Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-295 z 295.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam i ja. Mało co się udzielam ostatnio bo forum coraz mniej przyciąga wyglądem i funkcjonalnością ( wiem wiem trzeba nadążyć nad nowościami w sferze http ) ale temat mnie zaciekawił i postanowiłem, że naskrobię swoje 3 grosze. W OGame gram od 2005 roku więc już szmat czasu ... Kiedyś tak jak to piszecie gra była bardzo oblegana, lecz z roku na rok ludzi ubywa z powodu konkurencji i szybkiego wzrostu nowych ciekawszych i lepszych graficznie gier . Pamiętam czasy gdy rejestrowałem się na u21 i …

• Przykro patrzy się na takie starcie ale muszę pogratulować prawie wszystkim uczestnikom tego starcia. Procent i zysk robi wrażenie ale większość osób pisząca, że ciężko będzie o zrobienie takiego % jest w błędzie. Sam osobiście solo robię taki % z minimalnym zyskiem ale to tak na marginesie. Ogólnie prawie wszystkim agresorom życzę szybkiego przetopu a Maćkowi szybkiej odbudowy !

• Gratulacje Cann ! Widzę ładnie idzie odbudowa, tu stek tam stek Oby tak dalej ! Przetapiaj i strzelaj kolejne a Obrońcy szybkiej odbudowy !

• Piękna bitwa na czas przed UF Będziecie mieli Panowie co wspominać za kilka ładnych lat Canni szkoda, że po przegranej stronie lecz wszystko idzie odrobić czego życzę ! Wszystkim gratuluję Jaj i udziału w tym starciu - sam też bym chciał mieć takie w kartotece Pozdrowienia z u1

• Cytat od Art: „Taki plan wysłałem, nie został on jeszcze ostatecznie zweryfikowany, ale zapewne nastąpi to tuż przed ogłoszeniem połączenia. Grupa 1: - Exodus: 1,66,67,69,101,110 - Target: 68,114 ” Gdyby nie to, że targetów są dwa i zapewne część u67 zawita na 114 niż na 68 to i tak dla mnie ta lista jest jak najbardziej do przyjęcia i jestem za ! Już się nie mogę doczekać tego łączenia i ponownego dreszczyku emocji

• Hmm no to mam nadzieje, że większość społeczności u1 i u 67 wbije na u68 i tam zaczniemy zabawę choć pewnie znajdzie się " kilku " co w obawie pewnie przejdą cichaczem do N

• Czyli jednak u1 się przenosi, no nic w sumie mi to obojętne Ważne aby większość u1 i u67 zawitała na u68 a nie uciekała na Nekkar Reszta mało ważna, ciekawi mnie data ale czytając obawiam się, że te UF nie będzie w tym roku. Obym się jednak mylił...

• Co by nie mówić to Art i GF wszystkim nie dogodzą bo to jest nierealne - zawsze się znajdzie kilka osób co będzie narzekać - taki naród niestety Ludzie zamiast cieszyć się z tego, że w końcu może gra się trochę ożywi z racji nowych sąsiadów to wolą jęczeć, że to czy to nie pasuję. Sam już przeżyłem UF gdzie ze starego u21 musiałem się dostosować do przejścia na u1 i jakoś z tego faktu wcale nie płakałem bo wiedziałem, że dzięki temu będę grać na uni z większą liczbą aktywnych graczy a nie wśród …

• W końcu ruszyło !!! Opcja nr 2 ( u67, u68 => u1 ) najlepsza ! Już czekam na kolejne informacje odnośnie łączenia tych 3 serwerów PS. co do kont z wiecznym banem jestem za ich usunięciem co da więcej miejsca dla "przyjezdnych" PPS. A co mi tam - moglibyście dodać jeszcze u66, Andro i kogo tam jeszcze chcecie - ważne aby było to łączenie to zacznie się zabawa Pozdrawiam Dinozaury Ogame

• Człowieka nie ma kilka dni i znów omijają mnie takie fajerwerki... No cóż, swoje top1 solo muszę jednak odłożyć na dalszy plan ( UF ) bo na tą chwilę to nie ma już wrogich flot na ponad 100k% ... Kolejne konto z typu " kupione - stracone" choć w tym wypadku Obrońca coś podbudował floty i polatał Selence i Poziomce życzę szybkiego przetopu śrubek bo jest ich cała masa a Obrońcy odbudowy życzę choć prędzej kupi nowe konto niż odbuduje stracone stateczki. PS. Nareszcie konto topowego pushera z dawn…

• Są dwa nowe rekordy więc wrzucam. Okręt wojenny : 200.000 Recykler : 600.000 screen Yes Man [u1]

• Witam. Nie wiem czy o to chodzi ale posiadam taki o to rekord : Najwiecej surowcow przejetych w jednym ataku : 737.262.075 Nick : Yes Man [Hunters] u1 klik Pozdrawiam

• Art wiadomo coś na temat kolejnych serwerów w kolejce do UF ? Bedą to cyferkowe czy literkowe universa ? Pytam bo od dawna nie było nic słychać...

• Yes Man u1 [Hunters] Ciężki myśliwiec : 200.000 Recykler : 400.000 klik

• Hasseu1 - wystarczy przeczytać zdanie widniejące u góry strony ... Cytat: „- after the update of Ogame server names, we have a problem with our update, we are working on repairing the data - please stay tuned.” Miejmy nadzieje, że szybko uporają się z tym problemem