Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-637 z 637.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Brawo dla ABW za wyczajenie tak zacnego celu na BFS i podziękowania ode mnie za zaproszenie do ACS-a oraz wsóplny lot Od ABW: Pozdrawiam mnicha, buddy oraz cały sojusz W_P Dzięki Lizak za locik Obrońca ładnie rano pogratulował, okazało się że %%% były grane ale u nie dał więc bawi się z nami dalej Pozdro dla całego W_P Dnia 20-04-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lzk [W_P] ________________________________________________ Pancernik 29.079 Sonda szpiegowska 1 __________…
-
liczylem, że bardziej się rozpiszesz Akcja ładna co już Ci mówiłem, gratuluję ale nie poddajemy się i odbudowa idzie pełną parą
-
Witam Na wstępie zaznaczam, że bardzo chciałem mieć ACS z tyrmurem a udało się to po takim czasie dopiero ale do sedna Jakiś czas temu obrońcy został zdjęty księżyc, nie wiedziałem czy zdjął go pizza czy break ale na pewno zwiastowało to, że jest szansa coś tak przytulić. Po paru dniach zauważyliśmy tam na skanie wolno stojącą flotę i teraz pod górkę Obrońca miał minutki na 2 księżycach więc nie było go online, + dla nas pierwszy problem - flota stała na planecie w zasięgu falangi inka i jeszcze…
-
Graty Panowie, pięknie wyszło gorące pozdrowienia dla Revana i Mastera
-
Chwilkę sobie odpoczalem, pora zabrać głos Cały zamysł akcji jak i jej perfekcyjne wykonanie pokazuje, że stała ona nanajwyzszym poziomie, chylę czoła ale nie żałuję tej akcji i jakbym miał polecieć drugi razy by sport miał spokój od tego frajera to bym to zrobił. Stracie na dobicie było tylko i wyłącznie spowodowane moim "złym humorem" zarówno ja widziałem, że ink leci jak i on widział że jestem, ale to olalem tego żałuję. Co do samej postawy inka to fakt iż parę godzin przed wlotem udzielił mi…
-
Argentyna?
-
Konkurs: Typer piłkarski - Euro France 2016 - ZAKOŃCZONY - wygrana: Dragon1991
Lizak EJK - - Piłka Nożna
Postpiątek, 10 czerwca 21:00 Francja – Rumunia 4:2 sobota, 11 czerwca 15:00 Albania – Szwajcaria 0:0 18:00 Walia – Słowacja 1:2 21:00 Anglia – Rosja 3:1 niedziela, 12 czerwca 15:00 Turcja – Chorwacja 2:2 21:00 Niemcy – Ukraina 3:1 poniedziałek, 13 czerwca 15:00 Hiszpania – Czechy 3:0 18:00 Irlandia – Szwecja 1:2 21:00 Belgia – Włochy 1:1 wtorek, 14 czerwca 18:00 Austria – Węgry 2:1 21:00 Portugalia – Islandia 1:1 Mecz punktowany x2 niedziela, 12 czerwca 18:00 POLSKA – Irlandia Północna 2:0
-
Brawo, brawo i jeszcze raz brawo mało brakuje i w końcu 5 cyfr wpadnie
-
[ nVS ] NaVi SPACE-607.63% vs -54.15%[ SteWol ] Steel Wolves Wojna Zakończona ZWYCIĘSCY [nVS] NaVi SPACE!
Lizak EJK - - Wojny Libra
Postno coż xD idziemy na wojnę
-
Legia Warszawa
Posthaha to 3 jest zajebiste. naprawde zeby miec 5 takich sytuacji i je spierd... ja bym conajmniej hat-tricj ustrzelił a co do pażdziernika to j sie jeszcze raz przejde na naszą ukochaną trybunke
-
Legia Warszawa
PostLegia 3:1 Piast Duzo dobrej piłki w wykonaniu Naszych ale takze duza nie skutecznosc szczegolnie piłkarza A xD. Na trubunach to co zwykle ale czuc było, że jest to ostani mecz na ŻYLECIE!!! Pod koniec pokazalismy ITI co chcielismy zrobic na pozegnanie wiec ostanie 8 minut nalezało do kibiców, którzy zaczeli od "Legia Warszawa to nasza duma i sława" potem o ile pamietam było "Mistrzem Polski jest Legia...", doping na 2 trybuny czyli "Warszwa!- Warszawa! Warszawa! CWKS Legia..." a na koncu "Moja j…
-
Legia Warszawa
PostJa tez dzis ide po bilety