Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-28 z 28.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dynek, podobno GełO
Dynek - - Archiwum CT
PostCytat: „Djablica napisał(a) Dynek Lubisz swoich podopiecznych ??” Lubie, nawet tych ktorzy mnie nie lubia i daja temu upust chociazby na stronach sojuszowych Cytat: „ Lubisz pracę GO ?? ” Gdybym nie lubial to bym tego nie robil - choc czasem bywa meczaca Cytat: „ Ulubiony kolorek (inny niż pomarańczowy :D) ]:-D” Niebieski. Podobno zabija pożądanie - u mnie nie stwierdzone
-
Dynek, podobno GełO
Dynek - - Archiwum CT
PostCytat: „Sagertrah napisał(a) Dobra zadam pytania trochę inne niż zwykle 1. Co to jest Ciepło Właściwe ? 2. Co to za liczba 3.14 ? 3. Co otrzymasz przez dodanie jednomianów D+y+n+e+k = ?? A teraz zwykłe 4. Gdzie jeździsz jako kierowca, jak daleko ? 5. Jakie masz hasło do konta na u2 ? Jako GO 6. AK 47 czy M16 ? 7. T - 34 czy Niemiecki Tygrys ?” AD 1 c - współczynnik proporcjonalności, zwany ciepłem właściwym - określa ilość ciepła potrzebną do ogrzania 1 kg materiału o 1K C=Q/m(delta)t AD 2 to pr…
-
Dynek, podobno GełO
Dynek - - Archiwum CT
PostPowiedz, jak to jest, ze jak wloze do Coca Coli brudna monete to przez noc jak polezy, nad ranem bedzie czysta - a jesli wloze na noc co Coli kawalek kapusty, to nic sie z nim nie stanie, nawet sie nie skurczy? >>> hm ... napój zawiera H3PO4, a to jest składnik odrdzewiaczy:) Wobec tego, czy myslisz, ze jesli wypijesz Coca Cole, jest to tak bardzo szkodliwe jak niektorzy eksperci/lekarze twierdza? Chodzi konkretnie o co sie z ta Cola dzieje w brzuchu, nie chodzi o to ze np. niszczy zeby >>> co t…
-
Dynek, podobno GełO
Dynek - - Archiwum CT
PostFota w avku to ty i twoja pociecha czy moze ktos inny? >>> zgadza sie Robercik ma dwie wiosenki ale jak podroscie bedzie pierwszym zlomierzem na OGame moje warny chyba sa zle straszne i wogle kola w oczy ale jak sie zmobilizuje to napisze pare A4 do pani Abnegi z prosba o zdjecie ich >>> musisz sobie ryze papieru kupic :lol: Ile juz banow rozdales? >>> nie prowadze statystyk Grasz tylko na u17? >>> teraz tak Rozumiem ze byles GO testowym... co tam sie robi jak to wyglada ile trwa i czy fajnie by…
-
Dynek, podobno GełO
Dynek - - Archiwum CT
PostCzy era spamerow na IRC powroci? >>> jesli bedziesz tam czesciej zaglądał to wroci Jak sie konto na u17 sprawuje? >>> flota top 50 rdzewieje, eko sie rozbudowuje. Kiedy bedzie ST? >>> jak mnie ktos dorwie a nie jest to trudne Co wygrales w ekspedycjach? >>> troche floty i kilka starc z piratami czy Jeszcze ktos z u17 pojdzie do teamu? >>> narazie nic mi o tym nie wiadomo Jak myslisz mam szanse byc modem? >>> jesli nie masz kolacych warnow, nie lamales razaco regulaminu gry i forum to..kto wie
-
Dynek, podobno GełO
Dynek - - Archiwum CT
Post/me kabum David - Jak się czujesz z tym, że zawyżasz średnią wieku w Team /hyhy ja też ^^/? >>> Doskonale - Czy uważasz, że ludzie w końcu przestaną oszukiwać w OGame? >>> gdyby tak sie stalo stracil bym zajecie - Dlaczego - mimo tylu wpisów na pręgierzu - ludzie cały czas mają multi i pushują się? >>> czesc graczy nie czyta ZG, inni mysla ze sa cwani...niech mysla tak dalej a nie bede bezrobotny - Kto to był voov i do czego służył? >>> nie mam pojecia Czym jeździsz? Jakieś masywne bydle czy moż…
-
RE: Dynek, podobno GełO
Dynek - - Archiwum CT
Post1. Ulubiony film. >>> patrz pierwszy post 2. Ulubiona książka. >>> P. Coelho "Pielgrzym". Nie jest to ksiazka grozy ale przedstawia moj sposob patrzenia na Swiat: to co niezwykle znajduje sie na "drodze zwykłych ludzi" 3. Czemu GO, a nie MOD? >>> podanie na modka nie zostalo przyjete 4. Ulubione miasto na mazurach? >>> nawet miasta:) Pisz, Ruciane-Nida, Elk, Ketrzyn, Gizycko 5. Opisz w kilku zdaniach ideał kobiety. >>> pewna Martusia Prawdziwy ideal jest tez tu 6. Jak się zaczęła Twoja przygoda …
-
Dynek, podobno GełO
Dynek - - Archiwum CT
PostImie: Damian wiek: 32 skad?? Mazury rewiry łobuzowania: u4 i 28 u19(off), U2 off co robie: jestem zawodowym żołnierzem zaineresowania: rodzina, praca, ogame(jezdze z laptopem:P), dobra ksiazka(literatura grozy pod kazda postacia, czasem wystarczy prasa codzienna by sie przestraszyc ?(), dobry film, dobra gra... i wiele innych Ulubiony film: "Demony wojny" moge go ogladac chocby codziennie W pomaranczowych barwach: od wrzesnia 2007 Badzcie bez litosci