Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 537.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
- 

Spoko ST, szkoda, że okraszone tak nietrafionymi oskarżeniami. Cóż czym skorupka za młodu nasiąknie... Nowy SzO, nie wszystko na szczęście padło, wierzę, że szybko staniesz na nogi
 - 

Jak widać nie trzeba wcale najsilniejszych flot w sojuszu wysyłać, żeby zrobić dobry % Gratulacje ładnej akcji i oby więcej takich.
 - 

Gratulacje udanej debunkracji. Zysk jest, czyli Starcie zaliczamy do udanych
 - 

Bardzo ładnie wam to wyszło Gratulacje! Ostatnio sytuacja dyplomatyczna z pewną grupą kont(bo ile tam osób gra to nie wiem :P) jest delikatnie mówiąc napięta. Dobrze, że pokazujecie, że tak łatwo broni nie składamy
 - 

Że to nam weszło, to po prostu jakiś fart miesiąca Wracam sobie do domku, odpalam kompa i po 3 min już lecę - takie akcje to ja częściej poproszę Noe - teraz to Ci trochę solidniej zacznę deptać po piętach Obrońca mnie od dłuższego czasu ciekawił, najpierw konto w Sinach, potem chyba chwilę w Terefere, teraz solo. W każdym razie SzO Ku chwale Veto! P.S. Założenie na ten rok miałem min 1 ST w miesiącu i póki co się udaje
 - 

Szkoda Leszku zachodu na polemikę w tym, czy jakimkolwiek innym temacie z tą "ekipą". Kto ma oczy i nieco więcej komórek niż tą w kieszeni i tą, w której trzyma skradzione rowery to i tak widzi kto gra uczciwie a kto tylko tak mówi. Świadczy o tym pręgierz, świadczą statystyki, które kiedyś przytoczyłem, można by wymieniać dalej. Co do reszty, jeżeli pomimo to nie rozumieją, to żadne słowa ani argumenty i tak się nie przebiją. Dyskusję uważam za zbędną, nic nie wnosi a tylko można się pobrudzić.…
 - 

Gratulacje dla ekipy rozbiórkowej, porządny % i zysk mimo GS i zasieku jest. Oby częściej takie a wszystko będzie cacy
 - 

Witam wszystkich! Cieszy mnie to ST niezmiernie, pomimo swoich skromnych rozmiarów, gdyż mam nadzieję udało mi się wreszcie przełamać złą passę lotów zużywających deuter a nie tworzących pola zniszczeń Obrońca sam na siebie bat ukręcił. Leciałem już raz i zalogował się dość szybko, jednak zamiast grzecznie napisać, siedział cicho i w ostatnim momencie podniósł zabawki. Napisałem mu, że lepiej dla nas obojga byłoby gdyby po prostu napisał, jak widać nie pomyliłem się Pozdrawiam cały sojusz Veto, …