Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 44.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nowe Filmy
Rosso - - Muzyka i Film
PostCytat: „Sega napisał(a) Rosso ma racje mgła straszna nie jest ale film oglądać się da. Mi też podoba się ostatnia scena takie chamskie nietypowe zakończenie Ostatnio oglądałem również flim Jumper naprawdę dobry jeśli ktoś lubi taki rodzaj. Szkoda tylko, że taki krótki :D” Nie mogę się z tym zgodzić Jumper jedyna rzecz jaka mi się w nim podobała to ta panienka, która towarzyszyła głównemu bohaterowi:D Przed oglądałem z sf, Jestem legendą, film był co najmniej dobry, czego nie mogę powiedzieć o sk…
-
Nowe Filmy
Rosso - - Muzyka i Film
PostTa nowa mgła nie jest na pewno straszna szczerze dla mnie to był strasznie nudny film zapamiętam z tego filmu tylko jedną scenę, a dokładnie tą ostatnią w samochodzie jak ten koleś musiał się czuć... zabija 4 ludzi, w tym swojego syna, a po minucie wszytko odchodzi(mgła) o_o
-
Nowe Filmy
Rosso - - Muzyka i Film
PostMunio obejrzyj American Gangster nie ma w nim nic innowacyjnego, ale film jest wart obejrzenia Ja oglądałem wczoraj Jumper, polecam bo ładna pani występuje i nic po za tym, słaby amerykański film , Hitman przez krytyków, skrytykowany :E, ale kogo to obchodzi, mi się podobało bardzo;d pani tez bardzo ładna występowała btw co ja mam z tymi kobietami
-
Nowe Filmy
Rosso - - Muzyka i Film
PostAmerican Pie beta house czy jak t ma leci, masakra w biały dzień, czyli dno nie polecam i odradzam Jak obejrzę American Gangster zdam relacje, mam nadzieje, że same pozytywy bo długo czekałem na ten film
-
Nowe Filmy
Rosso - - Muzyka i Film
PostCytat: „maciej92 napisał(a) a widzal ktos juz Obcy kontra Predator II ja sie bede do kina wybieral z tego co slyszalem to az taki super to od nie jest ale i tak lubie filmy dzie wystepuje obcy i predator najlepsze byly czesci obcego zwlaszcza II i III czesc | |----------Obcy & Predator żadza xD | \/” Ja oglądałem i szczerze mówiąc nic ciekawego ostatnio trudno jakiś fajny film trafić, jedyny jaki mi się ostatni spodobał to J Am Legend, może z tego powodu, ze grał tam jeden z moich ulubionych akt…
-
Łączymy DID-y?
PostGłos oddany za scaleniem już od dawna w dyskusjach uni15 nic się nie dzieje, więc nie wiem po co ten dział istnieje
-
Nowe Filmy
Rosso - - Muzyka i Film
PostCo sądzicie o ostatniej części Resident evil zagłada? ja po obejrzeniu filmu miałem nie dosyt czegoś mi brakowało, ale sam nie wiem czego:E W najbliższym czasie mam chęć obejrzeć Hitmana, ale czy warto<: kto oglądał chętnie wysłucham opinii
-
Cytat: „Don Jarleone napisał(a) Cytat: „Rosso napisał(a) Uni15 39 lvl Metalu nick: Sauron sojusz: HaW Klik!” W budowie, to w budowie... Widzisz skan, by stwierdzić, że to na pewno stoi? Rekord można podać, albo po prostu zmyślić, anulować budowę i wrzucić w coś bardziej pożytecznego...” o_o Cytat: „ciekawe za ile dni ,,odda'' mi sie ten metal co wpakował w budowę ” fakt posiadania rekordu jest ważniejszy największy zniszczony księżyc: 8944 Bigot uni15
-
Nowe Filmy
Rosso - - Muzyka i Film
PostTransformers: Co tam dużo mówić dobry film, lecz nie bdb oglądałem kilka razy, ale następnym razem tylko ze względu na panią Megan Fox patrz avatar Katyń: Nic nadzwyczajnego, ale po wyjściu z kina chciało się dopaść takiego ruska i wiadomo co mu zrobić...