Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 118.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
Postjuż niecałe 9 h do meczu nie mogę się doczekać mam nadzieję że Wisła wygra bez problemów
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
PostCytat: „Leon Zawodowiec napisał(a) Co z tego ze Lech wygral w Krakowie? moze to ze ta porazka jest Waszą jednyną na własnym stadionie (nie liczac sobotniej ze Slaskiem :D)” marzyciel się znalazł Wisła jest zbyt doświadczoną drużyną by dać sobie ściągnąć koronę z głowy
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
PostLM nie będzie do puki prezesi polskich klubów nie będą tylko widzieć w nich maszynki do robienia kasy nie mówię bo Pan prezes Cupiał wpompował w Wisłę masę pieniędzy a nie musiał ale aby myśleć o LM trzeba więcej wyłożyć a jak to przyniesie rezultat to i kasa się zwróci Odchodzą Baszczyński, Zieńczuk, Paweł Brożek pewnie też trzeba znaleźć dobrych piłkarzy na ich pozycje a nie jakieś zapchaj dziury ( Dawidowski, Beto, Varga ) na puchary trzeba mieć minimum 18 równorzędnych piłkarzy a nie tylko 1…
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
Postjeszcze będą prosić aby Kraków pomógł a my wtedy pokarzemy im fige ( żart) jeśli na Ukrainie się nie wyrobią to pewnie Kraków dostanie szansą
-
Legia Warszawa
Y2K - - Piłka Nożna
Postno i Legia odpada z rywalizacji o mistrza już tylko Wisła i Lech maja szansę na tytuł ale Legii trzeba przyznać że dzielnie walczyła do końca nie pamiętam sytuacji kiedy o majstra biło by się tyle drużyn i do ostatniej kolejki mam nadzieję że przyszły sezon nie będzie nudniejszy
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
Postmówiłem że Lobo dziś 2 asysty zaliczy myliłem sie ale strzelił dwie piękne bramki, bramki na wagę mistrzostwa Polski bo już tylko katastrofa może odebrać Wiśle mistrzostwo !!! Wisła z Krakowa to Lechii druga połowa !!! pozdro dla Śląska
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
PostSzkoda że Boguski nie zagra ale zagra za to Paweł Brożek i Pepe więc siła ataku równie mocna może Łobo znowu ze 2 asysty zaliczy
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
Postsłyszałem też o tym ale żeby Europejskie średniaki nie okazały się lepsze od mistrza Polski
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
PostWisła sobie poradzi mam nadzieję że Lechia również a co do LM na razie trzeba wygrać dwa ostatnie mecze w lidze.
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
PostDziś arcyważny mecz z LKS-em moim zdaniem będzie 1-3 dla Wisły
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
Postdobrze że nasz snajper znaczy chciałem powiedzieć stoper Marcelo zagra o Sobola jestem spokojny to jest skała
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
Postpo kontuzji zawsze ciężko wrócić ale Paweł jeszcze strzeli kilka bramek i korona będzie jego Lidera mamy !!!
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
PostCytat: „PimP 1987 napisał(a) dziekuje za zabranie Legii waznych pkt Lech nadal liczy sie w walce o Mistrza ;]” ale to i tak Wisła majstra zdobędzie Jeśli Paweł Brożek odejdzie po sezonie to myślę że Marcelo spokojnie go zastąpi
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
PostCytat: „Szyszka napisał(a) Cytat: „Nowa witryna klubowa to nie jedyna nowość. Wisła Kraków uruchomiła projekt pod nazwą WisłaTube. Fani mogą tam dodawać swoje filmy, związane z ich ukochaną drużyną, teraz również w tym jednym miejscu będą mogli je oglądać. To pierwszy tego typu oficjalny projekt klubowy w Polsce. Zajrzyj na wislatube.pl.” Fajna strona, nawet oficjalną też nową zrobili. + Wiślacka przeglądarka internetowa Opery” marketing zaczyna w końcu działać a co do meczy z Legią mam nadzieję…
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
PostCytat: „m954 napisał(a) Wydaje mi się ze przed meczem z Wisłą, Lechia bedzie miała w nastepnym sezonie miejsce w ekstraklasie. Pozdro dla BKS'u :)” oby tak było bo nie chciał bym być świadkiem bratobójczego pojedynku ;/ Trzej królowie wielkich miast Ślask & Wisełka & Lechia Gdańsk !!!
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
Postja tam wierzę w chłopaków dadzą rade i jeszcze w tym roku spotkamy się na rynku by im za to podziękować
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
Postchłopaki się starali przeważali przez większą część meczu trudno to jest piłka wszystko się może zdarzyć Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda !!!
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
Postniestety Piast urwał Wiśle 2 bardzo cenne punkty ;/ Gramy do końca Wiślacy gramy do końca !!!
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
Postteraz nie ma słabych przeciwników !! trzeba wygrać z Legią ale co da wygrana z Legia jeśli polegniemy z Piastem ?? zostało 5 meczy żeby zdobyć majstra najlepiej wygrać wszystkie !!! co do stadionu Wisła musi grać w Krakowie !!!
-
TS Wisła Kraków.
Y2K - - Piłka Nożna
PostCytat: „*ThoR* napisał(a) Cytat: „m954 napisał(a) Klub Wisły ma zamiar go sprowadzić czy znowu ktoś o tym powiedział i nic nie zrobi zeby go ściągnąć ?” raczej ta druga wersja... :|” zobaczymy co to będzie trzeba pamiętać że Wisła po zakończeniu sezonu musi wynieść się an rok z Reymonta co oznacza przede wszystkim spadek wpływów z biletów ;/ mysle że następny sezon będzie sezonem zaciskania pasa i oszczędności ale gdy Wisła wróci na nowy ponad 33 000 stadion Wisła bedzie budować swoja potęgę prz…