Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 280.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ^Bad Whisky^: „Cytat od zurekiv: „No nic tylko pogratulować zysku. Póki co proszę ładnie zmienić tytuł tematu, pomijam fakt że konto nie było już moje, pominę fakt umyślnego przekształcenia mojego nicku. Trochę kultury ” nie bede nic zmieniac bo konto ma 2och wlascicieli ” Ciekawe że tak twierdzisz w takim razie proszę moderatora o poprawę nazwy tematu, gdyż jest ona myląca. Skoro uważasz ze jest 2 właścicieli, to o ile mnie pamięc nie myli jest to zasiadanie konta co jest równoznaczne …
-
TOP 5 SOLO & ACS uSpica
zurekiv - - Hall of Fame
Post@Vegitto popraw link do starcia z zarazek vs zs Ira [ZLY SEN] & Whisky [ZLY SEN] vs. zarazek [S-W] 52251.43% podmien na ten link dalej link do posta nie do tematu
-
Matt[HORDA] & ZurekIV[HORDA] & Slaanesh [HORDA] & hype [HORDA] vs. Graand ~ 103279.42% TOP1 ACS
zurekiv - - Starcia Spica
PostPanowie ale mi nie zależy żeby wam cokolwiek udowadniać Gdyby miało być tak jak uważacie sam atak z naszej strony też zupełnie inaczej by wyglądał.. macie wątpliwości to to zgłoście ja nie mam z tym problemu. Starcie jest czyste jak łza nie widzę powodu by tego ukrywać. Mówisz @negative o starciu na Raz0r czy jak mu tam ? Konto było przekazane przez pastiego jeszcze zanim miał coś wspólnego z hordą. A druga rzecz jest taka że jak znam naszych współgraczy z sojuszu ZS a tak samo Ciebie xD który t…
-
Matt[HORDA] & ZurekIV[HORDA] & Slaanesh [HORDA] & hype [HORDA] vs. Graand ~ 103279.42% TOP1 ACS
PostCytat od Yossar: „Procent klasa. Pytanie techniczne: To byl nieodebrany fs? Czy co to było? SzO dla obrońcy. ” Wygląda na nieodebrany FS, Matt zobaczyl aktywke na moonie (wszedzie indziej 0 aktywnosci), przeskanowal, weszly minuty i zaczeło się dzwonienie Pewnie gdybyś był bez u to by wcześniej flota padła, nam czekanie na powroty naszych fsów, organizacja dexu, loty przez 2 gale, zajeło od a do z jakies 1,5 godziny pewnie Do samego konca wlasciciela konta nie było na nim.
-
PostFOR THE HORDE! Matt: Dzieki Panowie za mily lot pelen wrazen! Trwalo to prawie wieki ale najwazniejsze, ze zapakowalismy wszystko w nasze recki! Uprzedzam wszystkich skrzeczacych o puszu i napisze jak moja najdrozsza kolezanka Whisky i moj najlepszy funfel Ira "kazdy by polecial" jak to pisali przy glebokiej przestrzeni veggiego i methoda! Takze pozdrawiam serdecznie cala HOOOOOORDEEEEE!!! i oczywiscie ZS, chcialbym troche wiecej niszczy bo o mnie chyba zapomnieliscie :sob: ZurekIV: Dzięki chło…
-
Wrzucam za kolegę bo jemu coś forum się krzaczy @Cztery Cytat od Cztery: „Obrońca przysnął czekając na rece, jak sie obudził pogratulował ” Zurekiv: Graty lamko Dnia 14-01-2018 03:52:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dziobak Splendoru ________________________________________________ Pancernik 15.097 Okręt wojenny 14.311 _________________________________________ Obrońca Cry Me A River ________________________________________________ Duży transporter 1.541 Lekki myśliwiec 14.790 …
-
aktualizacja * 1. zurekiv - 145963344 - 10012017 * - Metal: 94003896 - 39 39 39 39 39 40 38 39 39 38 39 37 * - Kryształ: 25357464 - 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 30 * - Deuter: 26601984 - 36 36 36 35 35 35 35 36 35 35 35 35 * * 12 planet, 16 plazma * EKO: 32520786183