Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 569.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
witam po tej właściwej stronie w końcu pozdrowienia dla całego N-A i oczywiście buddy obrońcom szo Dnia 25-11-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor asterix [N-A] ________________________________________________ Mały transporter 1 Lekki myśliwiec 55.239 Krążownik 23.741 Pancernik 2.676 _________________________________________ Obrońca N0darius [GDP] ________________________________________________ Duży transporter 750 Okręt wojenny 1.712 Recykler 255 Sonda szpiegowska 19 Satelita s…
-
gratki raven piękne wloty szkoda że calości nie wkleiłeś:)))) cisnij dalej mi już się nie chce grać nie mam jakiejś mobilizacji do tego obrońcom szo
-
gratki rav:)) nie zwalniasz tępa noc owocna:)) piękne tankowanie wyszło
-
jest czas na wpis to sie wpisuje :))) graty cerveza dobry bunkier to przeorany bunkier przetapiaj i czekam na więcej zysk jest i to najważniejsze:) obrońcy szo
-
gratki raven:)) piekny zysk ci wyszedl:)) obrońcom szo standardowo
-
witam ponownie spodobało mi się pozdrowienia dla całej ekipy N-A i oczywiście buddy szczególne dla ramadek4 Dnia 02-09-2017 18:47:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor asterix [N-A] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.424 Pancernik 9.148 _________________________________________ Obrońca RAPTORPL [USB] ________________________________________________ Duży transporter 131 Lekki myśliwiec 491 Ciężki myśliwiec 119 Krążownik 431 Okręt wojenny 441 Recykler 154…
-
witam ponownie wypatrzone poczekane i locik pozdrowienia dla całego N-A i buddy Dnia 01-09-2017 21:31:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor asterix [N-A] ________________________________________________ Duży transporter 1 Krążownik 22.392 Pancernik 8.192 Okręt wojenny 4.891 _________________________________________ Obrońca Dragon Lord [Jedi] ________________________________________________ Mały transporter 655 Lekki myśliwiec 9.098 Ciężki myśliwiec 16 Krążownik 33 Okręt wojenny 29 R…