Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 61.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje dla obrońców % mega Koło takiego ST nie można przejść obojętnie, starcie długo będzie top 1 ACS na uni. Sienio, Aceto powodzenia w realu. Przetapiajcie na nowe latajki
-
ładnie wam to wyszło, zysk spory będzie co przetapiać wojenka bardzo ciekawa dużo zwrotów akcji, na kogo teraz kolej ?
-
akcja bez finezji, lot na stojaka obrońca bdb się pilnował ale jak napisał problemy w realu doprowadziły do tego starcia miało być też kolejne 2k% z drugiego moona ale pizza ze znajomymi opóźniła mój start , lot przez gale bez powodzenia i spalone 20kk paliwa na marne mimo wszystko zysk przyjemny Obrońca ładnie pogratulował więc życzę SzO o ile będzie Pzdr dla czarnej mamby, rupaka, nexta, dostawców paliwka KUPIE DEUTER Dnia 14-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cra…
-
Gratki kolejny spory % moglibyście trochę zluzować i zostawić coś dla innych
-
Lot na stojącą flotę Obrońca zalogował się chwilę po wlocie i wcisnął urlop więc odbudowy chyba nie będzie pzdr dla rupaka, nexta, czarnej mamby, dostawców paliwa KUPIE DEUTER Dnia 10-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Crazy ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Krążownik 3.000 Okręt wojenny 1.147 Pancernik 5.229 _________________________________________ Obrońca dzigit ________________________________________________ Mały transporte…
-
Graty taki % już robi wrażenie szkoda złomu ale z waszym zapałem szybko na kimś nadrobicie
-
Obrońca zalogował się 20 min przed wlotem recków zebrał 9kk i wcisnął urlop Pzdr dla Sojuszu RMN, rupaka, czarnej mamby i nexta Dnia 29-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Crazy [RMN] ________________________________________________ Pancernik 3.051 _________________________________________ Obrońca bone13 [WSE] ________________________________________________ Mały transporter 527 Krążownik 2.137 Okręt wojenny 345 Recykler 500 Sonda szpiegowska 222 Pancernik 263 ______…
-
Gratulacje Panowie pocisnęliście konkretnie Terror podziwiam twój zapał, czekam aż zaczniesz robić takie porządki na Librze Przetapiajcie na nowe latajki
-
Nocka bezowocna ale za to dzionek zaczął się przyjemnie Pozdro dla czarnej mamby , rupaka, nexta oraz sojuszników z RMN Zysk jakiś tam jest, będzie co wrzucić do stoczni Dnia 09-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Crazy [RMN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.311 Krążownik 1.037 Okręt wojenny 791 Pancernik 929 _________________________________________ Obrońca SANDER [WINTER] ________________________________________________ Mały transp…
-
Stało sobie... Pzdr dla nexta, rupaka, czarnej mamby oraz sojuszników z RMN Dnia 07-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Crazy [RMN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.000 Okręt wojenny 815 Pancernik 901 _________________________________________ Obrońca Gryzon ________________________________________________ Duży transporter 100 Krążownik 28 Okręt wojenny 407 Recykler 268 Bombowiec 244 Niszczyciel 64 Pancernik 310 ______________________…
-
Bez żadnych rewelacji ale się łapie Po wtopie sprzed tygodnia nie ma śladu więc bawimy się dalej Pozdro dla sojuszników z RMN, rupaka, nexta oraz czarnej mamby Dnia 05-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Crazy [RMN] ________________________________________________ Okręt wojenny 771 Pancernik 923 _________________________________________ Obrońca AdamKad ________________________________________________ Mały transporter 782 Duży transporter 98 Ciężki myśliwiec 4 Krążown…
-
Emriel i jego push konto, znowu pokazał klasę, idiotów nie sieją sami się rodzą ... Graty sariel złomu pod dom, przetapiaj na kopalnie
-
Gratulowałem już każdemu z osobna ale jeszcze raz napisze Coś tam na odbudowę podebrałem więc nie poddajemy się i klikamy dalej, zresztą eko pozwoli mi szybko stanąć na nogi Przez jakiś czas podłubie kopalnie a potem ruszamy na podbój Do następnego byle już po dobrej stronie Pzdr Crazy
-
Ogólnie lameriada bo część floty i recków leciała sobie w inne miejsce i starcie wygląda jak wygląda. Reszta złomu u obrońcy więc będzie miał na odbudowę Pzdr dla sojuszu RMN i nexta Dnia 16-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Crazy [RMN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.515 Okręt wojenny 499 Pancernik 239 _________________________________________ Obrońca Ekolamka [POD] ________________________________________________ Mały transporte…
-
Takie tam... po 6 latach przerwy, a myślałem że jestem już wyleczony pzdr next bo to przez ciebie Dnia 14-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Crazy ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.302 Krążownik 426 Okręt wojenny 356 Pancernik 100 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca arcz [Z-J] ________________________________________________ Mały transporter 326 Duży transporter 96 Lekki myśliwiec 2.000 Okręt wojenny…