Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 495.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Znowu ja, po niewielkich turbulencjach Niczym feniks z popiołów Z dedykacją dla chłopaków z sojka - w szczególności dla Prezesa Obiego, Ramadka oraz Adasia Dzięki za wsparcie i zmobilizowanie do odbudowy Kobra [B-S] vs. MsJamal [DIIL] ~ 1416.7% Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Krążownik 12.000 _________________________________________ Obrońca MsJamal [DIIL] ________________________________________________ Mały transporter 27.000 Duży transporter 5.400 Okręt w…
-
Trochę za długi wstęp i zbędne komentarze a tak to ogółem RW wygląda ok Przede wszystkim graty ustrzelenia mnie! Brawo Ty! % wyszedł ze mnie nie najgorszy więc wstydu nie ma Po drugie to już druga taka wtopa w ostatnim czasie co mnie niestety kurka martwi Po trecie masz racje moja ignorancja osiągnęła dziś już maksimum. Najpierw w locie na SITHów teraz na ciebie. Wiedziałem że przeniosłeś planetę ze względu na mnie, widziałem że obserwujesz. Mimo iż obudziłem się 10.20 to i tak zlałem sprawę ign…
-
Ostatnio mi odfrunęło i zaryłem jak dzik w sosne, dziś siadło i łup został zagrabiony Pozdro dla BeeSiaków, w szczególności dla Mulciaka Kobra [B-S] vs. Gehenna [USB] ~ 1356.97% Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 210.271 Mały transporter 5.000 Krążownik 41.171 Pancernik 26.834 _________________________________________ Obrońca Gehenna [USB] ________________________________________________ Mały transporter 68 Duży transporter 1.200 Lekki myśliwiec…
-
ale ubaw, lektura jak talala, dobre było by do porannej kawy a zachciało mi się czytać pod wieczór Proponuje zrakietować wszystkie planety i wyczyścić z obrony Mulciakowi, tweee Obiemu Bo cóż zrobić więcej? Nic chyba się już nie da Tak serio - gram parę lat w ogame i wybitnych osiągnięć gracza "Topek" nigdzie nie widziałem. A na kilku uni miałem okazje grać. Z całym szacunkiem ale nowe uni ci w niczym nie pomoże - tego typu deklaracje co twoje Proelo graczy już widziałem miljonpińćset razy a ko…
-
Takie tam Plus parę bonusików Z pozdrowieniami dla BeeSiaków i znajomych Kobra [B-S] vs. bethrezen ~ 1063.74% Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca bethrezen ________________________________________________ Mały transporter 13 Duży transporter 459 Lekki myśliwiec 99 Ciężki myśliwiec 412 Krążownik 256 Okręt wojenny 856 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 115 Sonda szpiegowska 53 Bombowiec 114 Satelita s…
-
Graciochy Adaś! Leciałem na to milionpińćsetstrodziewińćset razy i nie weszło - Tobie się udało % fajny. Z zyskiem pal licho - jeszcze odbijesz Tak jak to było z gąskami A że władował kupę szmalcu w anty to jego spawa - zawsze mnie to śmieszy GF zapewne jest przeszczęśliwy z tego tytułu i to oni wynieśli najwięcej zysku z tego starcia Obrończy SzO!
-
Nie no Prezes nie mogę na to patrzeć! Jak możesz robić takie rzeczy! Teraz tydzień albo i dwa będzie mnie skręcało z zazdrości Rozumiem jeden tłuścioch ale dwa! Pfff Gratek nie będzie o ! Obrońcom koniecznie BSZOOOO! Top na eko bo masz mizerne
-
Elegancko Prezes Ty to umiesz, a ja znów notatnik muszę pokreślić Obrońcom SzO koniecznie!
-
Takie tam, w końcu siadło i to z dofarmem. Z pozdrowieniami dla znajomych youtube.com/watch?v=n_GFN3a0yj0 Kobra [B-S] vs. spirit [J4F] ~ 1404.41% Agresor Kobra [B-S] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca spirit [J4F] ________________________________________________ Mały transporter 530 Duży transporter 13.050 Lekki myśliwiec 153 Ciężki myśliwiec 70 Krążownik 60 Okręt wojenny 15 Recykler 220 Niszczyciel 15 Gwiazda Śmie…
-
A ta lamka jak zwykle choć by była posucha i to i tak coś znajdzie Graty i zostaw coś innym
-
Jest i nasz debunkrator Pięknie! Jeszcze zostało trochę bunkrów bo przeorania więc czekam na kolejne Graty!