Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 569.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
graty panowie za zgraną akcję szynka tobie szo jak najbardziej a co do reckow żebym ich nie dzielił to bym troche więcej pozbierał (21000) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 420.000.000. Na polu zniszczeń [3:340:7] znajduje się 9.580.272.800 jednostek metalu i 6.962.231.200 jednostek kryształu. Flota odzyskała 210.000.000 jednostek metalu i 210.000.000 jednostek kryształu. reszta spuzniła się dokładnie o sekundę no cóż taka gra jeszcze raz gratulacje a szynke odbudujemy
-
to tylko ja dzięki olszyn za cynk bo już dzisiaj raz leciałem na to ale bez rezultatu dedki jak zawsze olszynek lodzik i dziadzia i oczywiście sojusz lecimy dalej obrońcy szo Dnia 23-06-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor asterix [NA-SITH] ________________________________________________ Krążownik 12.000 _________________________________________ Agresor olszyn3k [NA-SITH] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 69 ______________________________________…
-
gratki rav jak zawsze pięknie walczysz na tym uni aż chce się popatrzeć:))) przetapiaj i ciśnij dalej:))) obrońcy odpoczynku i szo
-
siemka to znowu ja:) pozdro dla sojka i znajomych olszyn masz więcej Dnia 22-06-2018 21:27:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor asterix [NA-SITH] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca BarbaraGalaktyki [liga] ________________________________________________ Duży transporter 14.911 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor asterix [NA-SITH] __________________…
-
gratki crion podstawki przepraszam że tak puzno sie wpisuje ale takie życie atakierom szo hm raczej już odbudowane inaczej to ujmę większej rozwagi i nie pyskować panowie gramy dalej:)
-
lop [SUICIDE] vs. jan82 [EMERYCI] ~ 444.76% + lop [SUICIDE] vs. pilomankut [komornik] ~ 469.22%
Posta ten swoje robi i to z zyskiem gratki lopik ciśnij większe cele bo stać cie na to:)))
-
rav jak zawsze w formie graty panie a obrońcy szo Rav szkoda że nie grasz już z nami:(
-
to znowu ja dedki dla całego sojuszu a w szczególności dla lodzika olszyna i dziadzi obrońca przypilnowany i szo dla niego wróciło tak jak myślałem lot bum pozbierane Dnia 18-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor asterix [NA-SITH] ________________________________________________ Pancernik 41.104 _________________________________________ Obrońca bvla [G-Z] ________________________________________________ Mały transporter 12.085 Duży transporter 2.945 Lekki myśliwiec 35.…