Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratz revson Domyślasz się, że poprawiłeś mi humor zdecydowanie Gość był ostro upierdliwy i latał mi po satkach, w końcu ktoś mu zrobił debunkrację, a tak myślałem, że jest słaby w te klocki i trzyma to na bunkrze 30kk zysku milusio, przetapiaj krówko Obrońcy ogarnij się, SzO nie życzę
Hmm najwidoczniej ten Stejk był Ci pisany, skoro pomimo takich okoliczności to wpadło Nie ma co rozmyślać jak ważne, że posprzątałeś, gratz przetapiaj Obrońcy
No proszę w końcu coś grubszego siadło Strasznie kaloryczne to ciasteczko, prawie 50kk zysku, miiiodzio. Smacznego, przetapiaj i więcej udanych lotów od Łosia Obrońcy oczywiście
Revson drobnica ? Jak to prawie czyścioch i masz 30kk zysku Panie toż to taki diamencik jest Ty go tylko tak delikatnie oszlifowałeś Przetapiaj w lataaaajki Obrońcy
Gratz ekipie broniącej smoczka Siadłoo naprawdę porządnie, wow ile to jest zysku jak to przetopić Oczywiście gratki dla szakula, że miał jaja i leciał do końca chociaż był świadomy, że może paść jego flota i oczywiście za klik, klik bo to też nie lada wyczyn. Przetapiajcie miśki Szakulowi SzO !
Hmm no gratz Panowie co tutaj dużo rozpisywać się, wyskanowane jak stało, to i tego już nie ma. Posprzątane, surowce pozbierane, a ja mam coś do udowodnienia, więc zobaczymy jak to wyjdzie. Miłego przetopu.
Gratz Hammer Hmm to już w sumie taka rutyna, zaglądam na forum codziennie i praktycznie zawsze widzę Hammera z dobrze usmażonym STejkiem Aczkolwiek ta potyczka robi wrażenie, a raczej jej skutki - ten zysk, wiesz co masz z nim zrobić Obrońcy SzO !
Revik ostatnio miałeś zadyszkę, ale widzę że wracasz do swojej formy, gratz Hmm no takie cukiereczki, to sooo fajne bardzoo, miłego przetopu i dawaj coś GRUBEGO Obrońcy SzO !
Hammer ale zachwytów tutaj, a spadły jakieś drobiazgi Aczkolwiek w sumie zdrowe podejście ile można siedzieć po nocach Trzeba jakoś odsypiać. Spokojnie jeszcze odbierzesz swoje S-G popadło w zachwyt, no w sumie jest czego rzadko można coś skubnąć Hammerowi