Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 537.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
- 

lajt [K K K] (nick na forum: @Lightman) Ilość ST solo - 33 (105 960,15%) Ilość ST ACS - 18 (504 610, 24%) Top 2 aktywista 1 edycji S&D Top 1 aktywista 2 i 3 edycji S&D Top 1 złomiarz 2 edycji S&D Dla mnie lajt to jeden z najlepszych i najbardziej aktywnych graczy na ogame. Gdy tylko ma czas i chęci to on rozdaje karty na uniwersum. Potrafił podnieść się po złomie na 140k % i ponownie wskoczyć na top 1 flot. Ilość zniszczonych pkt militarnych (810mln) robi wrażenie, zwłaszcza, że ma ich więcej ni…
 - 

Ancymonko.... Po pierwsze, ja swoich wycieczek nie wynosiłem poza PW, gdzie uważam powinny pozostać. Po drugie - to jest gra, która już dawno tak się pozmieniała, że dopuszcza różnego rodzaju mniejszego i większego kalibru przekręty. Oczywiście nie zaglądam Kulce przez ramię jak gra, nie śledzę bilingu jego rozmów ani wypłat z konta i nigdy nie zdobędę twardego dowodu... bo to przecież gra. Argumentami którymi się posłużyłem ma na PW, nie mam zamiaru po raz kolejny rozpisywać się tutaj. Nie popr…
 - 

Pozwolę sobie odpowiedzieć na wycieczkę w kierunku mojej osoby. Może i nie zrobiłem nigdy żadnego topowego starcia, jednak ok 30-40 ich na swoim koncie mam. Nie jestem jakimś topowym złomiarzem ale wiem, do czego służy flota. Od 12 lat codziennego marnowania czasu na ogame zdążyłem też się nauczyć kilku innych rzeczy o tej grze. Wypadałoby oczywiście pogratulować wspaniałego % i zysku.... jeżeli tylko wszystko było tak, jak to opisałeś
 - 

Szukał, latał aż swoje wylatał Gratulacje, będzie na kolejne zabawki. Obrońcy SzO i więcej uwagi w pilnowaniu konta.
 - 

Widzę, że wypowiedzi co poniektórych osiągnęły dno. W związku z tym zaprzestaję dyskusji słownych na forum, nie mam zamiaru się z nikim w tym bagnie taplać. Wytłumaczył bym ci drogi przedmówco jak, co i czym można zryć nawet naocznie, bo niedługo się wybieram do Gołdapi ale sądzę, że nie masz na tyle odwagi
 - 

Szkoda, że tak fajne ST i to w takiej ilości psuje ktoś takim jadem jak szajka i spółka. Nie tak dawno temu udowadniałem wam w podobny sposób jak to się pushujecie. Od tego czasu, po banach Leyto i szajki te konta jakoś "spowolniły" przyrosty, widać limit banów bez perma się skończył. U marchewki widać się nie skończył bo pomimo bana ciśnie dalej Śmieszy mnie to wszystko w sumie. Jumek lata, handluje, robi swoje ale kogoś jednak zazdrość ciśnie, że nawet mimo "dopalaczy" nie jest w stanie go dog…
 - 

Tak jak pisałem w ST na DJu.. takie rzeczy będą się zdarzać, niestety. Gratulacje HBI starcia na sojuszniku i niebagatelnego zysku. Dirk, mam nadzieję, że się Gently odbudujesz
 - 

20.06.2018 19:26:36 - Kurufir [Minotaury] - 40,60% Dnia 20-06-2018 19:26:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Krążownik 3.333 Pancernik 333 _________________________________________ Obrońca krowa ________________________________________________ Mały transporter 230 Duży transporter 633 Lekki myśliwiec 780 Recykler 7 Sonda szpiegowska 100 Satelita słoneczny 843 Wyrzutnia rakiet 12.000 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłok…
 - 

Gratuluję kolejnego ST oraz bardzo zajmującego opisu. Po przeczytaniu tego, co napisałeś popadłem w chwilową zadumę nad tymi wszystkimi, dziwnymi nickami, które przez tyle lat przyszło mi oglądać. Fakt, że możemy je podzielić na 3 grupy. Pierwszą stanowią nicki powstałe bez specjalnego udziału szarych komórek, których to albo właściciel nie posiadał albo w danym momencie nie używał np. audi3000, duchu12345 itp. Drugą będą te odnoszące się do imienia, nazwiska, ew przezwiska, którym ktoś operuje …
 - 

19.06.2018 23:01:45 - Kurufir [Minotaury] - 224,97% Dnia 19-06-2018 23:01:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca avenger [Umbrella] ________________________________________________ Mały transporter 1.604 Duży transporter 802 Lekki myśliwiec 1.604 Ciężki myśliwiec 802 Krążownik 401 Recykler 1.604 Sonda szpiegowska 3.208 Satelita słoneczny 2.408 Wyrzutnia …
 - 

Gratulacje panowie pięknego Starcia, szkoda, że bez tego zysku, po który się tam przeprowadzaliście Rafus - to, że Ciebie skanuje to chyba jeszcze nie grzech, mimo, że jesteśmy w jednej drużynie? Gdybym coś wyskanował zawsze mogę to podrzucić komuś z sojuszu. Poza tym jak się leci hurtem przez galę to i o sojusznika można czasem zahaczyć a co dopiero o Ciebie...
 - 

11.06.2018 15:51:46 - Kurufir [Minotaury] - 89,78% Dnia 11-06-2018 15:51:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Krążownik 22.222 Okręt wojenny 11.111 _________________________________________ Obrońca SZPON [VALKIRIA] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 1.825 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1 Recykler 90 Sonda szpiegowska 20 Satelita słoneczny 550 Wyrzutnia r…
 - 

Styl gry Rafusa jest znany od dawna, pokazywał go na kilku uniach i wielu kontach. Charakteryzuje go niespecjalne przywiązanie do floty, którą to zresztą rzadko na danym koncie stawia - to wydaje się być wyjątkiem. Gratulacje po raz kolejny dla Rozrabiaki - kilka twarzy się uśmiechnęło na widok tego RW.
 - 

Niestety, mam okazję wpisać się w RW sojusznika, w którym występuje on w roli obrońcy. To ST wpędziło mnie w swego rodzaju zadumę, trochę też zdenerwowanie. W ten sposób najjaśniej widać różnicę między TB a Veto. W tym pierwszym kilkanaście flotowych kont, kilka aktywnych osób, w drugim zgrana paczka ok 20-25 osób z całą paletą różnych kont. Problem tkwi w tym, że przy takim układzie niestety ale Veto będzie częściej gościć po tej stronie niż TB. Na część naszych flot można bez stresu lecieć sam…
 - 

Po tym RW niestety pozostaje spory niesmak. Czemu to już wyjaśniać nie będę, kto coś więcej wie na temat tego, co się z flotą Fistaka działo zrozumie. Rzekłbym, że RW z gatunku tych bezczelnych.