Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 51.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• jak w takim tepie bedá postepowac te UF to sie może doczekamy do 2015 roku , od kiedy temat ruszyl ( grudzien 2012 )to bylo dopiero 1 UF , jakas kpina lub brak checi do UF ze strony GF ,

• Cytat od Bl4ckWhite: „Myślę że flot z uni Io nie trzeba się bać bo to same DT a tak na poważnie to jeśli chodzi o mnie to mogą nas i wrzucić do jednego kosza z A, B, C, G” i takie podejscie mi sie podoba łaczyć mi moje Barym z kim sie da by było jak najwiecej potencjalnych celi

• No ładnie, piekny % zescie zrobili cos czuje ze po UF dopiero zabawa sie zacznie obroncy szo

• Cytat od ==Webber==: „Cytat od TYR: „Graty Loki top 4 solo jak tak dalej pójdzie to wyzlomujemy cale uni obroncy SZo by sie nie lamal i gral dalej , moze samo eko ? ========================TIWAZ======================= 8-)” uruchomisz swoje mega dobre stateczki z urlopu Po Nitce do kłębka #10****TYR**** [ TIWAZ] vs Laska [ SHEN ] 480 %”

• Graty Loki top 4 solo jak tak dalej pójdzie to wyzlomujemy cale uni obroncy SZo by sie nie lamal i gral dalej , moze samo eko ? ========================TIWAZ=======================

• Cytat od ==Webber==: „Zazdrość? Hahaha, nawet nie wiem jak mogłeś pomyśleć by coś takiego napisać, a co dopiero napisać Witcher pusher? I pisze to gość który ma w sojuszu największą ofermę na ogame.pl czyli riddicka? :D” cos napisac musialem bys juz nie narzekal ja nigdy nie pushowalem i mam prawo sie wypowiadac w kwestiach pushu i pusherów pozatym push jest takowo dozwolony przez GF wiec nie ma sie co obrazac jedynie jak juz ktos pushuje to niech sobie odpusci wstawianie tego na forum bo to żen…

• no to Geo jak znajdziesz chwilke zrób malá zmianke ACS; Witcher vs wSCIEKŁY, bryk, evil_death71, Loki - 4730,12% obrona top4 ACS

• Bravo chlopaki , Loki pisal mi o wszystkim ale juz niechcialem zdejmowac urlopu by Witcher nie podejrzewał czegos , no to teraz Witcher musisz sie bardzie przypushowac Webber jak zwykle narzeka , zazdrosc ? minus czy plus niewazne wystrarczy ze fun jest jeden pusher zezlomowany teraz kolej na następnego

• ci z GF to gwozdzie do trumny wbijajá , GF - ja niechce NOWYCH UNI chcé łączenia uni , moze ktos lubi poklikac sobie od nowa pare miesiecy na nowym uni które i tak potem skączy jak każde , wiecej takich zapaleńców na nowe unie tym dłuzej poczekamy na łączenia , NIE DLA NOWYCH UNI !

• Dzięki IQ za potwierdzenie ja tam mam czas wiec cierpliwie mogę czekać mam nadzieje ze akurat propozycje Arta co do barymu, andro, capeli, i gemini wypalą no ale pozyjemy zobaczymy i juz wiecej nie spamuje bedę czekał na konkrety

• Cytat od Art: „Dziś otrzymałem informację, że proces migracji ruszy ponownie po wprowadzeniu wersji 5.3.3 do gry. Listę zmian już zamieściliśmy, zatem trzeba czekać na termin wprowadzenia. Nadal nie wiem czy nasz plan został przyjęty, czy zostanie narzucony jakiś inny.” Art to z twojej wypowiedzi wnioskuje iz unifusion napewno bedzie tylko kwestia jakie uni zostaná połączone ? jak dla mnie niech łączą jak najwiecej uni ,

• na pierwszy rzut oka sie nie miesci ale odliczając graczy na wiecznych urlopach wtedy aktywnych pozostaje chyba cos ponad 3k graczy z A,B,C,G wedlug tabelki Pani Ciap , i uni 66 by sie upchneło , wiem ze było łaczone ale warto spytac

• Cytat od Mysliwy: „Co z u66?” Art a u-66 da sie upchnąc z nami , A,B,C,G ?

• Cytat od Art: „Plan mamy ambitny, ale nie wiem czy zostanie przyjęty: A,B,C,G => normal target: G pl50, pl60, D => x2, 50% DF target: D H,I,J => ACS, 50% DF target J M,N => normal target: N K,L => x2,ACS target: L E,F => x5, 40% DF target: F *DF złom ze statkow. Jak się coś ruszy w tej kwestii, dam znać.” mi pasuje , Art daj znac jak juz daty bedá znane ,

• Wasze ulubione seriale

TYR - - Muzyka i Film

serial gra o tron fajny ale irytuje mnie to iz musze czekac rok na nowe odcinki , walking dead warty obejrzenia , ostatnio obejrzałem misje afganistan ale jakos mi nie podpasował , i od czasu do czasu włącze sobie Vampire dairy gdyż ogladam wszystko gdzie sa wampiry czy wilkołaki /Na forum ogame wulgaryzmy są zabronione.Upominam *sisko

• Mysliwy z twojego punktu widzenia to żaden nowy gracz nie powinien zaczynac grac na starym uni jesli top 1 ma sporo pkt , ale są tacy co zaczynaja gre od zera na starych uni i nie masrtwią sie tym ile pkt ma top 1 , jesli ktos umi grac i chce grac to topki sa niewazne , dla mnie mogą łączyć unie jak im sie podoba byle to zrobili , jak pisalem powyzej wszystkie uni x1 mogli by połaczyć ale to niestety napewno nie nastąpi wiec bede sie cieszyl z czegokolwiek

• Art kombinuj tam , im szybciej tym lepiej , jak dla mnie to im wiecej uni tym lepsza zabawa bedzie wszystkie uni x1 mogli by połaczyć a dla graczy nowych zwiększyłbym ochrone do 500k

• Cytat od Art: „Według informacji jakie otrzymałem, do tematu UniFusion, czyli dalszego łączenia serwerów ze sobą wrócimy w jednej z najbliższych wersji OGame. Możliwe, że po wersji 5.3 powinno coś się ruszyć. O wszelkich planach dotyczących połączenia będę informował Was na bieżąco.” a to iż co nieco wiadomo teraz pozostaje jedynie czekac do wersji 5.3 i ufac iz GF dotrzyma słowa

• mnie jakos osobiscie nie dziwi widok powyzszych dzentelmenów w duecie , potwierdza to tylko to co pisałem swego czasu na ogólnym i do poochacza i beletha na PW , co do samego RW napisze to co Laska pisze przewaznie w takich sytaucjach ,dopóki obronca sie nie wypowie to dla mnie push atakierom zycze kolejnych udanych wspólnych lotów

• Cytat od Sideswiper: „;P Jedyny, problem w tak małej ilości graczy jest to że tworzycie więcej universów i graczy to rozdziela powiedzmy że gracz nie lubi jakieś prędkości ale się loguje żeby spróbować, jakich kolwiek szans w późniejszym etapie mało komu się udaje i ucieka na inne uni lub, kończy grę na amen. Moje takie zdanie po co robić 100 uni jeśli na żadnym nie ma wystarczająco graczy bez sens.” i tu sie zgadzam w 100 % z z kolegą , to ze uni wygladają jak wygladają to tylko dlatego ze co c…