Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 280.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ban pl1?
zurekiv - - DiD Quantum
PostCytat od negative: „Jako użytkownicy forum Ogame mamy prawo do dyskutowania na najnowsze tematy związane z grą i graczami, zwłaszcza w takim dziale jak "Dyskusje i Dyplomacja". Poprzedni temat został zamknięty bez podania przyczyny i nie wiadomo przez kogo, tak jak kolega wyżej napisał jedne wielkie kolesiostwo. Moderator do wymiany. ” Raczej nie spodziewałbym się jakiejś nagłej chęci przyznania się moderatora do tego Co jest w sumie zabawne że akurat w tym temacie nikt na końcu nie napisał że z…
-
Ban pl1?
zurekiv - - DiD Quantum
PostCytat od JaNczo: „ale wy jesteście tyle jadu , pewnie nic na mikołajki nie dostaliście , dajcie ubana dla pl1 bo bez niego będą nudy chociaż Hordziaków takich jak ty czy ten Marsjanin złomował z wiski hahahahah ” jeszcze raz proszę po polsku
-
Ban pl1?
zurekiv - - DiD Quantum
Postoj sromon sromon taki niegrzeczny zaraz Ciebie tu zakrzyczą
-
aktualizacja w starym poscie 27.11.2017
-
Cytat od Ragnar Lodbrok: „Cytat od Chiro: „Nie wiem dlaczego te transportery nie zostały wysłane razem z flotą, ale cieszę się, że nie nie zostało tam nic więc Zmęczenie robi swoje, gratuluję wyczucia. Chociaż jak nie Ty, to ktoś inny by się nacieszył Za 2 dni będą już latać ” Stary nawet nie wiesz ile ja razy tak zostawialem i to troche wieksze cyferki nikt na szcesckie nie wie no moze z wyjatkiem Crushadera ” haha i opierdziel od Crusha ze zostawiles 50k mt xD
-
Cytat od Chiro: „Nie wiem dlaczego te transportery nie zostały wysłane razem z flotą, ale cieszę się, że nie nie zostało tam nic więc Zmęczenie robi swoje, gratuluję wyczucia. Chociaż jak nie Ty, to ktoś inny by się nacieszył Za 2 dni będą już latać ” Znaczy ja nie mam nic przeciwko, częściej tak możesz zostawiać ale lubie takie podejście, w końcu to tylko cyferki
-
Skan lot boom Pozdro dla całej ekipy hordy i sojuszników Obrońcy szybkiej odbudowy transporterów. For The Horde Dnia 03-11-2017 -:-:- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zurekiv [HORDA] ________________________________________________ Krążownik 14.495 Pancernik 5.417 _________________________________________ Obrońca Chiro [Corleone] ________________________________________________ Mały transporter 25.909 Duży transporter 331 Lekki myśliwiec 607 Recykler 200 Satelita słoneczny 619 Pan…
-
@Ruda Czy moje i Slaanesha punkty nadal są wliczone w sumę drużyny ? Cytat od Zasady: „4. Jeśli gracz zostaje trwale wyłączony z Projektu (ban, wykluczenie za działanie na szkodę Teamu), zdobyte przez niego do czasu wykluczenia % zostają w drużynie. Jeśli to drużyna postanawia wymienić gracza który z jakiegoś powodu jej nie odpowiada, rezygnują tym samym ze zdobytych przez niego %. Czasowy ban w grze na czas dłuższy niż połowa czasu trwania rozgrywki S&D na danym uni traktujemy jako trwałe wyklu…
-
Cytat od pl1...: „bronisz mi?:D grac w s and d?:D @Ruda - chyba mile widziane:) a nie widziane:) bo widziane to byly bo sam widzialem ” Tobie? Nie śmiem bronić to tylko zabawa w zabawie w cyferki po prostu będzie to nierówna walka. A widzieć RW jeśli o to chodzi nie mogłeś, chociaż tak napisałeś to co napisales ze ciezko zrozumieć co autor miał na myśli.
-
@Ruda W takim razie skoro nie otrzymuję odpowiedzi na priv, to zadam pytanie tutaj. Jakoś w regulaminie na temat Bash, również nie ma wzmianki o tym że może to zostać zgłoszone jedynie przez zaatakowanego a jednak tak to funkcjonuje. Drugie pytanie, próba moonowa również eliminuje z sid? Chyba jednak, jest tu działąnie na podstawie domysłów i plotek bo gdyby nie informacja od osoby nie związanej z s&d to by nie było wiadomo że do takiego ataku doszło. I co ciekawe jest on nie istotny z punktu wi…
-
Cytat od ^Bad Whisky^: „jako lider druzyny (Ukryta treść) zgłaszam @pl1... do naszej zacccnej wezowej druzyny ” ktoś chyba przespał zasady s&d ale spiesze z pomocą. "2. Leader drużyny ma prawo wnioskować o wymianę gracza, oraz ubiegać się o zastępstwo za wykluczonego, jednak taka wymiana nie może spowodować zachwiania równowagi wartości flot a ilość graczy musi pozostać taka sama. Zamiana musi być zaakceptowana przez Radę Projektu."(Ukryta treść)
-
29-10-2017 11:08:34 - zurekiv [HORDA] - 60.57% 28-10-2017 19:22:58 - zurekiv [HORDA] - 208.3% 29-10-2017 11:13:27 - zurekiv [HORDA] - 1058.24% Dnia 29-10-2017 11:13:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zurekiv [HORDA] ________________________________________________ Mały transporter 8 Okręt wojenny 2.000 Pancernik 3.061 Krążownik 4.000 _________________________________________ Agresor Prowokator [EKB] ________________________________________________ Krążownik 947 Pancernik 208 ____…
-
O ile dobrze kojarzę to sam zaatakowany taką okoliczność musi zgłosić, a raczej wątpie by to poczynił. @pl1... jeśli masz taki problem z zapamiętaniem nicku graczy na których usilnie polujesz ale coś ci nie wychodzi to zaczynam tobie współczuć. A te duże czerwone literki to tak żeby pokazać co to nie potraficie napisać czy jakieś leczenie kompleksów? My osobiście nawet nie mamy sobie nic do zarzucenia, a skoro wy palicie dex i wam się nie zwraca to płacz i bieganie po GO co by gdzieś okazje znal…