Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 51.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @Fernandez dzis my bedziemy gorą Gratulcje chłopaki, mam nadzieję że ja też ten 1 grosik dołożylem do starcia. Zysk przedni Obrońcy SZO

• Gratki Sprite Ale przyznajcie, bez floty Pavcia nie dalibyscie rady Koparce "odbudowy" bo nie wiadomo czy zauwazyl ze cos stracil Pozdrowienia dla lewej i prawej strony ST.

• 100 lat nie pisałem na forum, ale teraz muszę zrobić wyjatek Mam nadzieję że powraca "stary" dobry trampek co po każdym powrocie z urlopu zlomuje aż milo Mam nadzieję że znowu stanie się to norma. Miło widzieć jak się ładnie odbudowywujesz i rosniesz w siłę. Gratulacje starcia i zysku, obrońcy odbudowy.

• To już chyba ostatni mój wyskok przed fuzją. Taki mały farming Pozdrowienia dla całej ekipy Minionków giphy.gif Dnia 20-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zwak [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 40.000 Krążownik 32.546 _________________________________________ Obrońca panwojny [ZSDW] ________________________________________________ Duży transporter 11.226 Recykler 4 Satelita słoneczny 1.033 Wyrzutnia rakiet 21.206 Lekkie dzi…

• Pavcio, myślę że i bez tego starcia zapisałbyś się w historii Uriel Gratulacje akcji, szkoda trochę utraconego złomu ale zysk i tak przedni Obrońcy, mimo że kiedyś na mnie polował SzO, zawsze to miło po fuzji będzie widzieć znajomy nick

• Cytat od Poper: „Wielkie gratulacje za akcję , już dawno nie widziałem tutaj przemyślanej, zaplanowanej akcji i precyzyjnego wykonania -zawrócone stacjonuj. Wg mnie @zwak ze strony agresorów to nie była słabość tylko rozwaga a to dwie różne cechy, za to z waszej strony według mojej opinii to była słabość i bezsilność. Kto nie ryzykuje nie pije szampana , mówię tutaj o kontrze bo mieliście do wyboru .. Co do zarzutów Abry tylko tyle - konto Shade mogło się Wam w tej sytuacji przydać. Obrońcy natu…

• Jak już pisałem na priv - gratulacje za wykonanie akcji. Procent macie fajny, akcje macie fajna, zysk też. Za to należą Wam się gratulacje Co do obrony - próbowaliśmy, fakt. Co poniektórzy się podniecają że byłby % większy w razie obrony, fakt. Ale wbrew pozorom - skład osobowy i suma flot, wbrew pozorom, nie pokazuje siły nowego, połączonego sojuszu ale jego słabość i strach przed Minionkami i ich "cichymi" sojusznikami. Co nie zmienia faktu, że gratulacje dla zwycięzców się jak najbardziej nal…

• Emperor - gratuluję starcia. Myślę że ten % długo nie zostanie pobity w uczciwym starciu. Baldi, szkoda że nie było okazji bliżej się poznać ale, ale z rozmów wewnątrz sojuszu mam na Twój temat bardzo dobre zdanie Uni traci kolejnego super gracza, fakt że skończyłeś po tej złej stronie ST, ale za to z przytupem I czasami tak lepiej żeby skończyć z tą grą. Powodzenia w realu i dzięki za wspólną grę.

• Pożegnanie

zwak - - DiD Uriel

Tom... Do końca nie wierzyłem, że tak postąpisz. Miałem nie pisać pożegnań bo kojarzy mi się to że rozstajemy się z kimś na zawsze, ale te parę słów napiszę. Dzięki Tobie miałem okazję wstąpić do najlepszego sojuszu, dzięki temu miałem okazję grać ramię w ramię z jednym z najlepszych, o ile nie najlepszym, graczem z jakim miałem przyjemność grać ( a trochę się ich uzbierało bo przygodę z Ogame zaczynałem na u5). Jak wstępowałem do Minionków myślałem że jestem doświadczonym graczem. Nic bardziej …

• Parę razy próbowałem ale bez skutku. Tym razem się udało Pozdrowienia dla Minionków, najlepszego sojszu na uni Dnia 20-08-2018 23:03:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zwak [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.080 Pancernik 7.012 _________________________________________ Obrońca Chief Orb ________________________________________________ Mały transporter 700 Duży transporter 10.000 Lekki myśliwiec 12 Recykler 800 Gwiazda Śmierci 1 ___________…

• Orok, jak na górnika fajny % ustrzeliłeś Pavcia trzeba awansować na Asa wywiadu Gratulację bo w końcu jakaś odmiana w ST a nie tylko Tom i Pavcio. To już stawało się nudne Obrońcy

• Gratulacje chłopaki, jak tylko rano zobaczyłem wiadomość to bez przeczytania wiedziałem że się udało Co do umiejętności - bfs też trzeba umieć znaleźć i wykorzystać. % zacny, to teraz przetapiać i do przodu

• Gratulacje Tom Polowałeś,polowałeś aż upolowałeś To teraz czekamy na TOP 3 solo

• Ha ha,ktoś gdzieś ostatnio pisał, że na forum gratki składają główni sojusznicy. Katakuri - oby częściej te gratki składali sojusznicy

• Gdzie jesteście ?

zwak - - Wspominki

Pamietam uni 5.I szukam kontaktu z graczami z tamtego okresu.

• Orok, wielkie gratki za akcje. Mobilizacja była spora Najważniejsze że się udało. Pozdrowienia dla Xii Obrońcy SzO,też miałem okazje zamienić 2 zdania z nim i mam nadzieje że będzie odbudowa

• Na tym polega współpraca Gratki starcia a to chyba ja,mimo że dałem cynk, dokończyłem dzieła bo % był duuuuuużo mniejszy Obrońcy odbudowy

• To była pamiętna noc Mimo wszystko moje starcie było ciut bardziej nerwowe że tak to określe Gratulacje %,zysku i ST. Obrońca mam nadzieję, że się będzie odbudowywał. Niestety każdego czeka ten pierwszy raz. Mój się skończył w reckach Buleona ale to było dawno i nie takie % Jeszcze raz - chwała zwycięzcom, szacunek pokonanym. AlteR SzO

• Starcie bez historii, bardziej dla testu czy obrońca jest zalogowany, niż dla zysku Skład floty był taki a nie inny bo na tyle starczyło paliwa, z drugiej strony gdybym dołączył flotę z nastawieniem na zniszczenie GS-a nie zdążyłbym dolecieć. Buleon, z przyczyn oczywistych nie mogłem Cie prosić o pożyczkę recków (przy okazji pozdrawiam). Dedykuję to ST Stefanowi/Dark Evil żeby uświadomić mu na czym polega ta gra. Na zabawie. Cały złom zebrał obrońca, ponieważ zalogował się niedługo po ataku, ale…

• Trampek, gratki. Obrońcy Szo. Buleon - dobrze napisane, każdy wie jak jest ale inni niech się podniecają. Gdyby ktoś nie zauważył to trampek od ponad tygodnia jest na urlopie. Ale co ja będę tam tłumaczył. Stefan, albo któryś z Twoich kolegów pusherów, zróbcie takie ST. I nie mówie tu o złomowaniu transporterów czy 2k pancków. Jedyny co coś próbuje to Wiosna. Stefciu,Ty jesteś za cienki w uszach żeby zaliczyć samemu złoma nawet takiemu komuś jak jak ja. Chyba że chcesz ułatwienie - 200 PLN i pis…