Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-253 z 253.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
- 
				  piątek, 10 czerwca 21:00 Francja 3:0 Rumunia sobota, 11 czerwca 15:00 Albania 0:2 Szwajcaria 18:00 Walia 1:0 Słowacja 21:00 Anglia 3:1 Rosja niedziela, 12 czerwca 15:00 Turcja 0:2 Chorwacja 21:00 Niemcy 2:1 Ukraina poniedziałek, 13 czerwca 15:00 Hiszpania 2:1 Czechy 18:00 Irlandia 1:2 Szwecja 21:00 Belgia 2:1 Włochy wtorek, 14 czerwca 18:00 Austria 1:0 Węgry 21:00 Portugalia 4:0 Islandia Mecz punktowany x2 niedziela, 12 czerwca 18:00 POLSKA 3:0 Irlandia Północna 
- 
				  Calineczka lamusie zluzuj te portki i naucz się szacunku do innych ... spuść trochę powietrza z siebie nadmuchany pro elo graczu ... boże jak czytam te Wasze wypociny to mam kupę śmiechu ... nie ma to jak porównywanie kto jest lepszy poprzez grę internetową ... nie którym posrało się w łbach przez te cyferki, więc opamiętajcie się i zróbcie coś kuźwa w realu zamiast wykłócać się na forum ... A poza tym złom to złom skoro z Ciebie taki kurde niezniszczalny grajek to po grzyba zostawiasz nocną pro… 
- 
				  Pogratulować dla WINTER - wygranej wojny, ale muszę to powiedzieć, że szkoda mi chłopaków, bo naprawdę pomimo tylu trudności pokazali dobrą walkę. Szacuneczek dla Was GoZ za podjęcie rękawicy z mocniejszym rywalem nie ma co się oszukiwać, nawet jeżeli chodzi o zasoby militarne. Rozumiem Waszą decyzję coś ma swój początek i koniec. Miłego odpoczynku dla Was życzę osobiście i naprawdę głowa do góry, bo ładną rozpierduche tutaj zrobiliście i chociaż nie gram na tej unii, to bardzo ciekawie było śle… 
- 
				  Jak tak szybciutko napiszę, co do Methoda Niektórzy mają swoje zasady i przestrzegają je non stop, a inni po prostu zapominają o nich Olszyn trzeba uważać kogo obdarzasz swoim zaufaniem Głowy do góry agresorom jeżeli macie chęci do odbudowy to życzę Wam szczerze SzO, a jeżeli nie, to udanej emerytury od tej chorej gry Obrońcom gratulacje udanej obrony. 
- 
				  Cytat od pozamiatany: „aeh ... zerowa klasa gracza ... czy ja wiem czy taka zerowa ? ... też trzeba mieć nerwy na wodzy aby za późno nie wrzucić tego do budowyy i nie zakończyć za późno czy za wcześnie. Gracz skanował 2-3s przed atakiem ? ... toć to chyba podchodzi o łamanie zasad gry. no ale ttego nikt nie wyczyytuje. szkoda, że najwięcej najczęściej i najgłośniej krzyczą gracze, którzy sami używają antymaterii. Skoro ludzie chcą zabronienia wsttawiania takich RW czy też nałożenia blokady na bu… 
- 
				  Nygus wiedziałem, że szybko odrobisz stratę pancków, bo masz ogromne ambicje w sobie, czego można jedynie pozazdrościć Sarmik budowałaś tę flotę w naprawdę szybkim tempie i dopiero teraz pokazałaś jej prawdziwą moc i na co Cię stać. Może pyszczałki co poniektórym osobom pozamykasz Odbiliście piłeczkę w drugą stronę i to bardzo cieszy. Nie mniej jednak podejrzewam, że obrońcę zabolała strata, bo jednak czasu co nie miara poświęcił na budowę pokaźnej floty, stąd szczere SzO, bądź miłego odpoczynku… 
- 
				  No i znowu konkretna odpowiedź CAZADORU Jak dla mnie to szacun, że macie chęci latać na tym pustkowiu Zresztą jak widać mają tutaj jeszcze fajne floty Art też podjął rękawicę i za to GRATY. Obrońcy SzO bądź powodzenia w realu 
- 
				  Graty Spiele fajna odpowiedź Obrońcy powodzenia w realu jak najbardziej 
- 
				  Kolejnego flociarza mniej. Spiele gratsy, ale szkoda floty, bo nie długo nie będzie po kim latać 
- 
				  Wypada pogratulować obrońcom. Akcja, jak akcja obmyślana i zrealizowana. % robi wrażenie, ładne walnięcie. Agresorom SzO !