Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 52.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
- 

Panowie gratulowałem już w sojuszu pogratuluje i tu, tym bardziej to ST cieszy że na spricie oby więcej takich akcji i trafienia tłustego sprita mam nadzieje że niedługo.
 - 

No super widzieć sojusz w akcji. Ładnie siadło gratulacje. Obrońcy Szo!
 - 

Lobby nie działa!
Fy-dzi - - Błędy w grze
PostWitam u mnie jest ten sam problem co u innych z tym że mnie przeżuca na jakies inne konto juz od trzech dni nie moge sie zalogować na swoje konto pisałem do supportu ale leja na mnie co tu sie wogóle wyprawia
 - 

Nie ma to jak Sprity przyklejają sie do innyw w starciach, a tak w ogóle to graty wielkie starcie.
 - 

abraaa [Minionki] & trampek [Minionki] & zielu75 [Heheheee] vs. Ryzykant_Drake [N-D] ~ 113681.31%
PostWoW starcie mega, procenty robią wrażenie brawo Wy!!!
 - 

Witam ST w nowych barwach, szału nie ma, ale zabawa jest. Nie narzekam bo coraz mniej celi na uni może po fuzji się coś zmieni. Pozdrowienia dla: - Apropo Defacto - Zielu75 - Pani Kurka - Mad max - Ilusioon - Das140 Oraz oczywiście Ryśka Dnia 07-10-2018 15:55:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fy-dzi [Heheheee] ________________________________________________ Mały transporter 16.263 Lekki myśliwiec 209.945 Krążownik 15.461 Okręt wojenny 14.580 Pancernik 15.188 ___________________…
 - 

Ładnie wam to wyszło, powiem szczerze że nie widziałem ze moich okolicach lata taka flota. No ale cóż, graty wyczucia czasu i zysku ze starcia a obrońcy SZO