Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 236.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP 1 solo to nie Kobra na zielono. Tam są dwa starcia w jednym poście. 1 starcie Kobra został rozbity o gracza Tomee po zawrotce sojusznika. 2 starcie to top 1 solo ODDAM vs Tomee

• Wróciłem z pracy, szybki przegląd złomu na uni, zauważyłem że nasz Ekans przeniósł się do Obrońcy więc przejrzałem pozostałe planety... A tam na moonie z aktą flotka... deuterówki w drodze, co robimy ? wymiany surki na dex, anulacje budynków i jakoś się udało... Dnia 20-11-2019 19:26:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Spiety [UNITED] _________…

• @guff są współrzędne spadających moonów, jakby mi zależało na procencie z tego do wojny to bym to policzył i dodał a nie zrobiłem tego więc sam sobie odpowiedz... co do starcia dodałem na życzenie sojuszu, mi was szkoda bo główni wasi sojusznicy którzy mieli brać udział w wojnie już nie grają lub wyszli z sojuszu, dlatego też nie chciałem dodawać starć ani niszczeń, nie zależy mi na wygranej, są jednak tacy którym zależy

• Czyżby ktoś przepadł ? Stało chyba kupę czasu Dnia 18-11-2019 20:33:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] ________________________________________________ Mały transporter 12.960 Krążownik 11.111 _________________________________________ Obrońca Doberman [IMPERIUM] ________________________________________________ Duży transporter 17.202 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] _____________________…

• też nie wiem ale przed momentem dostał dobitkę, stał chyba długo bo akt nie było

• Cytat od guff: „cytuję " Aby niszczenie było zaliczone do wojny należy zamieścić raport z niszczenia księżyca oraz nicki agresora i właściciela księżyca. " W powyższych dwóch niszczeniach brakuje nicków agresora i właściciela księżyca, dlatego zgodnie z regulaminem podforum wojny te niszczenia nie mogą być zaliczone. ” kazdy wie czyje to i moze sobie policzyc % co nie zmienia faktu że nie ma to znaczenia

• Twoja flota z: Księżyc [6:198:10] dotarła do księżyca planety Księżyc [6:198:8]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 9.9 % Szansa na zniszczenie GŚ: 46 % Flota z Księżyc [6:198:10] dotarła do księżyca planety Księżyc [6:198…

• CzikaCzikaBomba [EVIL] vs. One Punch Man [Eko] ~ 538.79% Dnia 16-11-2019 23:44:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca One Punch Man [Eko] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 8 _________________________________________ Po bitwie... Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] ________________________________________________ Pancernik…

• Nie chce ale musze. Dla mnie ta wojna nie ma znaczenia, a tym starciem odbieram wam zabawę (wam czyli EKO). CzikaCzikaBomba [EVIL] vs. One Punch Man [Eko] ~ 7484.19% Dnia 16-11-2019 21:46:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] ________________________________________________ Okręt wojenny 15.000 Pancernik 27.000 _________________________________________ Obrońca One Punch Man [Eko] ________________________________________________ Mały transporter 4.700 Lekki myś…

• Od dłuższego czasu obserwowałem tego Pana, zawsze aktywnie się palił, wczoraj pierwszy lot i zalogował na kilka minut przed pogrzebem... Jednak dziś już ceremonia się odbyła SzO Dnia 17-11-2019 22:13:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Doberman [IMPERIUM] ________________________________________________ Mały transporter 500 Duży transporter 15.…

• Trafiony na aktywce, dziwne konto, zbudowane chyba na darowiznach bo nic nie miało po za flotą. Dnia 11-11-2019 22:10:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 50.003 _________________________________________ Obrońca Geologist Mimas [P-F] ________________________________________________ Mały transporter 421 Duży transporter 563 Lekki myśliwiec 3.164 Ciężki myśliwiec 60 Krążownik 500 Okręt wojenny 450 Recyk…

• Dnia 11-11-2019 14:11:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 700.000 Krążownik 111 _________________________________________ Obrońca Mogul Zagadra [BHA] ________________________________________________ Mały transporter 500 Duży transporter 786 Krążownik 786 Okręt wojenny 1.122 Recykler 670 Sonda szpiegowska 219 Satelita słoneczny 350 Pancernik 530 Wyrzutnia rakiet 55.339 Lekkie działo laserowe 43…

• Akcja trochę dziwna. Falangowałem 3 galaktykę a tam atak całą flotą puszczony z moona, recki z planety. Na zakończenie wszystko u mnie. Ze złości chyba obrońca nawet nie uciekł dexem, za to zdążył naubliżać. Dnia 14-11-2019 20:15:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 50.040 _________________________________________ Obrońca CALY TERROR ROZPETAL ________________________________________________ Mały trans…

• Sprawdzałem aktywność Dastana i zobaczyłem aktywkę u One Punch Man, szbko na matke - brak akty więc daleki lot i sporo spalonego dexu. Na szczęście się udało, obrońca pogratulował więc życzę SzO 90 życzeń Dnia 16-11-2019 21:46:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] ________________________________________________ Okręt wojenny 15.000 Pancernik 27.000 _________________________________________ Obrońca One Punch Man [Eko] __________________________________________…

• a gęsiami taki ładny zysk by był

• Kupię deuter 2,7:1,7:1.

DrZgon - - Handel Himalia

uu wydobycie wzrosło że taka drożyzna

• Dnia 26-10-2019 19:52:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DukeNuken [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca duzzeq [CAN] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 1.700 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 9.741 Recykler 501 Bombowiec 1 Gwiazda Śmierci 5 _________________________________________ Po bitwie... Agresor DukeNuken [EVIL] _________________________…

• Dnia 26-10-2019 23:35:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DukeNuken [EVIL] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 600 _________________________________________ Obrońca ARK ________________________________________________ Mały transporter 89 Duży transporter 171 Lekki myśliwiec 2.199 Ciężki myśliwiec 2.256 Krążownik 35 Okręt wojenny 1.420 Sonda szpiegowska 558 Niszczyciel 12 Pancernik 353 Wyrzutnia rakiet 46.783 Lekkie działo laserowe 30.000 Ciężkie dział…

• Dnia 26-10-2019 23:43:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DukeNuken [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca Torquemada [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 500 Duży transporter 500 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 2.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 10 Sonda szpiegowska 250 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor DukeNuk…

• Dnia 26-10-2019 23:56:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DukeNuken [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 16.326 _________________________________________ Obrońca Torquemada [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec 4.010 Ciężki myśliwiec 10 Statek kolonizacyjny 7 Recykler 2.000 Sonda szpiegowska 2.000 Niszczyciel 1.400 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 1.000 _____________________…