Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
KICKI standardowo graty , coraz bliżej setki ;D czekam niecierpliwie jako największa fanka haha ××× Co do bunkra to hmmmm chyba każdy wie że bunkrowanie się nie ma najmniejszego sensu bo prędzej czy później ktoś będzie chciał go zaorać Wielkie graty dla was chłopaki A szczególnie za to że Unii ma już rok a wy nadal umiecie się zgrać i razem cos zdziałać Co do właściciela owego bunkra to byłam zawiedziona jego postawa i zachowaniem . Zmiana nazwy gracza? Żenada. Zmiana nazwy planet ? Jeszcze więk…
I znowu dochodzimy do momentu gdzie coś musi być nie tak... Znowu jest ktoś co szuka dziury w całym , smutne jest to że przyszło nam żyć w takim świecie ale jak to się mówi cwany w necie pi*da w świecie , nawet ja jako obrońca gdzie poszła sobie siną dal flotka umiem pogratulować ale nie oczywiście znajdzie się ktoś kto będzie pluł jadem zamiast po ludzku pogratulować . Ludzie to jest tylko gra , głupie cyferki a nie cały świat ! Ps zdaje sobie sprawę że wolelibyście jakbym napisała że się wysta…
Czasami bywa i tak są rzeczy ważne i ważniejsze :p jeszcze raz gratulacje , z drugiej strony lepiej że ty niż time odbudowa na pewno będzie ale może najpierw lekki odpoczynek ;d teraz czekam na domysły i teorie spiskowe 3 2 1 0...
Akcja mistrzowska , pięknie się czyta takie st ! Jeszcze więcej motywacji i więcej takich akcji. Obrońcy SZO i wszystkiego najlepszego , niezły prezent
Pewnie było tak jak piszesz ale musiał być zdziwiony a tu proszę Pcmf zrobił wszystkim psikusa i nie zachlal pały ! Jestem dumna haha Zdecydowanie wolę Cię po tej stronie st , gratuluję Paulina