Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-83 z 83.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dzięki za dedy , starcie robi wrażenie i to bardzo duże Przy dobrych wiatrach to już niedługo koalicja nie bedzie musiała robić fsów Poziom nie jest prawdą ze z topowych flot została tylko jedna z 4FuN ja widzę trochę więcej ale jak to sie mówi punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia Dostaliscie extra prezent pod choinkę od mikołaja z 4FuN więc go nie zepsujcie i szykujcie się na UF Ragnar nie wiem czy będzie odbudowa ale życze Tobie i innym na uni 1 Spokojnych i Wesołych Świat oraz masę trafi…

• Gratulowałem na pw , Gratki lecą też ode mnie na boardzie Dlaczego flota stała , niech to pozostanie moją tajemnicą , zalogowałem sie 30 min po starciu , widzialem lecący dofarm który by dotarł po 1h 30min do mnie , wiedziałem że reki Wegiego wpadną za jakąś 1h - 1h 30 min i tu sie zastanowiłem , bo zebrać złom i surę z moona bym w całości zebrał , miałem dopalacze na 94h i trochę sury na planecie a na moonie mi zostało ponad 60kk mixa , poszedł szybki przetop , reki coś tam wzieły i odpuscilem …

• Obstawialem Czekoladowego a tu jeszcze luca Powoli ETA odrabia straty a co do starcia - zysk kosmiczny , przetapiajcie na co chcecie Obrońcy Sz.O