Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 81.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• O jakim państwie mowa?

cy_siu - - Nauka

Chile?

• Znani i lubiani ludzie

cy_siu - - Nauka

Robin McLaurim Williams?

• Znani i lubiani ludzie

cy_siu - - Nauka

zadajesz

• Znani i lubiani ludzie

cy_siu - - Nauka

Polski piłkarz, napastnik. W Polsce związany z jednym klubem, w którym rozpoczął i zakończył karierę seniorską. Nr z którym grał na koszulce jest na stałe przypisany do jego nazwiska. Grał także w lidze niemieckiej, w której był bliski zdobycia tytuł króla strzelców.

• Znani i lubiani ludzie

cy_siu - - Nauka

Sandro Mazzola?

• Cytat od Indestructible: „ Czy ktoś Cię o zdanie pytał? ” ty kilka postów wyżej Cytat od Indestructible: „ Tak? To gdzie masz pozwolenie? ” dostałem od Ogra Cytat od Indestructible: „ Podpuszczasz? ” tak No to teraz trochę trudniejsze. Nie jest to co prawda pytanie z twórczości GM ale powinnaś dać radę W latach 70-tych XX wieku polski naukowiec badał wpływ promieniowania podziemnego na danym terenie na cukier, a dokładnie na jego zawartość procentową. Jaki film przedstawia kulisy tych badań i pr…

• Cytat od Indestructible: „Hi, hi - ale mi się przysnęło! Wybaczysz? :<” nie Cytat od Indestructible: „Ha, bo ja wiem.. co cysiu lubi najbardziej. :3” to chyba ja tu jestem od zadawania pytań, czyż nie? Cytat od Indestructible: „Dam Ci więcej, niż daje Ci OGejm.. śmiesz wątpić? I czo.. wstydzisz się mnie? ” No nie wiem, jak na razie to tylko deklaracje nie, a mam jakieś powody? To teraz coś innego kilka prostych pytań 1. Po co kamikadze zakładali kask? 2. Skąd wziął się pomysł sterylizowania igły…

• Historyczny

cy_siu - - Nauka

zadajesz

• Historyczny

cy_siu - - Nauka

Jaką nazwę nosił konflikt zbrojny, którego jedną z przyczyn była kolonizacja przygranicznych terenów Hondurasu przez salwadorskich rolników?

• Historyczny

cy_siu - - Nauka

Święte Przymierze?

• Cytat od Indestructible: „ Inaczej będziemy się klapsać. ” a to może byc ciekawe doświadczenie Cytat od Indestructible: „Cytat od cy_siu: „no to w takim razie to będzie trudna miłość ]:-D” Czy ja wiem, czy trudna? To będzie miłość, którą trzeba bardziej niż inne pielęgnować, rozpieszczać i poświęcać jej sporo uwagi. Będziesz miał z tym jakiś problem? ” uuuu to mało czasu na ogame zostanie a to muszę się już teraz deklarować? i to tak przy wszystkich Cytat od Indestructible: „Cytat od cy_siu: „i …

• Cytat od Indestructible: „ Tak szczerze to.. nie masz innego wyjścia. Przynajmniej jeden musi Ci się podobać. :P ” zawsze jest jakieś inne wyjście, ale twoje może być Cytat od Indestructible: „ Oczywiście, że trzeba! Niebezpieczne, niebezpieczne, ale miłości też potrzebuje! ;3” no to w takim razie to będzie trudna miłość Cytat od Indestructible: „ .me delikatnie gryzie cysia w ucho, drapie pazurkami po pleckach i tuli do swojego, pręgowanego ciałka. :P” i tak trzymaj Cytat od Indestructible: „Al…

• Cytat od Indestructible: „ A nie podoba Ci się duży, pręgowany kotek?” podoba i to bardzo Cytat od Indestructible: „ Z pazurkiem, którego trzeba drapać za uszkiem?” a to trzeba? przecież to niebezpieczny kociak Cytat od Indestructible: „.me gryzu gryz cyśka! :*” tylko delikatnie i dodaj do tego jeszcze drapanko pazurkiem po pleckach a dlaczego nie masz jeszcze konta na jakimś uni? bo nie chcesz? nie lubisz? nie umiesz założyć ? bo kotek sie najadł i mu się nie chce a jak byłaś harcerką to jakie …

• Inde a dlaczego tiger, przecież jest tyle innych zwierząt...żubr, bóbr, łoś, lis, wilk, kuna, koń, wydra, ryjówka, zając, kaczka...

• przetapiaj hobo gratki

• Cytat od rupert33: „No i sojusz powoli się rozkręca graty Koleś wlotu i mam nadzieje, że następnym razem już w dziale ST Powodzonka ^^” graty koles, przetapiaj i do zobaczenia w dziale st oczywiście po tej właściwej stronie ps. hobo mówisz masz

• Akcja fajna, % powala, gratulacje zgrania itd przetapiajcie na co tam chcecie tzn rumak na pancerniki, bo coś mało ma Szkoda tylko, że Owens, któremu życzę powodzenia w realu czy gdzie tam jest w Ameryce, Azji nie polatał za długo, bo wasza rywalizacja zapowiadała się ciekawie. Na szczęście jeszcze GEN złomuje

• Złomiarze i aktywiści Ursa

cy_siu - - Hall of Fame

dzięki Paweł jak na razie nie brakuje, co do zestawienia to na u1 jest dużo lepsze ps. wszystkie zgłoszone do tej pory błędy poprawione, dzięki za pomoc ps2. wszystkie zgłoszone do tej pory błędy poprawione, dzięki za pomoc :):)

cy_siu - - Hall of Fame

dzięki Shemncore

cy_siu - - Hall of Fame

na pewno zjadłem jeszcze wiele starć na początku kwietnia podam trochę większe top to może jeszcze ktoś coś zauważy. Póki co special thanks for Fatal1ty, Pimp i cptK za wytknięcie błędów, przez co te podliczenia będą trochę więcej wiarygodne dzięki za dobre słowo :), najważniejsze że temat się komuś podoba, chęci nie brakuje, real pozwala itd... jak na razie nigdzie się nie wybieram, a że lubię czytać te wasze wypociny to będę to robił ps for all: zmiana nicka utrudnia zwłaszcza podczas ACS, wię…