Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 280.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
konsument [HORDA] & Barry [HORDA] & Akira [HORDA] & Incepcja [HORDA] vs. prepend [SITH] ~ 10930.07%
zurekiv - - Starcia Spica
PostCytat od Slaanesh: „Gratki ale przez takie akcje oczy mam czerwone i chce mi się spać ” oj czerwone? nie placz juz więc @Ragnar Lodbrok @Slaanesh @Incepcja1 kto następny ?:>
-
konsument [HORDA] & Barry [HORDA] & Akira [HORDA] & Incepcja [HORDA] vs. prepend [SITH] ~ 10930.07%
PostGZ chłopaki oby więcej takich akcji @prepend odbudowy @^Bad Whisky^ widzisz jak się chce to można coś więcej na uni złapać... a no tak ty wolisz w świeta ludziom saty czyścić taka pro elo top1 flot a chyba z 19h latania po satach
-
TOP 2 SOLO : Barry [HORDA] & Pasti [HORDA] & konsument [HORDA] vs. Razor0 - 45650 %
PostNo oczywiście przecież że to push! Przecież to niemożliwe walnąć flotę która stała co pare dni kilkadziesiąt minut na moonie A niektórzy jak pan @negative najwyraźniej mają spory ból dupy po świętach Skoro taka wyszczekana jesteś @^Bad Whisky^ to co jeszcze masz nam do przekazania ? Bo tobie nie weszło to już koniec świata i się zaczynasz na forum uzewnętrzniać ?:D to żadna nowość że można takie rzeczy sprawdzić ale jakos nikt się tym nie przejmuje
-
TOP 2 SOLO : Barry [HORDA] & Pasti [HORDA] & konsument [HORDA] vs. Razor0 - 45650 %
Postaj gratki bary szkoda ze nie weszło to nam poprzednim razem ale jak to mówią ważne że zostało w rodzinie Obrońcy Szo
-
Rzadki widok widzieć flotę tego Pana na moonie chodzą chyba już legendy co miał tam z floty. Historia o tyle prosta że puściłęm jeden atak, podniósł, a ja od niechcenia obserwowałem PZ i się udało Do ostatniej chwili pisał że pudło. Mimo zdenerwowania z jego strony wydaje się w porządku, także życzę odbudowy i jak on to napisał, zemsty? W każdym razie odbudowy Pozdro dla chłopaków i dziewczyn z soja ! Pozdro dla buddy i dostawców dexu Dzięki za szybką reakcje od @Incepcja1 i pożyczkę recków FOR…
-
Cytat od Ragnar Lodbrok: „Cytat od zurekiv: „Baruś ty gratki zimny juz dawno powienien byc ustrzelony zysk totalnie z kosmosu ” zimny pewnie jakby chcial to nikt by go nie ustrzelil, zrobil jak zrobil jakbym konczyl pewnie bym zrobil tak samo ” ja mu kiedys nawet lotke wstawilem to skubany zaczal wtedy ufs grac szkoda przetopiles czy nadal marudzisz na discord?
-
Cytat od stuard: „tu jeszcze coś się dzieje??? Bruncia, Pl1- na którym nowym uni jesteście Jakoś nie widać Waszych poczynań ostatnio... Czyż by cele się skończyły?? a może nikt nie chce konta ,,oddać,, , sprzedać , wystawić Żurek gratulacje Procenciki wpadają Obrońcy, a raczej pokonanemu ” dzieki dzieki hmm powiem Ci że cele dopiero sie pojawiają uni odżyło nikt z tą parą grać tam nie chciał xD konta ZS wszystkie łacznie z ich multikami na u to ludzie grać zaczeli normalnie Whisky sama sie boi u…
-
Pozdro dla całej Hordy i ludków z buddy Wyjątkowe podziękowania dla @Yossar i Konsumenta Obrońcy szo Dnia 16-12-2017 08:15:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZurekIV [HORDA] ________________________________________________ Krążownik 23.569 Lekki myśliwiec 129.752 Okręt wojenny 22.875 Pancernik 3.788 _________________________________________ Obrońca Cypis ________________________________________________ Duży transporter 522 Krążownik 251 Okręt wojenny 4.589 Statek kolonizacyjny 1…
-
W sumie nie miałem tego wrzucać ale dawno mnie tu nie było Pozdro dla całej Hordy i buddy Dnia 16-12-2017 01:22:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZurekIV [HORDA] ________________________________________________ Krążownik 22.659 Okręt wojenny 23.153 _________________________________________ Obrońca Billy Madox [MDL] ________________________________________________ Duży transporter 10.184 Satelita słoneczny 328 Wyrzutnia rakiet 30.622 Lekkie działo laserowe 28.384 Ciężkie działo …
-
Prowokator [WSNR] & Astrida [WINTER] & Wujo [WSNR] vs. David [MIDAS] ~ 4439.53%
zurekiv - - Starcia Wezn
PostGraty panowie ladny zysk a sojusznikowi nic tylko odbudowy