Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 64.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[SPACE] Adeptus Astartes 5049% vs. 3833% [Vivo] Vivo [ZAKOŃCZONA - WYGRANA SPACE]
Shadow* - - Wojny Uriel
PostA kto to zaczął ?? 11. Dezember 2017+2 kazali zejść z urlopu to zlazłem... dzięki szerszeń wiesz za co xD Pan SlowiaNiN [SPACE] vs. olo [Vivo] KW >>>136% >>>149% >>>130% >>>108% Jak dobrze pamiętam to od niego się zaczęło POZDRAWIAM
-
[SPACE] Adeptus Astartes 5049% vs. 3833% [Vivo] Vivo [ZAKOŃCZONA - WYGRANA SPACE]
Shadow* - - Wojny Uriel
PostPopieram przedmówcę takie RW jak ostatnie to kpina stracić 4300 lm żeby był procent do wojny . Brałem udział już w kilku wojnach ale taka jak ta to pierwszy raz . No cóż jeszcze 3 dni do końca tej ŻENADY
-
Wujo [Vivo] & Reaver [RedBaron] vs. ROBO81 [SPACE] 16.033,68% Top 4 ACS
Shadow* - - Starcia Uriel
PostGratuluje wlotu . Piękny zysk A obrońcy SzO
-
Shadow* - - Wojny Uriel
PostTa wojna nie ma racji bytu My jesteśmy sojuszem ekowym no chyba ze chcecie ominąć zasadę basacha i tyle . Szkoda ze zasady wojny sa takie a nie inne i ze nie możemy np nie przystąpić do wojny tak jak jest to w innych grach ze aby wojna wystartowała jest wymagana zgoda obu stron a nie tylko tak jak tu silny sojusz z flota wypowiada wojnę ekowcom i mamy na to przystać bezsens !! No coz powodzenie w lataniu po satkach i flocie transportowej
-
khz [RedBaron] & wujo [RedBaron] & Reaver [RedBaron] & KomuLazanki [RedBaron] vs. Komandor Pirx [E-K-O] - 3000,46 %
Shadow* - - Starcia Uriel
PostGratuluje sojuszowej akcji . Wuju szalejesz graty tak trzymaj
-
[MINIONKI] Minionki 8585,07% vs. 0% [LEGION] LEGION [ZAKOŃCZONA - WYGRANA MINIONKI]
Shadow* - - Wojny Uriel
PostHe Minionki wojna za wojna Powodzenia obu stronom życzę
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
Shadow* - - Wojny Uriel
PostGratulacje dla Minionkow CAZADOR chyba zbyt pewni siebie byli ale do końca wojny trochę czasu zostało
-
Gratuluje ładnego starcia i % do wojny . Jednej jak i drugie stronie tylko pozazdrościć takiej floty . A się zastanawiałem co to dziś się stało ze tak mało skanów od RETRO mam.