Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-44 z 44.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ja by nie patrzeć na wszystkich starszych universach populacja spada podobnie smutne to jest, ale prawdziwe.. łącznie uni to chyba jedyne wyjście zaczynałem było nas około 7k dziś nie całe 4k

• Cytat: „DestroY_46 napisał(a) Siema mam pytanie do Was ekonimisci Poniewaz juz niedlugo trzeba bedzie wrzucic surowce w kopalnie chce sie dowiedziec czy tak jak czytalem ze od 27poziomu ele. slon. nie oplaca sie jej potem robic? Czyli co trzaskac satelity? Tylko chyba przydalby sie jakis bunkier do tych satelit?” nie którzy jadą tylko na elktrwoniach... ja np mam średnio 23-24 słonecznej i jadę na stakach to po prostu zależy od stylu gry gracza

• Rosso [N ZG] UNI 15 - Ilosc punktow: 468 723 (15.02.07) - Metal: 2.527.632 (na 24h) - Krysztal: 1.039.752 (na 24h) - Deuter: 395.520 (na 24h) - Lacznie: (wszystkich surowcow) 3.962.904 (na 24h) Mało, ale będzie więcej

• a mi ostatno bez różnicy Mt dobre i DT.... MT podnoszą flotę co zawsze jakieś mały respekcik daje