Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 236.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 11-01-2020 08:31:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Tonno ________________________________________________ Lekki myśliwiec 219 Krążownik 1 Sonda szpiegowska 227 Bombowiec 12 Niszczyciel 25 Gwiazda Śmierci 22 Pancernik 1 Wyrzutnia rakiet 4.240 Lekkie działo laserowe 2.400 Ciężkie działo laserowe 710 Działo Gaussa 75 Działo jonowe 610 Wyrzutnia p…
-
Tak na dobry początek. Dnia 11-01-2020 10:13:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.100 _________________________________________ Obrońca Renegade Polaris ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 2.413 Lekki myśliwiec 3.849 Ciężki myśliwiec 2.177 Krążownik 1.179 Okręt wojenny 3.522 Recykler 753 Sonda szpiegowska 23.354 Bombowiec 73 Satelita słoneczny 211 Nisz…
-
Rynek - dyskusje
Post@guff bys musiał Australie ugasić i przywrócić 500 mln zwierzecych istnień. Myślę że to i tak za mało. Baa przywróć jeszcze Amazonie i bedzie backup do Blue
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od LordOfLights: „Cytat od Nonick: „Ja wychodzę z założenia, że u GO są jakieś resztki zdrowego rozsądku. (jestem urodzonym optymistą :P) Generalnie tylko sprzedaję statki. Bez użycia dziurawych autoofert i autozapytań. Wydaje mi się, że skoro w historii handlu na rynku nie mam jakiś miliardów i dziwnych sum z czapy, to jestem bezpieczny. Chyba, że macie inne informacje, to dajcie znać. ” Dlaczego piszesz "bez uzycia dziurawych ..." Przeciez sa one zgodne z zasadami nowej aktualizacji. Wie…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Apofis: „Cytat od Duch Szerszenia: „backup. Więc sprawa nadal otwarta. ” To by była tragedia oby nie kosztem innych graczy co za beznadziejaAbsolutnie się nie zgadzam na to. To jest absurd. Niech naprawiają to i pokrzyku lepiej ile poszło sury to poszło trudno aby nie mnożyć tego dalej. ” to jest jedyna najlepsza opcja, wsadzilem w gre nie licze nawet, bez różnicy, ale dla dobra starych uniwersów i graczy jest to jedyna dobra decyzja... Wolę stracić 500 zł niż pewnego ranka całą flotę n…
-
Dnia 25-12-2019 09:23:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba ________________________________________________ Pancernik 100.070 _________________________________________ Obrońca centurion [ZLY SEN] ________________________________________________ Recykler 227 Gwiazda Śmierci 217 _________________________________________ Po bitwie... Agresor CzikaCzikaBomba ________________________________________________ Pancernik 93.007 ( -7.063 ) ___________________________________…
-
Nie wiem w jaki sposób udało się obrońcy postawić tak dużą flotę w zaledwie dwa dni, może on sam nam to powie. W każdym bądź razie zagrożenie wyeliminowane, mam nadzieję że nasi GA zrobią jak najszybciej porządek z nową wersją gry i nie będzie takich anomalii na starych serwerach. Bo jak widzimy, ludzie którzy grają miesiącami mogą w krótkiej chwili stracić wszystko. Trzeci raz w reckach, brak recków, po wlocie przeklikanie i dosłanie brakujących 70k z 1 na 2 gale. Szkoda że już nie latają za 1 …
-
Brawo Adam, rób swoje !
-
Wczoraj było konkretnie, dzisiaj trochę mniej ale też dobrze pierdzielneło. Od jakiegoś czasu wziąłem się za Efema, czasem go się udało przyfarmić na trochę dexu, jednak flota zazwyczaj była dobrze schowana. Kilka dni temu spadło mu jednej nocy 5 kulek i również spadły paliwówki. Od tamtego momentu spadały w większej ilości moje gęsi niż jego 5 ocalałych rogali. Finalnie zostały trzy ale floty dalej nie trafiłem. Dzisiaj wstałem dość późno, jakoś po 8 bo w końcu niedziela, przefalowałem go bo wi…
-
No to mamy Eko po właściwej stronie Kobra urlopuje, Dastan z kolegą też na wakacjach więc duchy nie straszne. Ładne zachowanie Ducha i to się szanuje Napsułeś Evilą krwi więc taki mały rewanż Cię spotkał. Pozdrawiam @Wodzirej @podglaznik @Jezol @FIN1.pl wreszcie masz coś większego Całe EKO i kanał discord Himalaja Starcie dedykuje temu którego nikt nie lubi @Lubie Piwo Dnia 07-12-2019 19:37:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] ________________________________…
-
Tego Pana trafiłem jakiś czas temu na kontrze i był bardzo nie sympatyczny. Od tamtego czasu pisał do mnie co jakiś czas różne farmazony aż w końcu odważył się i przyfarmił mi dex do falangi, więc zabawa się zaczęła. Kulki codziennie spadały i światło gasło... Dzisiaj zapanowała całkowita ciemność Dnia 06-12-2019 08:05:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 950 ____________________________________…
-
Często widziany ale zawsze aktywnie siedział, tym razem ja go przypilnowałem. Tłusto, tak jak lubie. Pozdro Dnia 27-11-2019 20:58:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] ________________________________________________ Krążownik 100.058 _________________________________________ Obrońca Johny [AntyEVIL] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 22.968 Lekki myśliwiec 68 Krążownik 11 Okręt wojenny 2 Statek kolonizacyjny 1…
-
Chyba po wczorajszym gongu ktoś wrócił do życia. Stało 2 godziny ale czekałem aż miną 24h że nikt nie poleciał Gra tu ktoś jeszcze? Dnia 24-11-2019 21:08:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 80.000 Krążownik 111 _________________________________________ Obrońca John Snow [IMPERIUM] ________________________________________________ Mały transporter 5.339 Duży transporter 8.…
-
Wczoraj przepaliłem trochę dexu bo stało to na 1 gali ponad 30 minut, dzisiaj się już udało Dnia 23-11-2019 20:33:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaCzikaBomba [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 11.111 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca John Snow [IMPERIUM] ________________________________________________ Mały transporter 1.320 Duży transporter 61.438 Lekki myśliwiec 1 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 47 Sonda …
-
Flota Imperialna JN [COMA u32] vs. Ssiwy [TEREFERE] ~ 2671.52% TOP 1 SOLO!
DrZgon - - Starcia Kalyke
PostGratulejszyn Amenek... Top 1 solo nikt Ci nie zabierze zbieraj na turbo i wszystko Twoje Pozdro