Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-227 z 227.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
witam-dopiero teraz udało mi się załatwić lapka z netem i dlatego mogę to napisać! Jak większośc wie w tym momencie jestem w szpitalu z moim zdrowiem jest trochę lepiej-lekarze mówią,że jak ustabilizują u mnie cukier to wtedy wyjde-ile to potrwa??Bóg raczy wiedzieć!Dlatego dziękuje wszystkim za słowa otuchy i powrotu do zdrowia-równiez tym z zoo o ile były szczere i prawdziwe! Co do wtopy to cóz życie i przede wszystkim zdrowie ważniejsze jest niż gra-szkoda,że tak się stało jak sie stało ale ni…
-
hm,a nic nie napisze tym razem tylko szkoda konta michala
-
[123] i [124] DOBERMAN [ZOO] - shock [DkAs] - 6152,62% - TOP 1 SOLO + 916,57% + Farmingi moonów
PostNie pogratuluje tym razem tylko shockowi zyczę sz/o a Tobie dobi dalej ładowania kasy w przenoszenie planet!
-
gratuluje,szkoda,ze nie zebraliscie wszystkiego ale tak to bywa jak ktos ma antyrecki!Mam nadzieje,ze ze kiedys odbierzecie to co Wasze P.S Tak sobie przegladam wpisy i poraza mnie jedno-żadnego wpisu ze strony byłego Cazadoru(lodowy,idek,jaras).owszem są wpisy dobiego i maxona bo to są gracze na odpowiednim poziomie natomiast nie widze żadnych wpisow ze stronych byłych członków Cazadoru ktorzy sa w dLV!Wstyd panowie!!!
-
szkoda,ze odszedl,ale przynajmniej uwolnił się od nałogu!Przy okazji gratuluje zarobienia bana w tym dla Vincenta pusherzy