Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-293 z 293.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wstawiam na prośbę sojusznika. Dnia 03-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziubyost [FORMIKA] ________________________________________________ Duży transporter 3 Lekki myśliwiec 22 Ciężki myśliwiec 9 _________________________________________ Obrońca Sroda [TWIERDZA] ________________________________________________ Mały transporter 12 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 3 Sonda szpiegowska 3 Satelita słoneczny 2 Wyrzutnia rakiet 11 Lekkie działo laserowe 25 Mała powło…
-
Zastanawiam się, kto na tym Uni nie widział wcześniej tego bunkra, skoro Wiciu jest idlerem już długo. I tak każdy tylko patrzy i patrzy, aż zjawiają się tacy co znajdują młotek. I chociaż zysk, ani starcie nie jest jakieś mega, super, to dla mnie jest jasne, kto zasługuje na uznanie. W Łodzi na Piotrkowskiej był kiedyś na jednej ze skrzynek elektrycznych namalowany Pierrot. Codziennie tłumy ludzi przechodziły obok tego miejsca. Znalazł się gościu, który zrobił skrzynce zdjęcie, a potem tą fotką…
-
Agresorowi gratuluję. Czasami opłaca się zrobić coś co wydaje się nieopłacalne. A takim był lot na mnie. Aktywność była na moonie, ja widziałem atak. Podrywałem w ostatniej chwili, po drodze kliknąłem niewłaściwe okienko i wystarczyło. Za stary się robię na gry online. Pozostało mi ratować co się da, więc telepłem recki, paliwo z planety przywiozłem (straciłem 100% surki) i skubałem. Tak że odbudowa będzie. Jeszcze tylko parę razy sobie w brodę napluję.
-
Wujowi życzę dalszych STeków, bo pięknie szuka i znajduje. Sojusznikom zaś wyślę robota przemysłowego z jednym ramieniem (wystarczy), co będzie odpowiednio łapał za czuprynę i nią potrząsał. Przy okazji na ekranie wyświetli się wielki napis, aby nawet zaspane oczy widziały "Wysłałeś flotę na FS?". Pora skończyć z bytowaniem po niewłaściwej stronie. Krótki odpoczynek i do odbudowy, Mikii.
-
Trochę suchych faktów Sojusz Twierdza Wrocław zebrał 335.520.000 metalu i 152.460.000 kryształu. Brakuje trochę - złodzieje nie śpią. Zresztą przez pół dnia było widać, że coś się zadzieje. A niech mają. Dziękuję wszystkim sojusznikom za postawę, tym, którzy się podstawili i tym, co złom zbierali. Dziękuję tym, którzy surkę dali na dobudowanie floty i tym, którzy wspierali chociaż dobrym słowem. Bitwa była straszna, ale wracamy do domu z uśmiechem na ustach. Odbudowa idzie w najlepsze. Agresorom…