Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od olszyn4: „Dzieki Obi i wzajemnie - kultura, to coś co nas cechuje i starajmy sięja utrzymac, ten komentarz wyżej niepodobny do Ciebie Obi Agresorowi graty heheh ” kurcze nie wiedziałam ze mam siusiora haha
Graty Obi mnie już starość ogejowa dawno dopadła a mój nick nadal jesy ? Przetapiajcie i do przodu @CerVezA wiesz ze Cie lubie ale chyba w dupie byłeś i gówno widziałeś
Co tu dużo pisać.. Szybka kontra, szybki urlop Ta flota powinna być już dawno w moich reckach.. no ale wyszło jak wyszło Pozdrowienia dla sojka, buddy, dostawców i dla wszystkich znajomych i osobno dla Szymona WESOŁYCH ŚWIĄT youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI Dnia 22-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zla Kobieta [B-S] ________________________________________________ Krążownik 111.111 Okręt wojenny 25.454 Pancernik 115.143 _________________________________________ Agre…
Z pozdrowieniami dla BSów, Buddy i wszystkich znajomych youtube.com/watch?v=AenmqoozqoA Dnia 22-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zla Kobieta [B-S] ________________________________________________ Pancernik 9.999 _________________________________________ Obrońca vonblaskowitz [J4F] ________________________________________________ Duży transporter 15.000 Recykler 754 Sonda szpiegowska 64 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agreso…
Dzięki za pozdrowienia i mam nadzieje ze jeszcze się pobawimy w ganianego po układach przetapiaj na flote a nie prztapiasz flote na eko Raven Ty od początku uni jesteś u mnie na pierwszym miejscu więc nie smutaj "wróce do Ciebie" Miłego dzionka