Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 501-520 z 537.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cóż, mam już dostęp na kompa to wypadało by się wpisać. Szczere gratulacje dla agresorów, pilnowali i upilnowali... Tak jak już ktoś wyżej wspomniał, życie nas nie rozpieszcza, ja mam teraz okazję się o tym bardzo dobitnie przekonywać. Niedawno uni obiegła wieść o odejściu jednego z naszych kolegów, dla mnie miała ona szczególne znaczenie... gdyż bardzo ale to bardzo nie chciał bym być następny ale żeby tak się nie stało potrzebuję dużo szczęścia i siły... Po tylu latach szkoda ot tak zostawić t…

• Tym razem nieco zabrakło do ST za to jest jakiś tam zysk Dnia 07-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 1.000.000 Krążownik 2.222 Pancernik 1.111 _________________________________________ Obrońca Volwering [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 67 Duży transporter 8.600 Lekki myśliwiec 53 Ciężki myśliwiec 4 Sonda szpiegowska 100 Sateli…

• Cóż by tu napisać... Po pierwsze gratulacje dla agresorów za piękną akcję i %, ciężko go będzie pobić Skład dosyć egzotyczny ale już dawno się nauczyłem, że w ogame wszystko się może zdarzyć Co do samego Ragnara - cóż to musiało się tak skończyć. Taki typ gracza, nie jedną już flotę którą sobie kupił/dostał spakowano mu w recki. Dobrze tylko, że stało się to pod innym szyldem niż Veto. Swoją drogą ciekaw jestem czy po takiej akcji sojusz Best się przebudzi z zimowego snu czy nadal jedyne co będą…

• Takie tam rozbijanie się na bunkrze ale chociaż zysk jest Dnia 28-11-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 301.439 Ciężki myśliwiec 4.120 Okręt wojenny 2.302 Pancernik 14.116 Mały transporter 20.000 Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Tutla [Atlantis] ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 30.650 Lekkie działo laserowe 9.317 Ciężkie dzi…

• Chociaż coś się dzisiaj udało ustrzelić... Może wyjdzie na zero jeżeli policzyć wszystkie dzisiejsze przepały... Dnia 01-11-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.779 Pancernik 14.116 Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Mazurek [Sopranos] ________________________________________________ Mały transporter 1.091 Duży transporter 1.229 Lekki myśliwiec 3.185 Ciężki myś…

• Takie małe co nieco ale dawno nic nie ustrzeliłem to wklejam chociaż tyle Dnia 12-10-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.473 Pancernik 13.668 _________________________________________ Obrońca drmartin [-BL-] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 3.000 Recykler 500 Niszczyciel 20 Gwiazda Śmierci 5 Pancernik 20 Wyrzutnia rakiet 200 Lekkie dzia…

• Ekspedycje Największa liczba znalezionych Dużych Transporterów: 145 Wynik ekspedycji undefined 12.08.2016 08:20:35 Od: dowódca floty Odkryliśmy planetę z resztkami cywilizacji. Na orbicie znajduje się olbrzymi port kosmiczny Kilku techników i pilotów z ekspedycji udało się na powierzchnię w poszukiwaniu statków, które jeszcze można wykorzystać. Następujące statki dołączyły do floty: Sonda szpiegowska: 116 Duży transporter: 145 Lekki myśliwiec: 4

• Powolną odbudowę czas zacząć Dnia 05-08-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Sorcik ________________________________________________ Mały transporter 1.527 Duży transporter 220 Lekki myśliwiec 1.556 Ciężki myśliwiec 13 Krążownik 411 Okręt wojenny 280 Recykler 431 Bombowiec 54 Satelita słoneczny 222 Pancernik 342 Wyrzutnia rakiet 734 Lekkie dz…

• Małe sprostowanie poprzednika - dycham i już latam Jak wylatam coś do działu, czy to jednego czy drugiego to pokażę

• Tak w ramach przypomnienia, że jeszcze dycham i latam Dnia 02-08-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 495.295 Krążownik 51.625 Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca perlag ________________________________________________ Duży transporter 1.095 Ciężki myśliwiec 42 Krążownik 212 Okręt wojenny 898 Recykler 4 Sonda szpiegowska 96 Satelita słoneczny 296 Niszczyciel 73 …

• Gratuluję bardzo efektownego ST. Po UF wszyscy spodziewali się, że to The Best będzie dzielić i rządzić na uni a tymczasem prawda okazała się być zupełnie inna Szkoda mi tylko trochę, bo jak tak patrzę na te Wasze floty to ta moja mizernieje w oczach

• Takie małe co nieco, żeby temat nie umarł Dnia 22-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Mały transporter 11.111 Lekki myśliwiec 222.222 Krążownik 11.111 Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca Tutla [Atlantis] ________________________________________________ Duży transporter 1.998 Satelita słoneczny 190 Wyrzutnia rakiet 17.187 Lekkie działo laserowe 420 Ciężkie działo laserowe 3.…

• Gratulacje Jeszcze 100 takich i flota odbudowana

• Chciałem się przywitać w nowych barwach jakimś fajnym ST ale jako, że to RW też jest przyjemne to zrobię to tu Po wlocie pancków na moona zleciało jeszcze trochę dt z surą stąd rozbieżności w farmieniu. Obrońca zalogował się w jakiś czas po RW i skubnął nieco złomu, niech ma na zdrowie, zwłaszcza, że ja zlamiłem wysyłając recki dopiero po RW Meritum: Dnia 08-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Pancernik …

• Szkoda Lajt, że kończysz w ten sposób, myślałem, że trochę chęci jeszcze zostało. Obrońcom gratulacje, akcja składnie przeprowadzona i zakończona sukcesem. P.S. Szukam sojuszu, bo zostałem w tym momencie sam w swoim

• Rekordy Uni Nekkar [10.10.2016]

Kurufir - - DiD Nekkar

Flota *Sonda szpiegowska: 47 040 - Kurufir [K K K]

• Jeżeli mogę się wtrącić to moim skromnym zdaniem próg powinien być nieco wyższy. W obecnych czasach 40-50% to zwykły farming i nic nadzwyczajnego nawet dla ludzi z niższego top. Proponowałbym próg rzędu 100% solo i 150% ACS.

• Ze swojej strony, jako gracz Andromedy również chciałem poprzeć propozycję, aby Andromedę połączyć z u66 i u69. Patrząc pod kontem graczy z Andromedy, naszych top, co tak naprawdę odzwierciedla nasze możliwości, będzie to o wiele bardziej rozsądne rozwiązanie

• Gratulacje Light!!! Padła jedna z bardziej kontrowersyjnych flot na tym uniwersum, co się bardzo chwali Patrząc po statach to teraz już na bank fsów robić nie musisz Pokonanemu SzO chociaż pewnie zapał po spadku adrenaliny ostygnie i urlop n tym koncie zobaczycie. Że też zawsze muszę odchodzić jak zaczyna się coś dziać Przynajmniej nowy będzie miał trochę więcej spokoju

• Ha, Lajt lata!! Wgl to po tym Rw się muszę wziąć za flotę - jak już farmy mają prawie tyle pancy co ja... a Lajt tyle kr, co ja LM