Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 303.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ban zabawa na całego :D

Zaqes - - Spam

Ban, bo jak żeście narozrabiali to trzeba było was na chwilę do klatki wsadzić Poza tym... Chciałem iść spać o tej 2:30

• Ale o jakie suche liczby i fakty pytasz @czubulus? O Podsumowanie? Wszystko masz w linku w 1 akapicie postu Najnowsze Podsumowanie zawsze jest w 1 poście tematu z Raportami i zawsze wstawiam do niego odnośnik A za 2kk% myślę, że nagrodą będzie satysfakcja Nie ma nagród za zrobienie jakiegoś tam progu Procent. Ale 2kk tak blisko, to szkoda nie dobić

• Poprawki, poprawki, poprawki... Dokonywane aż do dziś rana. Żeby nie kazać Wam czekać w nieskończoność część zmian wprowadziłem własnoręcznie. Dlatego Podsumowanie dopiero teraz! Doczekaliście się! Na prawdę chciałem zrobić je dużo wcześniej, żeby móc zrobić 5-6 Podsumowań, a tak to wyjdzie 4, może nawet tylko 3 Tak czy siak... Trochę się zmieniło od ostatniego Podsumowania! Przede wszystkim za sprawą kilku na prawdę dużych starć na prowadzenie wyszły 2 drużyny - Pluszaków i Misiaków - które pra…

• @souris W przypadku liczenia ACS-a floty wszystkich uczestników się liczą. Jeśli leciałbyś z 4-ema innymi osobami i żadna z nich nie uczestniczyłaby w S&D, a twoja flota byłaby najsłabsza, to tobie należy się 20% ze starcia

• @souris Chodzi o to, że brak poprawek od ciebie wstrzymuje mnie ze zrobieniem Podsumowania. Bardzo cię proszę o wprowadzenie zmian, bo w przeciwnym wypadku potraktuję to jako zawyżanie procentów uzyskanych w starciu i permanentnie odrzucę wszystkie wadliwe starcia.

• @czubulus Tutaj Brakuje daty starcia w pierwszym raporcie. W drugim nie widać godziny starcia w samym raporcie. W trzecim to samo co w pierwszym. Kolejny. I kolejny. I kolejny. I jeszcze jeden. Do poprawy wszystkie - inaczej będę musiał odrzucić. @souris Nadal procent nie poprawiony tutaj. W dodatku prosiłbym, żebyś raporty wrzucał bezpośrednio pod odpowiednimi nagłówkami. Np. tutaj. Albo tutaj(policz przy okazji procent z ACS-a). Tutaj też powinien znaleźć sie poprawny procent. @Falc0n To samo …

• Trzeba w tej sprawie zrobic śledztwo!

• No to tak... @mikiwaj Zgubiłaś małą, ale bardzo ważną część raportu: Cytat od mikiway: „następujące floty spotkały się w walce:” A gdzie jest data i godzina starcia? W samym nagłówku do Seeka nie wystarczy! @dexPL Znowu twoja metoda kopiego-pasty nie zadziałała w drugim raporcie z tego posta @souris Procenty z ACS-a do poprawy, ale to wiesz Jak poprawicie w miarę sprawnie wszystko, to nawet dzisiaj może zrobię Podsumowanko

• Herhor wstawil dobry cytat z zasad Seeka Tak - procenty uzyskane przy okazji niszczeń zaliczają sie zarowno na twoje indywidualne konto jak i konto twojej druzyny W dodatku procenty te zaliczaja sie takze do klasyfikacji Zlomiarza

• Mimo iż nie biorą udziału już w zabawie i nie zrobili żadnego procentu to raczej powinni się na tej liście znajdować. Dyskwalifikacja z programu nie jest równa wnioskowi o wymianę gracza. Gdy dochodzi do dyskwalifikacji kogoś, procenty tej osoby nadal liczą się dla drużyny. Gdy gracz zostaje wymieniony na wniosek Drużyny wtedy jego procenty zdobyte do tej pory są unieważniane. Z tego też powodu osoby wykluczone do tej pory są i będę na liście graczy do końca

• A dziś informuję(zapewne ku uciesze niektórych z was ) że jest nowe podsumowanie Specjalnie się wstrzymałem 2 dni, żeby był czas poprawić nagłówki oraz żeby zaliczyć nowo zgłoszone osoby i żeby były one widoczne już na liście Wykreśliłem z niej również Laresa, jako iż to drużyna zadecydowała o wymienieniu go. Co nowego w tym Podsumowaniu? W sumie to... Niewiele się zmieniło. @dexPL dzięki dużej aktywności w niszczeniu moonów powiększa swoją przewagę w klasyfikacji aktywisty. Na drugim miejscu ni…

• I się Maskotki doszukały, bo dołącza do nich @mikiwaj w grze znana jako milkiwaj Życzę udanego wojowania!

• S&D Universum Wezn Edycja 1 [18.03.2019-18.04.2019] Cytat od dexPL: „ [NM] 27.03.2019 18:21:52 - dex [Maskotki] - 233,39% [NM] 27.03.2019 18:21:52 - dex [Maskotki] - 191,52%” @dexPL a co to za nagłówek? Kopiuj-wklej? Do poprawy! @ProSkaner. Cytat od ProSkaner.: „29.03.2019 06:57:02 - ProSkaner [NM] - 411,70% (Ukryta treść) ” Po pierwsze - nagłówek zły. [NM] idzie na początek, a po twoim nicku jest nazwa drużyny w kwadratowym nawiasie. Po drugie - a gdzie zgłoszenie zamiaru niszczenia tego księży…

• Pragnę poinformować, że wpłynął do mnie wniosek o wymianę 1 z członków drużyny. Dokładnie chodzi o gracza Lares20 aka @Dobrygracz z drużyny Maskotek z powodu jego zerowej aktywności i zerowego kontaktu. Po porozmawianiu z nim wyraził on brak chęci dalszej zabawy, więc wniosek przesłałem do Rady w celu rozpatrzenia i został on przyjęty. Tak więc od tej pory Lares zostaje wykreślony z listy graczy. Wszystkie procenty zdobyte przez tego gracza zostają unieważnione, a drużynie Maskotek przysługuje p…

• @Loyko A czy ze mną się też zgodzisz, że coś tutaj zgubiłeś? <kaszle>S&D Universum Wezn Edycja 1 [18.03.2019-18.04.2019]<kaszle> @Absynt A ładnie prosiłem o widoczność czasów w RW... Już ten angielski chyba przeboleję, choć wygląda to dziwnie na tle 150 polskich raportów , ale chociaż te czasy...

• Czyli rozumiem, że nikt nie ma nic przeciwko i nowym liderem zostaje souris? Jeśli tak to jutro o 14 decyzja będzie zatwierdzona. W tym czasie możecie się zastanowić nad nowymi członkami drużyny O takowe informacje poproszę @souris na PW. Cały proces będziemy tam przeprowadzać

• A więc tak... Garstka newsów! Do drużyny Przytulanek w miejsce zgredka dołącza @Zlomek_Mistrz! Mam nadzieję, że sprawdzi się w Waszej drużynie! Natomiast muszę też ogłosić dyskwalifikację lidera Misiaków, który zaatakował inną osobę z drużyny. Także @Krystian od tej pory nie będzie już uczestniczył w rozgrywce. Tym samym drużyna zobowiązana jest do wyboru nowego lidera i poinformowania oraz potwierdzenia tego tutaj Przypominam również o tym, że Wasza drużyna może dobrać jeszcze jednego gracza w …

• Cytat od Ruda: „Kiedyś, kiedy to jeszcze był konwerter Adama można było nagłówki generować z nazwą drużyny. Ale niestety już nie działa ” To ja sobie pozwolę podrzucić małą wskazówkę W ustawieniach konwertera w polu "Wybrany tytuł raportu" wpiszcie sobie coś takiego: {time} - Zaqes [Moderatorzy] - {hmc} Oczywiście zamiast Zaqes dajecie swój nick, a zamiast Moderatorzy nazwę waszej Drużyny I potem zapiszcie ustawienia i za każdym razem będziecie mieli nagłówek gotowy do Seeka

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

Zaqes - - Spam

Tutaj Panie będą mogły se popatrzeć youtube.com/watch?v=R53H3Hl_tNE youtube.com/watch?v=WfE2bDzox6w Swoją drogą... @Pan_Cogito? mogę prosić o wrzucanie piosenek w 1 posta? Będę wdzięczny

• Ugh, a sprawdzałem 2 razy ._. Dwa razy przescrollowałem listę wszystkich użytkowników w poszukiwaniu lepszych wyników. Jednak taka praca mając gorączkę średnio wychodzi Już poprawiam! Dzięki za wskazanie błędu A nowy gracz... No nie mam jego nicku z Forum A bez tego nie mogę go oficjalnie przyjąć. No i czekam na decyzję Rady w jego sprawie.