Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 84.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Tutaj mocno na zielono... mimo lotu przez prawie 140 udało się. Straty duże, bo miałem zablokowany teleport i nie czekałem, leciałem tym co akurat było pod ręką licząc na to, że wejdzie dofarm... no i wszedł Ataków na kolonie już nie będę doklejał EDIT. Oczywiście zapomniałem pozdrowić nowy sojusz no i starych znajomych Dnia 29-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ParufffkowyJohn [CURSED] ________________________________________________ Krążownik 4.300 Okręt wojenny 7…

• Mało ale grunt, że na zielono Dnia 29-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ParufffkowyJohn [CURSED] ________________________________________________ Niszczyciel 2.400 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Noinus ________________________________________________ Duży transporter 180 Krążownik 4 Okręt wojenny 212 Niszczyciel 96 Gwiazda Śmierci 3 Pancernik 66 Wyrzutnia rakiet 700 Lekkie działo laserowe 13 Ciężkie działo laserowe 105 Działo …

• Strasznie nie podoba mi się określenie parówa...oj chyba się będziemy gniewali Atakierowi gratki... choć nie wywiózł zbyt wiele

• Odrabianko Dnia 02-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.000 Pancernik 5.782 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Aanari [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 85 Duży transporter 1.176 Lekki myśliwiec 1.336 Ciężki myśliwiec 1.008 Krążownik 1.057 Okręt wojenny 2.324 Recykler 923 Sonda szpiegowska 336 Bombowiec 347 Nisz…

• Ciekawy wieczór ale na sam koniec okazało się, że nie straciłem aż tak wiele Cała tajemnica w tym, że ktoś tu jest za pewny swego i teraz nie chce przyznać się do błędu... Ot trochę matematyki Dnia 30-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Mały transporter 14.764 Krążownik 500 _________________________________________ Obrońca ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Mały transp…

• Coś tam skubnął ale może być Dnia 26-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.004 Pancernik 5.000 Lekki myśliwiec 11.580 Niszczyciel 2.807 _________________________________________ Obrońca robar77 [SPT] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 137 Krążownik 664 Okręt wojenny 382 Sonda szpiegowska 1 Bombowiec 149 Satelita słoneczny 3.148 Niszczyciel 330 Pancernik…

• Dzięki za lot Panie kolego Moze jeszcze kiedys cos razem uSTukamy Obrońcy SzO

• Na zielono jest ? Jest... wiec wklejam Dnia 26-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 15.000 Okręt wojenny 1.500 Bombowiec 1.417 Niszczyciel 2.772 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca JKP [SPM] ________________________________________________ Duży transporter 4.220 Recykler 1 Sonda szpiegowska 10 Satelita słoneczny 479 Gwiazda Śm…

• Uuuuu graty ktos tu sie porwal na naszego top 1...ciekawe czy bedzie odwet

• Ottt taki czyscioszek... Szkoda ze byly puste Dnia 18-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Krążownik 2.110 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca zuczek24 [CURSED] ________________________________________________ Duży transporter 6.100 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Krążow…

• Gratulowałem w grze, gratuluję i tu Dobrze wyczułeś ten moment jeden na milion Na szczęście trafiłeś tą mniejszą część floty

• Aby na zielono i jedziemy dalej... Dnia 06-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Niszczyciel 2.705 Okręt wojenny 5.200 Bombowiec 1.424 Pancernik 5.016 _________________________________________ Obrońca Alcatraz [NiP] ________________________________________________ Duży transporter 179 Lekki myśliwiec 700 Ciężki myśliwiec 17 Krążownik 175 Okręt wojenny 175 Recykler 50 Satelita słoneczny 260 Niszczyci…

• Nie zdążyłem dofarmić dobrze przez zablokowany telep ale dobre i to Dnia 06-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Krążownik 2.123 _________________________________________ Obrońca Xaawi [BOA] ________________________________________________ Duży transporter 3.500 Statek kolonizacyjny 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ParufffkowyJohn [D M] ______________________________…

• Jest na zielono, jest OK Dnia 06-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Krążownik 4.207 Okręt wojenny 5.451 _________________________________________ Obrońca Turgon [Korona] ________________________________________________ Duży transporter 200 Gwiazda Śmierci 6 Pancernik 59 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ParufffkowyJohn [D M] ___________________________________________…

• Po co ? Jak ? Dlaczego ? Poleciał na mnie tego nie wiem ale może tak robić częściej Dnia 06-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Primo [Korona] ________________________________________________ Duży transporter 2.752 Okręt wojenny 1.750 Bombowiec 630 Niszczyciel 450 Pancernik 470 _________________________________________ Obrońca ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 43.514 Krążownik 167 Okręt wojenny 3.700 Sonda szpiegow…

• Dnia 06-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Krążownik 3.445 _________________________________________ Obrońca Eragon [Sherwood] ________________________________________________ Duży transporter 724 Lekki myśliwiec 11.873 Ciężki myśliwiec 576 Wyrzutnia rakiet 215 Lekkie działo laserowe 318 Ciężkie działo laserowe 80 Wyrzutnia plazmy 10 Mała powłoka ochronna 1 ______________________________________…

• Dnia 25-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.000 _________________________________________ Obrońca Xaawi [BOA] ________________________________________________ Okręt wojenny 105 Recykler 100 Bombowiec 368 Niszczyciel 111 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.978 ( -22 ) _…

• Dnia 25-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 44.358 Okręt wojenny 3.000 Bombowiec 1.425 Niszczyciel 2.705 Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca FEAR [SPM] ________________________________________________ Mały transporter 1.825 Duży transporter 132 Lekki myśliwiec 2.000 Ciężki myśliwiec 390 Krążownik 90 Okręt wojenny 90 Recykler 112 Sonda szpiegowska 269 …

• Brakowało czasu w weekend dlatego tylko tak Za tydzien postaram sie bardziej Bylo gdzies jeszcze jedno ale zgubiłem... Dnia 18-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Niszczyciel 1.207 _________________________________________ Obrońca magnum1000 [AoS] ________________________________________________ Mały transporter 76 Duży transporter 1.323 Krążownik 1.059 Okręt wojenny 30 Recykle…

• Uuuu graty Nieźle wykorzystana sytuacja i ktoś ma utartego nosa Pozdrawiam PS. Chyba nie jesteś taką lamą jak myślałem