Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 236.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dnia 31-07-2019 23:24:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Zgon [REC] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.000 Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca AbbaDon [Whisky] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Duży transporter 497 Lekki myśliwiec 20.410 Krążownik 4.022 Okręt wojenny 524 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2.205 Sonda szpiegowska 133 Pancernik 1.862 _____________…

• Złom zajumany. Dnia 31-07-2019 00:11:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Zgon [REC] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.019 Pancernik 9.527 _________________________________________ Obrońca Lucyfer [Eko] ________________________________________________ Mały transporter 600 Duży transporter 1.300 Lekki myśliwiec 1.540 Krążownik 1.400 Okręt wojenny 700 Recykler 340 Sonda szpiegowska 90 Bombowiec 170 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________…

• Dnia 30-07-2019 14:41:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Zgon [REC] ________________________________________________ Krążownik 10.059 Okręt wojenny 5.019 Pancernik 3.510 _________________________________________ Obrońca Cebulex [CBA] ________________________________________________ Mały transporter 627 Lekki myśliwiec 16.352 Krążownik 1.106 Okręt wojenny 185 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.831 Sonda szpiegowska 180 Satelita słoneczny 477 ____________________________________…

• Wczoraj sobie farmiłem tego oto Pana, dzisiaj po skanach patrzę a kolonie soczyście pełne więc poszły skany po całości... Na 6g taka o to niespodzianka, musiało stać kupę czasu bo wszystko było czyściutkie. Lot z 7g więc trochę spaliłem, na szczęscie okolice wyludnione i wszystko zebrane. SzO dla obrońcy. Pozdro dla REC Dnia 28-07-2019 21:15:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Zgon [REC] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 10…

• Przez cały dzień słuchałem marudzenia Artha jakie to nudne to uni, nie ma co farmić, umiera, nie ma poziomu, czas kończyć... Takie byłby słowa mojego kompana więc nastała pora gaszenia światła i przemierzania galaktyki w ciemnościach, pokazałem mu gdzie podziała się chęć do latania i chyba ją na jakiś czas odnalazł... Zbliżała się godzina 2, mój krążownik już miał całe działa rozgrzane od walenia w deuterówki, chciałem dać mu trochę odetchnąć... Jeden z ostatnich skanów pokazał mi zagubioną flot…

• I to mi się podoba może zostaniesz na dłużej ? I nie wtapiaj już

• Kilka dni powstała lotka z moonem i telepem <- Arth dzięki za pomoc. Kilka razy też przepalałem dex, zgrywałem recki i flota cały czas uciekała, to z planety na moona i odwrotnie. Zero wiadomości od obrońcy, akty dzień i noc. Od jakiegoś czasu mało dexu na moonach i wszystko wożone z główną flotą, dziś zmiana niku i flota na planecie tam gdzie miałem lotke. Akta nie znikała na innej gali, recki zgrałem pod wlot, szczerze nie wiedziałem czy obrońca nie chce przeklikać stoczni przed wlotem, bo tyl…

• Należało Ci się Gratuluje

• Powiem tak, Lubię jak spadają floty a spadają ostatnio bardzo często mimo małego zagęszczenia, szkoda Podgłaźnik tych Lmów, szkoda mimo wszystko też Kobry bo spoko chłop się wydaje, mimo wszystko obaj pozostajecie w grze to jest jedyny plus

• Cytat od Kobrowski: „Nie wkurzaj mnie bo aż mi gula skacze znów muszę podkreślić notatnik bo tłuczesz wszystko co jest w zasięgu gratsy. Może jakiś urlop? ” a gościu latał na transportuj

• Tydzień temu brakowało nie wiele. Obrońca cieszył się z przepalonego dexu. No cóż kto nie próbuje ten nie pije szampana. Cały tydzień obserwowałem i wiedziałem że w tygodniu przed pracą regularnie robi fsy, więc liczyłem na weekend... Były minuty, był lot przez gale, trochę na odbudowę podkradzione SzO Dzięki Mr.Gadzilla za recki :) Dnia 21-07-2019 19:54:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Zgon [REC] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.000 Pancernik…

• Dnia 21-07-2019 09:27:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Zgon [REC] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.000 Pancernik 4.517 _________________________________________ Obrońca Bziuk987 [GEN] ________________________________________________ Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 6.435 Krążownik 1.211 Okręt wojenny 563 Recykler 213 Sonda szpiegowska 10 Bombowiec 2 Satelita słoneczny 40 Pancernik 146 Wyrzutnia rakiet 1.295 Lekkie działo laserowe 4.094 Ci…

• Cytat od cks: „Gratki kobra. Lataj dalej, niszcz i przetapiaj:) Naszym pusherem nr1 nie przejmuj się. Mam info , że kolega mu pomógł wyliczyć:) ” prntscr.com/ohze5n

• Należało Ci się Gratulacje i dawaj w latajki

• Nie wiem które to top 1 solo ale na pewno największe a może i większe od top 1 acs Michaś uruchomił antyrecki i zysk się zmniejszył o połowę, szkoda bo już całkiem fajne starcie Pozdrawiam cały REC fajne chłopy z was SzO Michaś i życzę aby mecz się nie przedłużał No to "z buta wjeżdzam"... youtube.com/watch?v=CPxzRHRGCu4 Dnia 20-07-2019 19:49:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Zgon [REC] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 1…

• Dzięki za wspominki : ) Następnym razem Ty bądź czujny a tak potknięcie i doktor musiał leczyć

• Ładnie to tak rozbijać się po kątach ? Dobrze że Ci podesłałem bo byś znów musiał dex wymieniać

• Jakiś czas temu Gargamel miał "Gargamel oddam" potem znów Gargamel hmm zaraz się zacznie... Lot na akcie, nie posłałem wszystkich recków bo liczyłem że zaraz będzie pw - jestem. Adrenalina była. Pozdrawiam Sojusz, może obrońca się wypowie... Szo 60 baniek mety zostało Dnia 16-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Zgon [REC] ________________________________________________ Krążownik 14.963 Okręt wojenny 8.025 Pancernik 2.013 Sonda szpiegowska 2 ______________________…

• Fajnie że się nie poddałeś

• Kto rano wstaje ten ma recki wypchane Dnia 16-07-2019 07:05:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Zgon [REC] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 150.000 Krążownik 100 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca centurion [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 699 Duży transporter 1.119 Lekki myśliwiec 2.067 Ciężki myśliwiec 11 Krążownik 673 Okręt wojenny 1.050 State…