Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-52 z 52.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
- 

Długo by się nie uchował bo miałem na niego chrapkę ale byłeś szybszy. Graty wlotu mam nadzieję że na tym Spricie nie poprzestaniemy rzucili rękawice my ją podnieśliśmy. Tak że do naST ępnego jeszcze raz wielkie youtube.com/watch?v=jbTAebaiKrc
 - 

Coś FURIANE nie mają ostatnio dobrego czasu graty zielu obrończy
 - 

Widzieliśmy aktywki podczas dobitki ale padła decyzja ze lecimy do końca zakładam ze SoS maczał w tym palce bo z dobitki pz znikneło podejrzewamy ze to jego sprawka ale dowodów nie mamy
 - 

Artakos zdejmuj urlop i wracaj do nas polatamy razem
 - 

Dzięki za lot Walec. To był spontan jak nic, wróciłem z nocki wszystko wysyłałem z telefonu na śpiocha jednym okiem. Całkiem ładny procent wyszedł i zysk jest więc git, zabawa była przednia a ile śmiechu przy tym. Podziękowania dla Ziela bo bez niego nie zebralibyśmy całego PZ , Das140 który tez nas wspomagał przy zbiórce i wszyscy sojusznicy którzy trzymali za nas kciuki.
 - 

Skan, lot, buuuum. Złom zabezpieczony w całości, pozdrawiam cały sojusz Moon! youtube.com/watch?v=3UCSCA3E51E Dnia 22-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fy-dzi [Moon] ________________________________________________ Mały transporter 6.000 Lekki myśliwiec 27.000 Krążownik 12.660 Okręt wojenny 12.683 Pancernik 10.816 _________________________________________ Obrońca Bryk ________________________________________________ Mały transporter 1.621 Duży transporter 482 Lekki…
 - 

Tak sobie poleciałem, a co !!! Dnia 04-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: 312,76% Agresor Fy-dzi [Moon] ________________________________________________ Mały transporter 1.300 Lekki myśliwiec 20.000 Krążownik 10.274 Okręt wojenny 915 _________________________________________ Obrońca HannibalLecter [Sprite] ________________________________________________ Duży transporter 250 Lekki myśliwiec 1.000 Satelita słoneczny 344 Lekkie działo laserowe 17.518 Ciężkie działo laserowe 1…