Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 83.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dzięki za dedy i duże graciochy. Wiedziałem że znowu tu zagościsz ale nie wiedziałem że tak szybko. Spawaj wiecej latajek bo będą potrzebne Obrońcy Sz.o

• Dzięki za dedy , extra Ci to wyszło Ciśnij dalej może ja tez niedługo coś trafię

• Rekordy Uniwersum 68 (2020-12-31)

Pirat- - - DiD U68

15.05.2020 12:06:03 Od: dowódca floty Odkryliśmy planetę z resztkami cywilizacji. Na orbicie znajduje się olbrzymi port kosmiczny. Kilku techników i pilotów z ekspedycji udało się na powierzchnię w poszukiwaniu statków, które jeszcze można wykorzystać. Następujące statki dołączyły do floty: Okręt wojenny: 400 Krążownik: 508 Lekki myśliwiec: 215 Bombowiec: 2 Niszczyciel: 1 Ciężki myśliwiec: 1 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie by…

• Zagloba [DSOP] vs. DMan [DMT] ~ 520.26% Agresor Zagloba [DSOP] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.000 Pancernik 3.401 _________________________________________ Obrońca DMan [DMT] ________________________________________________ Duży transporter 400 Krążownik 1.230 Okręt wojenny 562 Sonda szpiegowska 50 Bombowiec 331 Niszczyciel 36 Pancernik 358 Lekkie działo laserowe 173 Ciężkie działo laserowe 19 Działo Gaussa 92 Działo jonowe 32 Wyrzutnia plazmy 4 Mała powłoka och…

• Cytat od Leonidas: „Jeden z niewielu gości w towarzystwie co się szarpnie na takie akcje. Graty mordo, fajnie widzieć coś policzonego. Wszystko się zgadza, agresor, sojusz obrońcy, % i styl Nic dodać nic ująć Przetapiaj ” Dziwię się tym postem Panie Leonidas bo z tego co pamiętam to żeś na uni 1 sprzedawał gości PNowi na których oni robili st a Tobie odpalali działkę w surce. Czyzby coś nie wypaliło ? Czyżbyś miał mocniejszych mocodawców na tym uni ? . Do Pn można mieć wiele zastrzeżeń ale kto j…

• Cytat od MalaLady: „Cytat od Pirat-: „Aż głupio na tego posta nie odpowiedzieć Niejaki MalaLady bo pisze jako facet a jest pod nickiem kobiety mówi że gra w tą grę nie 5 czy 10lat ale nieco dłużej. Jeżeli grasz tak jak piszesz to masz drugi nick na forum co jest zabronione , nie chcesz pokazywać swego nicku bo mnie znasz i nie chcesz sobie psuć relacji ze mną / tak to rozumiem / Nick od maja 2017 roku nie upoważnia Cię byś się chwalił /chwaliła że grasz ponad 10lat bo dla mnie jesteś leszczem / …

• Aż głupio na tego posta nie odpowiedzieć Niejaki MalaLady bo pisze jako facet a jest pod nickiem kobiety mówi że gra w tą grę nie 5 czy 10lat ale nieco dłużej. Jeżeli grasz tak jak piszesz to masz drugi nick na forum co jest zabronione , nie chcesz pokazywać swego nicku bo mnie znasz i nie chcesz sobie psuć relacji ze mną / tak to rozumiem / Nick od maja 2017 roku nie upoważnia Cię byś się chwalił /chwaliła że grasz ponad 10lat bo dla mnie jesteś leszczem / bez obrazy / Dla mnie jak pisze facet …

• Nie mam ciśnienia związanego z grą , nikogo nie skanuję z aktywnych , mam ich w 5 literach Nie umiałeś przeczytać mojego przekazu , nie moja wina że nikt Cie tego nie nauczył Ja śpię dalej .........

• Tak to ja dałem łapkę w dół Na prośbę jednej osoby skasowałem moją fantazję Pozdrawiam ========== Pirat - Terefere /nekkar/

• Dawaj dalej Dobrze Ci idzie , obrońcy Sz.O

• Janczara nie ma to nie ma kto się wpisać Ładnie to zrobiłeś lataj dalej masz potencjał , a jak z czasem ? Graty a obrońcy Sz.O

• Pirat [TEREFERE] vs. Captain Zodiac [Umbrella] ~ 367.44% Dnia 20-03-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pirat [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 2.400 _________________________________________ Obrońca Captain Zodiac [Umbrella] ________________________________________________ Mały transporter 233 Duży transporter 421 Lekki myśliwiec 2.995 Ciężki myśliwiec 1.038 Krążownik 400 Okręt wojenny 1.000 Sonda szpiegowska 46 Bombowiec 38 Pancernik 246 ___…

• Dnia 20-03-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pirat [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 2.400 _________________________________________ Obrońca Captain Zodiac [Umbrella] ________________________________________________ Mały transporter 233 Duży transporter 421 Lekki myśliwiec 2.995 Ciężki myśliwiec 1.038 Krążownik 400 Okręt wojenny 1.000 Sonda szpiegowska 46 Bombowiec 38 Pancernik 246 _________________________________________ Po bitwie... Agre…

• Górnik tez potrafi się bronić Agresorowi życzę Sz.O , coś zebrał będzie miał na odbudowę a ja mam na waciki. Dziękuję misdpl za konto. Pozdrawiam Terefere z uni 68 oraz z nekkara , starych i nowych znajomych oraz buddy. Dnia 17-03-2018 09:35:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor john malkowitz 007 [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 2.500 Lekki myśliwiec 75.000 Krążownik 1.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca NU…

• Zwiększenie ekonomi

Pirat- - - DiD U68

Czy nie możecie jednego zrozumieć. Konta ogame nie są waszą własnością. To jest tak jak z zabawką , dostaliscie je w uzytkowanie , możecie tą zabawkę użytkować , rozbudowywać ale nie możecie zmieniać jej parametrów. Nad tym czuwa własciciel tego biznesu czy niemcy. Jak własciciel będzie chciał zmienić parametry to je zmieni , nic wam do tego , możecie tą zabawkę tylko albo ulepszać / konto idzie w górę/ lub zniszczyć / strata floty , kasacja /. Nad tą zabawką czuwa serwis w postaci GO który jest…

• Zwiększenie ekonomi

Pirat- - - DiD U68

Ciap zostań bo będzie żałoba narodowa. będzie x5

• Powoli ale to bardzo powoli będę wrzucał aktualizację. Jak coś wyłapiecie , że gdzieś jest błąd proszę pisać - poprawię Nie wiem czy Warka i ciernik to jedno konto ale wrzucilem to do jednego wora , jak cos poprawię , tak samo jak czytelność / spacje i cos tam innego / Aktualizacja 30 listopada 2016 Ostatnie wliczone ST: Yes Man [Hunters] vs Fidzi [BTC] - 1242,64% 315 Starć Tytanów na sumę 1 517 194,20 % 294 SOLO na sumę 992 050,69 % 21 ACS na sumę 525 143,51 % TOP ZŁOMIARZY 1. 350 623,31 % _ Mi…

• W sobotę wieczorem wrzucę Wam jakąś aktualizację ale na pewno nie do listopada. Nie gram tutaj to jestem bezstronny , a że mam chwile czasu jak to w zimie to zobaczymy jak będzie. Pozdrawiam wszystkich z zaświatów

• Najpierw taka mała dygresja - nie wiedziałem , że s&d trwa 2 dni , myślałem , że 31 - najlepsze jest to , że niektórzy z Twojej drużyny nawet nie powąchają żadnej nagrody , nawet jakby i po kilka rw porobili A co do starcia: Graty i to duże , procent z kosmosu i taka mała strata jak ponad 200 baniek + paliwo na lot nie powinna Cie martwić. Dlatego życze Ci Sz.O bo masz co odbudowywać a obrońcy wiecej czasu dla żony