Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 94.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty kruchy ! szkoda ze nie zebrales zlomu calego , ale nastepnym razem sie uda Obroncy Szo!

• gratki steka , skanilem ta flote z rana dzisiaj i stal , chcialem leciec nawet ale stwierdzilem ze zaloguje , bo kolega sie dobrze pilnowal

• witam! Kolega chyba zapomnial odebrac KR z FS-a , ale najpierw myslalem ze kampi na lotce , a jednak okazalo sie ze ma astro na kolejna planetke ale nie zostala jeszcze zalozona Wiec szybki lot i buuuum ! Pozdro dla COMA , buddy oraz WSNR z Janice ! COMA rządzi! Dnia 13-11-2019 23:01:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Flota Imperialna JN [COMA u32] ________________________________________________ Pancernik 1.350 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońc…

• Graty ladna ilosc pc , chyba najwiecej puszek na uni Przetapiaj na puszki i za niedlugo widze 3k

• Cytat od Adik: „Cytat od amen0688: „Widocznie nie umiecie latac , i nie macie skilla Jak skanujecie gracza 100 razy dziennie to sie nie dziwie wcale , trzeba wiedziec kiedy dokladnie zeskanowac , polecam nocne granie jeszcze jakies hejty ? ” pSZypadek? Nie sONdze Wszyscy wiedzą jak grasz, WSNR z Janice w pozdro mówili zbyt wiele Ja nie skanuje kont jak je kupię. Żyj w nieświadomości proelograczu Złap mnie to Ci oddam konto na gsówke ” To wtedy pewnie sie spushujesz tak jak to bylo slyszalem na e…

• zawsze sa inne opcje niz bfs

• Widocznie nie umiecie latac , i nie macie skilla Jak skanujecie gracza 100 razy dziennie to sie nie dziwie wcale , trzeba wiedziec kiedy dokladnie zeskanowac , polecam nocne granie jeszcze jakies hejty ?

• Cytat od unavit: „Cytat od Billie the kid: „no tez sie zastanawiam czy jest sens wrzucania skoro przyjdzie Ci taki wojciech i polemizuje ze analizuje przyrosty graty Pawel cisnij tam dalej leszczy : data-verified= "> ” Paweł? Ja mam na disie 3 wersje jego imienia i to za kogo się podawał.. Do chłopaków z AW pisał że jest Camar z fenrir, do mnie że Klamka Agressiv, a na Europie pisał że jest Provokator z u11 Typ podszywa się pod ludzi, puszuje się na potęgę, lepiej sobie dobierz kolegów, Bo widać…

• witam wszystkich! Ten cel , zaczelem wczoraj obserwowac ale ciagle byl aktywny albo mu jakies posilki wracaly bo akty sie zapalaly co mniej wiecej 40minut , dzisiaj w nocy przypadkowo stwierdzilem ze poskanuje sobie znowu cele na 1gali , u kolegi byly minuty przed skanem wiec kiedy juz po skanie weszly minutki stwierdzilem ze moze sprobuje Okazalo sie ze sie udalo i z czego jestem zadowolony! Pozdro dla COMA , buddy oraz WSNR z Janice ! COMA rzadzi! Dnia 11-11-2019 05:54:29 następujące floty spo…

• Gratki pewnie go na koncu 1gali spakowales bo chyba mial flote na planecie jak dobrze pamietam No niestety ostatnio dobrze sie pilnowal a tu widze ktos inny go spakowal w recki

• Graty dobry zysk , przetapiaj na zabawki bo jeszcze troche trzeba dorobic floty

• Widze juz pierwsze hejty ida w moim kierunku , przyznam troche anty poszlo , bo wiadomo poczatek jest dosyc trudny zeby nadgonic czolowke , ale duzy wplyw ma czas ktory przeznaczylem na gre bo w sumie jestem prawie 24/7. Poczatkowy start przyznam sojusz mnie wspomogl , ale po zalozeniu 5planet , zaczelem farmic , klepac eko ktory jest waznym czynnikiem na tym uni. Jak to sie mowi ciezka praca poplaca

• SsiwyOddam10.11.2019 10:06:18No to żeś poleciał xD nie mogłeś mnie widzieć w 7 g bo spałem. Chciałem jeszcze surke z planety wrzucić na moona i przysnalem. Graty i pozdro. Tak kolega pogratulowal , sztuczne akty byly od Kasi wiec wydaje mi sie ze tez chyba ktos tam chcial leciec

• witam! Kolejny stek zrobiony , a wiec w szczegolnosci podziekowania dla warki , ktory namowil mnie zebym przerzucil flote na 1gale. Wieczorem zaczelem skanowac okolice i tego pana przypadkowo widzialem z minutami na moonie ale byla akty na 7gali czyli tzw kampienie. Po paru godzinach skanowania , zauwazylem minuty na 7gali i na matce , w trakcie lotu zaczely sie tzw akty na moonie , planecie i 7gali , ale ktos probowal robic sztuczne akty koledze i nie bylem pewny czy leciec do konca czy cofac f…

• Graty ! Tez to skanilem ale pominelem niestety planete , gdzie flote przerzucil nastepnym razem bede skanil moona i planete Przetapiaj na eko

• witam wszystkich! Tutaj historia starcia bardzo dziwna , poniewaz kolege skanilem w nocy gdzie byl aktywny i dostalem wiadomosc od gracza z linkiem piosenki pod tytulem ,, Dzis pojde pozno spac '' , a wiec nad ranem kolejne skany na kolege i okazalo sie ze byly minutki , wiec szybka decyzja bo lot przez 100ukl Zlom caly moj ! Pozdro dla WSNR ! Pozdro dla COMA z Kalyke! Dnia 09-11-2019 05:09:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor amen [WSNR] ___________________________________________…

• witam po raz kolejny ! Krotka historia tego gracza , kolega dobrze sie pilnowal , bo za kazdym razem kiedy go skanilem byla akty , dzisiaj niestety nad ranem skanujac sobie okolice , zauwazylem minuty wiec odrazu poszedl skan , okazalo sie ze FS wrocil , szybki locik pare ukladow i do tego mega dofarm mt i dt Pozdro dla buddy , sojuszu i WSNR z Janice ! COMA rządzi! Dnia 09-11-2019 07:59:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Flota Imperialna JN [COMA u32] ___________________________…

• Witam! Tak w skrócie, kolega mnie skanowal okolo godziny 21 , okolo 23 zaczelem skanowac okolice kolega byl kompletnie bez akty , wiec skan lot i buuum! Kolega chyba zaspal albo zapomnial odebrac FS-a , po paru godzinach wszedl i zalaczyl urlop Pozdro dla sojka COMA , buddy oraz WSNR z Janice ! COMA rządzi! Obroncy SZO ! Dnia 08-11-2019 01:48:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Flota Imperialna JN [COMA u32] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 18.000 K…

• Nastepnym razem nie klam z reckami o ktorej wlatuja , bo ja bym w takiej sytuacji lepiej sie zachowal . pozdro