Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 188.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#108 Kalkulator sporo oszukał, ale jakiś zysk jest Dnia 14-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca chrobe ________________________________________________ Mały transporter 48 Duży transporter 3.000 Lekki myśliwiec 42 Ciężki myśliwiec 12 Krążownik 13 Okręt wojenny 5 Gwiazda Śmierci 12 Wyrzutnia rakiet 29 Lekkie działo laserowe 38 Mała powłoka o…
-
#107 Geneza jest krótka, otóż zobaczyłem aktywe na jednym z moonów obrońcy i poleciał skan, który pokazał całą flotę wypchaną surówką. Reakcja była natychmiastowa i jak się potem okazało prawidłowa. Niestety z braku wystarczającej liczby MT-ków nie byłem w stanie wyfarmić wszystkiego i obrońca zdążył zakosić 200kk, ale nie mam mu tego za złe Obrońca po starciu pogratulował i nie tknął złomu, więc wielki szacun dla niego. Oby więcej takich graczy.... Buziaczki Dnia 08-04-2018 --:--:-- następujące…
-
#106 Stało i nie stoi Dnia 06-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 200 _________________________________________ Obrońca MuadDib [100] ________________________________________________ Mały transporter 283 Duży transporter 627 Ciężki myśliwiec 5 Okręt wojenny 709 Recykler 697 Sonda szpiegowska 927 Satelita słoneczny 300 Pancernik 1.519 Wyrzutnia rakiet 80.403 Działo Gaussa 2 Działo jonowe 3 …
-
#105 Pierwsza próba podczas pierwszej połowy meczu Migi Listrzów była nieudana, ale po ostatnim gwizdku postanowiłem polecieć jeszcze raz i weszło Buziaczki Dnia 03-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca ravik01 [INNI] ________________________________________________ Mały transporter 3.601 Duży transporter 4.177 Ciężki myśliwiec 605 Krążownik …
-
#104 Stało bez aktywności to mówię biere! Dziękuje mój misiaczku za zbiórkę Dnia 27-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca maly_gracz [GaH] ________________________________________________ Mały transporter 3.689 Duży transporter 4.127 Lekki myśliwiec 3.625 Ciężki myśliwiec 43 Krążownik 356 Okręt wojenny 30 Recykler 675 Sonda szpiegowska 735 B…
-
#103 I kolejna flota nie odebrana na czas....no nie chcem, ale muszem to złomnąć! Buziaczki Dnia 25-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 12.000 _________________________________________ Obrońca Mordimer [Sun Tzu] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 3.577 Ciężki myśliwiec 10 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 991 Sonda szpiegowska 176 Bombowiec 11 Nisz…
-
#102 Właściciel nie odebrał to ja to zrobiłem. Trzeba sobie pomagać Lovka Dnia 24-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Drecko31 [INNI] ________________________________________________ Mały transporter 17 Duży transporter 2.189 Lekki myśliwiec 11.129 Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 206 Okręt wojenny 1.401 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.404 B…
-
#101 A pisałem w poprzednim ST....nie zostawiać floty....co prawda pisałem, żeby nie zostawiać na noc, ale miałem na myśli to, żeby nie zostawiać jej bez opieki w ogóle....eeehh Buziaczki Dnia 19-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 300.000 Niszczyciel 5.000 _________________________________________ Obrońca Determinator [ATL] ________________________________________________ Mały transporter…
-
#100 Kochani....moje przeznaczenie dokonało się, a ziemia na moim cmentarzu wreszcie ugasiła swoje nienasycone pragnienie. Teraz mogę odpocząć i klikać w tę grę na spokojnie, natomiast robale, które się uchowały....cóż....macie farta, ale na wszelki wypadek floty na noc bym nie zostawiał Warto zaznaczyć, że nie osiągnąłbym tego astronomicznego wyniku, gdyby nie obecność i wsparcie moich wspaniałych sojuszników, których z tego miejsca chciałbym wymienić: cichah2o Cannabis dzepetto bibek Infinity …
-
#99 Niespotykany brak aktywności u obrońcy skłonił mnie do akcji szpiegowskiej i moim zdziwionym oczom ukazały się wszystkie zabawki Skład mojej floty taki, a nie inny, gdyż reszta floty była na ciepłym moonie, a działać trzeba było szybko. Rzadko to robię, ale SzO dla obrońcy bo wiem co było przyczyną tej długiej absencji. Buziaczki Dnia 16-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 25.000 ___________…
-
#98 Podczas lotu obrońcy wróciło dodatkowe 100Mln floty na atakowanego moona, stąd dwa razy więcej moich pancy poszło się walić ale kto by to liczył Lovka Dnia 15-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Drecko31 [INNI] ________________________________________________ Mały transporter 113 Duży transporter 1.015 Lekki myśliwiec 20.052 Ciężki myś…
-
#97 A tu steczuś zrobiony w drodze do korpo Buziaczki Dnia 13-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca chrobe ________________________________________________ Duży transporter 5.300 Krążownik 46 Okręt wojenny 9 Recykler 200 Sonda szpiegowska 477 Gwiazda Śmierci 14 Pancernik 170 Wyrzutnia rakiet 1.000 Lekkie działo laserowe 1.000 Ciężkie działo …
-
#96 Stek zrobiony w pracy Dzięki Abi za zbiórkę Dnia 12-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 201 _________________________________________ Obrońca Atlantino [ATL] ________________________________________________ Recykler 1.000 Gwiazda Śmierci 43 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 199 (…
-
#95 Nie sądziłem, że załapię się na dobitkę Dnia 08-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Mały transporter 800 Lekki myśliwiec 100.000 Niszczyciel 1.000 _________________________________________ Obrońca mbacia ________________________________________________ Mały transporter 4.499 Lekki myśliwiec 5.868 Recykler 784 Gwiazda Śmierci 10 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Aldaris [TA…
-
Aldaris [TAG] vs. mbacia [-] = 5025,35% + 64 życzenia + ZAWRÓCONE STACJONUJ
Alda - - Starcia Antares
Post#94 Geneza starcia to typowe 3xW, czyli flota wychwycona, następnie wyklikana i na koniec wpakowana w moje śmieciarki Obrońca jakiś dziwny, ale kogo to obchodzi Jeszcze 6 mogił i kończę tę kretyńską grę Dzięki Abi za support Buziaki Dnia 07-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 333 _________________________________________ Obrońca mbacia ________________________________________________ Mały …
-
Aldaris [TAG] vs. chrobe [-] = 3024,08% + 46 życzeń + ZAWRÓCONE STACJONUJ
Alda - - Starcia Antares
Post@nicoless Konto budowałem od zera przyjacielu, natomiast jeżeli chodzi o wydatki na tę grę....Jestem tylko studentem, który jak ma tylko wolne parę złotych to zaraz wydaje je na piFko Podsumowując, wszystkie Twoje zarzuty zostały obalone. Dobranoc xD
-
Aldaris [TAG] vs. chrobe [-] = 3024,08% + 46 życzeń + ZAWRÓCONE STACJONUJ
Alda - - Starcia Antares
Post#93 Strasznie zmęczył mnie ten stek, gdyż nie miałem pojęcia na jaki % obrońca wysłał flotę....dopiero za czwartym podejściem udało mi się trafić i spalić przy tym niepotrzebnie ponad 20kk jakże drogiego mi paliwka Całuski Dnia 04-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 500 _________________________________________ Obrońca chrobe ________________________________________________ Satelita słonec…
-
#92 Stało takie smutne to przytuliłem Buziaki Dnia 01-03-2018 19:45:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca Meduza ________________________________________________ Duży transporter 2.082 Lekki myśliwiec 2.866 Ciężki myśliwiec 814 Krążownik 390 Okręt wojenny 929 Recykler 223 Sonda szpiegowska 269 Bombowiec 50 Niszczyciel 149 Pancernik 520 ____________________…
-
#91 Starcie wywołuje u mnie obleśny uśmieszek, gdyż obrońca to kawał pały i złodzieja, ale na szczęście mam specjalne miejsce na moim cmentarzu dla takich jak on. Mam nadzieję, że to czytasz złodziejaszku bo Twoje truchło zostanie zakopane obok innych śmieci takich jak jarek czy abracadabra. Dół będzie płytki, by okoliczne zwierzątka mogły Cię odkopać i nieco poszarpać......trochę przesadziłem....Olać to, miłej niedzieli! Dnia 25-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor A…