Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 537.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratulacje Leszku, szybko i zyskownie Życzę kolejnych!

• WitamJest i trzecie ST w ten jakże piękny weekend. Przy tym niestety mimo, że z pozoru najprostsze dałem najwięcej ciała Nieogar mnie trzyma od jakiegoś czasu już i naprawdę nie wiem, jakim cudem mimo simowania dałem za mało GS Grunt, że mimo wszystko wynik nadal pozytywny. Pozdrawiam sojuszników(już tyle razy, że jak któryś był chory to na bank wyzdrowiał ) Meritum: FCv1slp.jpg Dnia 19-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ______________________________…

• Witam Jest to zdecydowanie mój szczęśliwy weekend Do obrońcy zaglądałem sporadycznie, miałem już w zasadzie kończyć skanowanie na dziś ale coś mnie podkusiło jeszcze kilka fal wysłać i jak widać opłaciło się Z racji, iż trochę się dzisiaj przerzucałem między moonami to nie miałem wszystkich mt pod ręką i farming to było jedno wielkie pospolite ruszenie Finalnie zostało ok 500kk surowca, którymi na szczęście zaopiekował się kolega Dawid, za co dziękuję Pozdrawiam sojuszników!! Meritum: FCv1slp.jp…

• Fakt, komplikacje były grunt jednak, że przezwyciężone jak należy Wstyd mi za moją ilość GS, już spawam więcej

• Witam Obrońcę swego czasu dość często widywałem w swoich reckach ale od kilku miesięcy, albo zmienił styl gry, albo zmieniła się na tym koncie osoba, gdyż dużo ciężej jest go trafić. Lot bez wiary w końcowy sukces, recki posłane dopiero po bitwie, na szczęście wszystko zakończyło się jak należy Pozdrawiam sojuszników!! Meritum: FCv1slp.jpg Dnia 18-01-2020 00:24:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Pancernik 55.555 ____…

• Bardzo ładny czyścioch, oby jak najwięcej takich

• Witam! Kolejny odcinek serialu o obrońcy, jak to w dobrych serialach bywa, bez emocji się nie obywa Zasnąłem w oczekiwaniu na start i to tak wierutnie, że nim mnie dobudzili to Zohan z kolei poszedł spać, stąd lot tylko we 2 i wielki nieobecny(szczerze i bijąc czołem w biurko przepraszam ) Może gdyby nie pewna osoba w sojuszu obrońcy to by się nam aż tak nie chciało ale wiadomo jak jest Pozdrowienia dla Veto! FCv1slp.jpg Dnia 14-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ku…

• Gratulacje Trzeba przyznać, że ma chłop zacięcie, nie jeden już dałby sobie spokój z grą po laniu jakie regularnie dostaje a ten nie dość, że ciągle się odbudowywuje to jeszcze nic nie uczy

• A było niszczarami lecieć to byś mniejsze straty miał Serio to gratki, serio, gdzie Ty to wynajdujesz to nie wiem

• Gratulacje, całkiem spory % i przyjemny zysk, podwójna rzadkość ostatnimi czasy

• To już chyba podpada pod znęcanie się nad człowiekiem... ale jeżeli on to lubi a na to wygląda to chyba jednak nie

• Jak na ostatnie ST to nawet jakiś zysk jest więc gratulacje

• Cóż, dwa oczka do góry i już widać, kto jak gra W sumie dzisiaj Święto Trzech Króli i trzech króli pushu na banie (zbieżność osób i nazwisk.... nie jest przypadkowa) Z drugiej jednak strony patrząc na wyjaśnienia teamu po zapytaniu Aperiona za co właściwie dostał bana (nie możemy Ci powiedzieć bo jak będziesz wiedział to będziesz mógł to omijać i wykorzystać do nieuczciwej gry) dochodzę do wniosku, że każdy może go dostać w myśl zasady "wlepiliśmy Ci go bo chcieliśmy i możemy a ty się pie...trus…

• Witam Z racji, iż moje plany na Sylwestra dosłownie w ostatnim momencie legły w gruzach postanowiłem nieco inaczej uczcić Nowy Rok. Mam nadzieję udało mi się zrobić pierwsze ST w 2020r na Nekkarze no i do tego moimi ulubionymi niszczarkami. Szukałem długo, część celi pologowała, część była za mała, trafił się ten pacjent. Po tym co napisał po RW stwierdzam, że lanie w 100% zasłużone Pozdrawiam sojuszników, niech ten Rok będzie nasz!!! Meritum: FCv1slp.jpg Dnia 01-01-2020 05:29:37 następujące flo…

• Puściłem sondę na napadaj żeby pz zrobiła... niestety na moona no i bałem się żeby mi tego nie podciągnęli pod atak Wiesz jak jest...

• Witam Takie tam, ostatnie chyba moje ST w 2019r Do obrońcy zerkam regularnie, bo bliski to sąsiad ale to widziałem po raz pierwszy, żal było nie skorzystać Pozdrawiam sojuszników, szczególnie tych przymusowo i niesprawiedliwie urlopujących Meritum: FCv1slp.jpg Dnia 30-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca jal [ASSASSIN] ____________________…

• Że to ma być niby to Twoje mega push konto? Teraz to już padłem po całości i nie wiem czy się do Sylwestra zdążę pozbierać

• Stary nasz znajomy widzę dalej w formie Uważaj Dawid, żebyś bana nie dostał, przecież to już któreś ST na nim, to na pewno push!!

• Kurcze no muszę znowu jakiś cel na ST niszczarami znaleźć bo mi to spokoju nie da Gratulacje Dawid, top na eko

• Zaatakowany zostałeś bo te RW lekko mówiący były "wątpliwe". Wiele osób z przeciwnej strony barykady wkleja/wklejało swoje RW do których nie miałem najmniejszych zastrzeżeń, ba zdarzyło mi się nawet pogratulować. Tobie natomiast brakuje odwagi, żeby grać pod prawdziwym nickiem ale na rzucanie oskarżeń na lewo i prawo to już masz śmiałość. Co tu dużo pisać, ostatni czas w ogame obfituje w dziwne decyzje teamu. Bany dla graczy, którzy wychwycili luki w nowych zmianach, by móc tu zaznaczę specjalni…