Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 61.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Stało i nie stoi Pozdro dla sojuszników i dostawców dexu KUPIE DEUTER !!! Dnia 11-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Crazy [Ronin] ________________________________________________ Pancernik 12.181 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Odbyt [Pac-Man] ________________________________________________ Mały transporter 2.348 Duży transporter 900 Lekki myśliwiec 1.242 Ciężki myśliwiec 700 Krążownik 1.597 Okręt wojenny 454 Recykler 802 Sond…

• Gratulacje jubileuszowego ST Oby licznik się na tym nie zatrzymał Obrońcy SzO

• Gońcie się nooby Sam od razu zgłosiłem to starcie, bo nie widzi mi się ban za niewinność

• Hmm to chyba moje najdziwniejsze starcie na tym uni Flotkę wyskanowałem po 22 ale paląca się * po 15 min mnie odstraszyła. Czekałem za transportem paliwka i miałem iść spać ale zasnąłem troszkę prędzej:E Jakiś tam budzik mnie obudził po północy i sprawdziłem profilaktycznie co u pana defetysty słychać. Wszystko stało dalej tym razem już akty na moonie nie było za to minutki na innych koloniach. Pancki poszły, dofarmienie też (po 8 min zauważyłem że zamiast 20k mt poszło 2k mt ). Schody zaczęły s…

• Gratulacje bunkier przeorany, zysk jest, przetapiajcie i czekam na następne

• flotka wypatrzona dość niedawno, latała sobie na stacjonuj mimo posiadanych moonów były małe komplikacje bo przy pierwszym locie chyba zlagowało i flotka doleciała bez szwanku więc musiałem lecieć jeszcze raz Pozdro dla sojuszników, znajomych i dostawców paliwa Dnia 05-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Crazy [Ronin] ________________________________________________ Duży transporter 350 Pancernik 12.492 _________________________________________ Obrońca Star Lord ____…

• Jeśli już zostałem wywołany to gratulacje ST Akcja z moonem to był spontan i nie przyniósł korzyści Zgadza się złom u mnie dodatkowo buchnąłem jakieś 40 baniek surki z moona więc też mi fajny zysk wyszedł Obrońcy SzO

• Gratulacje odbudowa praktycznie zakończona a ten zysk na pewno w tym pomoże obrońcy SzO

• Infinity drugi raz w moich reckach Pozdro dla sojuszników, znajomych i dostawców deuteru P.S 13 jednak pechowe bo spadło mi gdzieś później 1500 pancy KUPIE DEUTER Dnia 02-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Crazy [Ronin] ________________________________________________ Pancernik 10.481 _________________________________________ Obrońca Infinity [KUMACI] ________________________________________________ Duży transporter 4.030 Recykler 1.194 Bombowiec 56 Niszczyciel 503 …

• Gratulacje bo % bardzo fajny tylko niestety na sojuszniku flota stała kilka h więc mieliście sporo czasu na zebranie ekipy A ty kochan odeśpij i ciśnij we flote

• Cytat od york libra: „Jak jadu nie lubie na forum tak tutaj wyrzuce. Droga Kasiu - to niby ta co sie nie puszy na forum stekami. Stek podpier.... Szkoda ze zapomnialas dodac ze moona nie ty sciagalas ani nawet nie rakietowalas. Tak wiem - sami sobie jestesmy winni bla bla bla. Dla mnie jestes poprostu ... - czyms na co slow mi brak. Tak - wpienilem sie. "graty" A tak z ciekawosci - czesiu sam dał cynk czy jakis inny dobrodziej?? dziwne to wszystko bylo - kiedy crazy pare ukladow dalej...” znikni…

• a mi zawsze uciekał zysk piękny tylko pozazdrościć a szczególnie tego paliwka obrońcy SzO

• Gratki Kasia Kto pierwszy ten lepszy ze złomem mogło być różnie ale wylądował w odpowiednich reckach dla djczesia SzO za postawę

• Cytat od mrau: „robiłem tylko za przyzwoitkę, ale dziękuję za zaproszenie, heheheh pozdrawiamy Crazy i jego turborecki.” również pozdrawiam szkoda że pierwszy nie wpadłem, byłoby więcej krystyny ale 100kk surki przytuliłem więc wybrzydzać nie będę graty starcia antyk SzO

• kilka nieudanych lotów ale w końcu weszło pzdr dla sojuszników, znajomych i dostwców paliwa Dnia 29-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Crazy [Ronin] ________________________________________________ Pancernik 9.937 _________________________________________ Obrońca KrzRyd ________________________________________________ Duży transporter 1.124 Okręt wojenny 1.684 Recykler 1.334 Sonda szpiegowska 86 Pancernik 54 _________________________________________ Po bitwie... Agr…

• Gartki wiatrak dobrze że chociaż tobie coś siada szkoda że na Abrze bo mielismy okazje razem pograć jeszcze na epic blue przetapiaj mysza a Abra SzO

• Gratulacje było trochę nerwówki ale wyszło jak trzeba dzisiejszy zysk spory, przetapiaj i uwal coś większego

• W progu się mieści to sobie wstawie Pzdr dla sojuszników, nexta, rupaka i dostawców dexu Dnia 21-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Crazy [Z-M] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 53.000 _________________________________________ Obrońca Infinity [KUMACI] ________________________________________________ Duży transporter 4.010 Statek kolonizacyjny 10 Recykler 601 Sonda szpiegowska 66 Niszczyciel 520 ________________________________________…

• Kulka zdjęta, flotka ubita, efekt poniżej Obrońca gratulował już w trakcie lotu więc SzO Pzdr nexta, czarnej mamby, rupaka i sojuszników z Z-M Dnia 21-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Crazy [Z-M] ________________________________________________ Duży transporter 1 Okręt wojenny 400 Pancernik 10.600 _________________________________________ Obrońca DarthRevan [Br-n] ________________________________________________ Mały transporter 1.339 Duży transporter 6.769 Lekki …

• Wstałem pofarmić idlaków a znalazłem coś takiego Jak się okazało Wiedźmin planował jakąś akcje ale budzik nie dał rady Wiedźmin jeśli jednak będzie odbudowa to BSzO, a jeśli nie to narzeczona na pewno będzie mi wdzięczna za wyleczenie cię z nałogu. Pozdrowienia dla nexta, rupaka, czarnej mamby, dostawców dexu KUPIE DEUTER Dnia 19-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Crazy ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.000 Krążownik 8.962 Okręt woj…