Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 82.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ecc0 [LSZ] & Neferet [LSZ] & Latajacy Gornik [S-G] vs. oddam flo [SnS] ~ 33250.15%
kiki3 - - Starcia Leda
Postnie ma jak poleciec na kupione flo z administracja przecież kto by tam podejrzewał szo obrońcy ale i tak nie bedzie
-
Graty ustrzelenia konta oddam. A zastanawialiscie sie nad tym ze koles chce powiedzmy sobie szczerze opchnąć konto i co juz jego nie pilnuje? przecież po złomie jest praktycznie połowe mniej warte jak nie lepiej z drugiej strony zastanawiam sie dlaczego nie poczekac na mozliwosc zmiany nicku zeby nie było tego oddam i tylko to przemawia na wasze alibi, ale to gówniane alibi bo ządza procencików i surki natychmiast prowadzą do złoma
-
Cytat od Iron Dragon: „Miesiąc temu otworzyli Norma, a tu już Octans... od października tamtego roku co miesiąc jest nowe uni, a potem gracze mają pretensje, że nie ma kto grać na tych serwerach. Polityka GF jest prosta, zarobić na otwarciu, a potem niech serw się sam prowadzi. Dla mnie to kretyńskie podejście, ale tak wygląda kapitalizm w wielkim świecie. Dalej Team dostaje "kupony" za służbę? czy coś się zmieniło? Bo za te śmieszne ochłapy bym już drugi raz ręką nie ruszył... ale 8 lat temu by…
-
Cytat od Bora 3d: „Witam, naprawdę myslałem że widziałem juz wszystko w tej grze ale naprawde jednak jeszcze ktos potrafi mnie zaskoczyc:) Od X czasu wszyscy piszą, podają nicki kont powiązanych z shimano, wrzucają potwierdzenia przelewów, rozmowy, opisują cąły mechanizm działania a wy i tak macie to wszystko w dupie (zaraz sie zleci cała banda sługusów i pseudo moderatorow ze wulgi - Zajmijcie się grą a później forum tak chyba będzie lepiej..). @Art @kasai @Adanio i nie wiem kogo tu jeszcze moż…
-
W sumie i tak zaraz zamkną temat ale jedno jest pewne, ze webber wiedział dużo wcześniej niż padły podejrzenia że shimano sie pushuje, to jest jasne nie ma co wałkowac tego bo bedzie tylko odbijanie piłeczki przez webbera. Zastanawia mnie tylko fakt, dlaczego nic nie zrobił, czyli złoszenia czy odejscie z sojuszu nie było, wiec tez coś za uszami ma
-
Wydaje mi sie ze w momencie gdy ten szachista wszystko ujawnił co mu sprzedał, ludzie którzy będą kupywać, będą ostrożniejsi i napewno nie napiszą ci ze swojego głównego konta ze jest zainteresowany chyba ze do jakiejś pewnej osoby co znają lecz wątpie żeby teraz ktoś wyłożył 1000 zł jak ten shimano, a po tygodniu moze go spotkać banicja
-
Cytat od Kostuch: „Wychodzi na to, że opłaca się (dosłownie) cisnąć top i flotę, pilnować jej, a w odpowiednim momencie zagadać do Shimano PS Agresywny- zamaż nazwisko z wyciągów kont. ” Myślisz ze po tym jak taki frajer Szachista ujawnił wszystko co mu sprzedał ze szczegółami, koleś cokolwiek kupi?
-
ScoYT oddam [LDs] vs. CinZano [CAZADOR] ~ 449.81% - Pożywka dla Hejterów
kiki3 - - Starcia Norma
PostGratulacje starcia i zakupu konta