Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-119 z 119.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje, super procent:) Też czaiłem się na Dedmena, no ale widać to Wy wyłapaliście moment
-
Cytat od abecaduo: „dobre floty na lustro, rispekt %cik tez ladny, az dziw, ze tak malo wpisow - widac trzeba miec ziomkow zeby dostac gratulacje niemaly zysk cieszy oko, pozazdroscic. ten Pan zabral chyba flote z g1, starcie mialo miejsce w innej gali, zgadza sie? propsiki i przetopu ” Dzięki, dzięki. Flota podobna bo często w domu słyszę pytanie "co teraz budujesz? A ok to ja też" I tak, to nie była 1 gala
-
Tym razem ACS razem z Panią Kuropatwą Obrońcy życzę wszystkiego dobrego i szybkiego powrotu do latania (urlop nie jest włączony, więc mam nadzieję, że tak będzie). Pozdrawiamy całe uni:) Złom nasz. Dnia 21-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuropatwa [DnG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 22.865 Ciężki myśliwiec 203 Krążownik 3.942 Okręt wojenny 1.064 Pancernik 1.041 _________________________________________ Agresor Lady Fireball [DnG…
-
Gratulacje, super procent:) ps. Levyx, podobno BFS to nie dla Ciebie;p
-
Jak gra przeglądarkowa może budzić tyle emocji to ja nie wiem;p Tylko pozazdrościć, bo to oznacza, że pewnie w życiu zero innych zmartwień.
-
Nocne dziobanie kuropatwy. Wszystkiego dobrego dla obrońcy! Dnia 16-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuropatwa [DnG] ________________________________________________ Krążownik 3.754 Okręt wojenny 510 Pancernik 867 Lekki myśliwiec 100 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca danielo19888 ________________________________________________ Mały transporter 274 Duży transporter 382 Lekki myśliwiec 859 Krążownik 283 Okręt wojenny 396 Recykler…
-
Cytat od Adeke36: „Cytat od kuropatwa: „Najgłupszym parametrem zawsze jest ładowność sond szpiegowskich. Nie wiem dlaczego ludzie na to głosują, bo jednie wspiera to tych co siedzą 24/7 przed kompem i ślą sondy na lewo i prawo. Skilla tu nie ma żadnego, zabawy też nie. PZ z obrony jest dosyć ciekawy ale trzeba go połączyć z szybszą flotą. W ogóle to zamiast ankiet powinny się po prostu pokazywać ciągle nowe konfiguracje. Uni x1 było dosyć niedawno (xanthus) ” w czym przeszkadza ładowność SS ? gr…
-
Najgłupszym parametrem zawsze jest ładowność sond szpiegowskich. Nie wiem dlaczego ludzie na to głosują, bo jednie wspiera to tych co siedzą 24/7 przed kompem i ślą sondy na lewo i prawo. Skilla tu nie ma żadnego, zabawy też nie. PZ z obrony jest dosyć ciekawy ale trzeba go połączyć z szybszą flotą. W ogóle to zamiast ankiet powinny się po prostu pokazywać ciągle nowe konfiguracje. Uni x1 było dosyć niedawno (xanthus)
-
Kuropatwa nadlatuje! Złom prawie cały mój, trochę metalu oddane w ramach redystrybucji majątku. Dnia 13-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuropatwa [DnG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 18.750 Krążownik 3.154 Okręt wojenny 458 Pancernik 744 Sonda szpiegowska 4 _________________________________________ Obrońca kolos [T_M] ________________________________________________ Mały transporter 198 Duży transporter 363 Lekki myśliwiec 6.507 …
-
Gratulacje, zawsze coś ciekawszego niż BFS;p
-
Moje drugie ST, a pierwsze solo Obrońcy życzę szybkiej odbudowy, którą sam zapowiedział. Podziękowania dla Ziela za pożyczenie recków. Pozdrawiam żonę, mam nadzieję, że następny ST będzie jej autorstwa Dnia 07-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuropatwa [DnG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.604 Krążownik 1.564 Okręt wojenny 446 Pancernik 544 _________________________________________ Obrońca danielo19888 __________________________…
-
Cytat od Mikello: „Sylwester zrobił swoje od dłuższego czasu zastanawiałem się nad zrobieniem pożegnalnego ST bo strasznie dużo życia przepływa przez palce przez gre. Odbudowy na pewno nie będzie, konto oddałem i nawet nie próbowałem zbierać złomu mimo że zalogowałem się 40 min po ataku...śmiało mógłbym 100kk podkraść ale widok raportu mnie ucieszył i zaczynam nowy rok bez ogejmowego nałogu. Agresorom gratuluje zorganizowanie ataku bo lecieli z wielkich odległość( nawet przeszło mi przez myśl że…
-
Dzięki za lot To się nazywa dobrze rozpoczęty rok. To pierwsze ST w jakim nasz dwuosobowy sojusz bierze udział, więc tym bardziej cieszymy się, że od razu z przytupem A jeszcze 4 dni temu nawet nie miałem zbadanego napędu impulsowego na krążki ;p Obrońcy życzę szybkiej odbudowy! Zielu i Levyx - dzięki za szybką odpowiedź i zgrabną akcje.