Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-252 z 252.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
- 
				  ACS; tatkojmb i Nastrro i Marta [SCS], Goku [GRS] vs Nairda - 17124,03% top1 acsvaR - - Hall of Fame PostWidzisz, Goku, tak to jest, jak na koncie właściciel się zmienia, co tydzień... I za to, co tu napisałeś, też powinieneś bana dostać za dzielenie... Ilu Was tam wchodziło... krk, nazz, Ty... paranoja... i każdy pewnie dał za konto więcej niż poprzednik Skoro akcja była taka czysta, to skąd Twoje przeświadczenie, że to pewniak? Ustalałeś z tatkiem konkretne godziny... Nie pasuje ci dzisiaj? to polecimy rano, o 10. nie o 10? to może jutro wieczorem...? Gdyby nie skan Nastrro i to, że tatko Ci napi… 
- 
				  ACS; tatkojmb i Nastrro i Marta [SCS], Goku [GRS] vs Nairda - 17124,03% top1 acsvaR - - Hall of Fame PostWszystko, co opisał tatko jest zgodne z prawdą... i uprzedzając wszelkie zgryźliwe komentarze jakie się tu będą pojawiały, napiszę: Tak, nam też się to RW bardzo nie podoba. Nastrro znalazł ten cel jakoś po północy, ale nie mieliśmy skąd wziąć tylu recków, więc szukaliśmy pomocy... Napisaliśmy do tatko i dopiero od tego momentu powoli zaczęliśmy wszystko składać w całość... że Goku pisze do tatka z prośbą o lot, który najwyraźniej jest przez niego ustawiony... że z konta top5 zniknęła znaczna il… 
- 
				  Dzisiejszej nocy potwierdziło się stare, ogejmowe powiedzonko o koncie oddanym i koncie zezłomowanym Opisu akcji nie trzeba dawać, bo nie ma co opisywać. Lot na stojącą flotę, którą jeszcze kilka godzin wcześniej wyskanował kotlet i pokazał wszystkim, jako ciekawostkę, bo koleżanka rzekomo była zalogowana… i kiedy późnym wieczorem zauważyłam na jednym z jej moonów brak fsa, a na pozostałych brak aktywności, wiedziałam już gdzie szukać tego, co potrzeba Z podziękowaniami dla Nastrro głównie za to… 
- 
				  Gratulacje nowego top 1 ACS Szkoda, że tak się stało, bo atas to naprawdę fajny kolega, ale niestety, Szu ma rację, fflota dość często stała niepilnowana i niektórzy dobrze o tym wiedzieli... Na całe szczęście, to tylko gra, a każdą flotę da się odbudować, więc mam nadzieję, atas, że nie skończysz, tylko zostaniesz z nami... bo masz naprawdę spore umiejętności, tylko szkoda, że czasu tak mało... I tatko też ma rację - atas deklarował zawsze, że na oka nigdy nie poleci, więc szkoda, że tak się sk… 
- 
				  Nastrro i tatkojmb i boski [SCS] vs Marecki33 [Gildia] - 9931,86% TOP 2 ACS !vaR - - Hall of Fame PostGratulacje przede wszystkim dla boskiego za wypatrzenie takiej floty i dla całej trójki za top2 acs, oby więcej takich akcji 
- 
				  *** Szu [HYPNOSIS] vs mic [SxPistol] - 6408,45% + zbiórka NOWE TOP 1 SOLO ***vaR - - Hall of Fame PostLatał mic troszkę jak chorągiewka na wietrze: raz z SCS na konta Deathrow, to znów z Deathrow na konta SCS, więc dopadła go jakaś sprawiedliwość Grtulacje za nowe top1 solo jak najbardziej się należą 
- 
				  Cytat od Frank Castle: „ To nie złośliwe tylko stwierdzenie faktu. Całą sprawę znam od Yanga lub samym RoS ,więc jeżeli chcesz coś sobie wyjaśnić to z nimi ,a mnie proszę do tego nie mieszać. Co do buggy'iego stwierdzam ,że czy to pierwszy czy pięćdziesiąty złom... nieważne! On ma nasze pełne wsparcie. Tyle co chciałem powiedzieć-gdzie w tym nerwowość?” Gdzie tu nerwowość? Ano w tym, że mi wyjeżdżasz z tematem, który w ogóle Cię nie dotyczy, a na który wiesz więcej ode mnie, bo ktoś tam Ci powie… 
- 
				  Cytat: „Ciekaw jestem jak Ty dostaniesz złoma,to kto z SCS pomoże w odbudowie Twojej floty??? Z tego co wiem nawet stary Twój sojusz się na Ciebie wypiął kiedy to ostatnio pomagał Ci z odbudową ,a Ty dorobiłaś mu rogi ” Z tego, co wiesz - no właśnie, niewiele wiesz Napisałam o tej odbudowie wcale niezłośliwie, a tu widzę się większość tak poczuła, jakby to było coś ujmującego pomagać komuś w odbudowie. Oj emeryci, nerwowi się robicie na starość 
- 
				  prion minus, Asphalt, Densflor, monowka i Rentek [WzB] vs space - 7063,71% + pięć życzeń + TOP1 ACSvaR - - Hall of Fame PostGratulacje top 1 ACS i pozdrowienia z andromedy 
- 
				  ST na Polterze miało być długo top1 solo, a tu proszę... Rano miałam jeszcze co do starcia pewne obiekcje, ale w tej chwili napiszę: gratuluję - zarówno procentu jak i zysku. Jest co przetapiać RW zostało zrobione ok. godz 3.26, log na konto był ok. 3.57, więc złom spowodowany był tylko i wyłącznie błędem gracza, który nie zrobił fsa. Aż troszkę szkoda takiej floty...