Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 188.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#54 Na wstępie chce życzyć obrońcy wielkiego SZO, gdyż po starciu zachował się bardzo kulturalnie i przyzwoicie....co prawda dopiero po kilku moich mocniejszych wiadomościach, ale jednak Lot przez jedną galaktykę dostarczył sporych problemów z paliwkiem, stąd szarpana zbiórka złomu, ale bibek trochę pomógł Starcie samo w sobie bez większej genezy. Flota stała prawie godzinę bez aktywności to poleciałem Buziaczki Dnia 13-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TA…
-
#53 Dawno mnie tu nie było, gdyż nie mam już czasu na grę ....ale czasem ktoś prezent zostawi Wasz ukochany Alda Dnia 06-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 406 _________________________________________ Obrońca Atlantino [AIA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 41 Wyrzutnia rakiet 920 Lekkie działo laserowe 226 Ciężkie działo laserowe 7 Działo jonowe 22 Mała p…
-
#52 Brak FS = Moja Uciecha Dzięki Abi za zbiórkę Buziaczki Dnia 25-10-2017 22:38:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 12.000 _________________________________________ Obrońca ares [TSSPL] ________________________________________________ Duży transporter 3.446 Okręt wojenny 156 Recykler 515 Bombowiec 116 Niszczyciel 6 Gwiazda Śmierci 6 Pancernik 1.242 _________________________________________ Po bitwie... Agres…
-
#51 Starcie liche + sporo paliwka poszło, ale kiedyś trzeba było zacząć tę drugą pięćdziesiątkę Pozdrawiam Dnia 16-10-2017 22:57:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca The one [LEGION] ________________________________________________ Duży transporter 11.580 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Aldaris […
-
#50 wladymir-kliczko-david-haye_20000474.jpg Skoro obchodzę tak piękny jubileusz to wypadałoby powiedzieć parę słów smile.png Chce wszystkim podziękować za wspólną grę naszpikowaną ekscytującymi akcjami i konwersacjami. Dzięki wam wszystkim nadal tu jestem i staram się być jak najlepszym graczem oraz człowiekiem. Dziękuję wam! heart.png Co do genezy...W trakcie stosunku z bibkiem spostrzegłem między jego nogami a jego naganiaczem, że obrońca zostawił flotkę bez opieki i niewiele myśląc odpaliłem…
-
#49 Stało i nie ma Buziaczki Dnia 03-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 601 _________________________________________ Obrońca jedrek ________________________________________________ Duży transporter 7 Recykler 10 Sonda szpiegowska 10 Satelita słoneczny 590 Gwiazda Śmierci 20 Wyrzutnia rakiet 79.774 Wyrzutnia plazmy 1.023 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 ____________________…
-
#48 Akcja straaaasznie chaotyczna, ale udana Buziaczki moje kochane bąbelki Dnia 28-09-2017 22:57:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Dybson [INNI] ________________________________________________ Mały transporter 1.506 Duży transporter 27.120 Lekki myśliwiec 579 Ciężki myśliwiec 17 Krążownik 9 Okręt wojenny 28 Statek kolonizacyj…
-
#46&47 Od czego by tu zacząć...może od tego, że ostatni dzień i ostatnią noc obrońca farmił jak szalony, dlatego też spodziewałem się, że może być przemęczony i w konsekwencji popełnić jakiś błąd przy FS-ach. Popełnił go Mniejszą część floty wysłał z moona na drugą planetę w układzie (zamiast na drugiego moona ^^) z misją stacjonuj i w dodatku jeszcze nie odebrał, więc ja to zrobiłem Natomiast chwile przed moim wlotem zapaliła się gwiazdka na moonie z którego wysyłał wcześniej wspomnianą flotę i…
-
#45 Akcja wyszłaby lepiej, ale zanim zobaczyłem to cudo na falandze to moje gąski były już wysłane na farming , dlatego też trzeba było polecieć w tradycyjny sposób Milutko wyszło bo obrońca był pełny jak Lidl podczas promocji na karpie w Boże Narodzenie Wasz kochający Aldaris Dnia 25-09-2017 07:08:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Duży transporter 9.300 Lekki myśliwiec 300.000 Statek kolonizacyjny 1 Niszczyciel 5.00…
-
#44 ...Stek zrobiony GS-ami... odhaczone !!! Ale prawda jest taka, że starcie zrobione dla czystego fanu, bez specjalnego zysku. A skoro o gąskach mowa, to ST dedykuje bibkowi! Kocham Dnia 14-09-2017 05:20:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 601 _________________________________________ Obrońca jedrek ________________________________________________ Duży transporter 50 Sonda szpiegowska 20 Satelita słon…
-
Aldaris [TAG] vs. maly_gracz [GaH] = 2761,29% + 179,94% + 2 życzenia + farming
Alda - - Starcia Antares
Post#43 Kalkulator oszukał i niestety padł remis, ale to był dopiero początek mojego noobostwa... Ostatecznie to starcie uszyte było bólem i niepotrzebnym zużyciem paliwka, ale ok. 400kk zysku stało się faktem Buziaki Dnia 10-09-2017 18:31:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca maly_gracz [GaH] ________________________________________________ Mały transporter …