Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-51 z 51.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ja juz dawno pisalem by połaczyć uni andromeda barym i capela było by ciekawiej , na barymie graczy 1524 a gra moze z 150 , reszta idlery i urlopy , po połączeniu uni zwiekszyłbym system ochronny dla potencjalnych nowych graczy z z 50 k na 500 k tak amoja mala uwaga szybkie spojrzenie na liste graczy i moze 200 graczy aktywnych by sie znalazło ale niechce mi sie liczyc no chyba ze dokladne dane potrzebne to jutro oblukam temat , ale jestem jak najbardzie na unifusion , i jeszcze jakis nowy state…
-
o ja piernicze ==WEBBER== top 1 ACS solo ladnie i to na konto ==WoG== , szacun wielki dla ciebie za tą akcje graty wloty i przetapiaj juniora na co sobie zapragniesz , ===================================================================WoG====================================================================== PEOPLE BORN TO BE OGAME LEGEND
-
jeszcze raz asgard powodzenia w realu i trzymaj sie chyba że zmienisz zdanie co do konta po tobie otrzyma je doswiadczony gracz i napewno sie nie zmarnuje DARK no po tobie bym sie nie spodziewał że oskarzysz mnie o żebranie i co najgorsza o push to tak w skrucie rozdałem na uni barym żeby nie skłamac z 50 kont i mozesz mi wiezyc lub nie żadnego konta które otrzymałem a potem oddałem komus , nie zezłomowałem nawet głupiej próby moonowej nie wykonałem a przydały by sie bo mam zaledwie 4 moony , gr…
-
Hej Laska jak zobaczyłem te kilka slotów i 1 co mi przyszło do głowy to styk ale z 2 strony top 1 uni barym pozatym tak jak napisałes ty byłes w układzie , to czego on miałby sie obawiac , ale w takim razie te slotowanie to co ? Gibon flote opózniał co do ST to % fajny i nie ma to tamto , szkoda tylko że LASKA nie poleciałes z gibonem
-
tym razem sie powstrzymam przed zgłoszeniem tego postu , ale chłopcze czy pajacu to ty sobie możesz tam u siebie do ziomali pod blokiem a nie do mnie , ogarnij sie wkoncu "Panie" Gibon i jak oczekujesz KLASY to może samemu najpierw ja zaczniesz okazywać bo gdzie sie nie pojawi twój jaki kolwiek wpis zawsze bluznisz
-
#27: Gibon i PlayHardGoPro i Laska [SHEN] vs E-l-e-S-s-a-R [Jackass] - 5812,58% - WOJNA! TOP1 ACS!
TYR - - Hall of Fame
PostSprawiedliwości stało się zadość a teraz to sobie nie wyobrażam jak Jackas odrobi straty w wojnie Graty Panowie akcja piękna
-
Ale jaja , nie no Gibon teraz to już perfidnie po bandzie pojechałes z tym RW , niewierze za holere że Natan dał to konto jakiejs lamie bo tak można nazwać gracza który daje sobie rozwalić flote za pomocą GSów i nie była trzymana na bunkierku , ile GSy leciały ? 20 godzin jaja jak berety , ale oczywiscie bravo za odwage przy stawianiu tego RW na forum , dla mnie to kpina żart ale oczywiscie powodzenia przy następnych takich misjach , kto kończy gre teraz ? dajcie pasy dla Gibona