Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 42.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No no kolega zaleje gratulacje Piękny % z takim zyskiem ...
-
A minatore co powie jak wody nie dostanie? Lataj cie sobie Modek proszę o przeczyszczenie tematu i bez ostrzeżeń. Wybacz Modem za spam .
-
Wypowiadającego wojne nie ma w sojuszu LUMP wiec tym bardziej nie ma uprawnien w imieniu ich wypowiadać ją innym. Temat zamykam.
-
A to druga cześć. 1 RW niezapało sie na forum z braku 60% ale i tak jest fajnie. Moon zdjęty wiec tylko musiałam poszukać najemnika. Miał lecieć top 1 ale go nie było. Wiec napisałam do Motyla. Ten odpisał i się zgodził. W końcu to tylko LOT na pewnie wracający cel z PZ. muzyka i Dedykacje dla ludzi co lubią się bawić youtube.com/watch?v=m8nkB9fuRFI Dnia 21-05-2020 08:57:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wonsaty Motyl [CAZADOR] ________________________________________________ Du…
-
Zohoddam [LUMP] & Stokrotka86 [LWN] & Solmyr Ibn Woli Boru [LUMP] vs. bluegory [Bractwo] ~ 6052.68%
PostWitajcie wszyscy jakże fajnym zestawieniu przypadków. Jak dla mnie to ten dzień jest Szalony. W nocy poleciałam ściągnąć rogala sąsiadowi. Po drugiej fali ukazała sie flota i nagle nastąpił problem. Ja flota expowa. A skibi który miał leciec odmówił lotu z braku czasu. Minatore urlopuje dalej bo kobieta go ściga. Więc z kim lecieć? Taco urlop bo pracuje. Mściciel napisał do Zohana a ten bez wahania sie zgodził na lot. Przy okazji doczepił nam Solmyra który zysku się zrzekł. To by było na tyle ..…
-
Gratulacje. Cieszę się, ze mogła pomóc. Szkoda tylko, że obrońca wobec mnie nie ładnie się zachował... Daje plusa i do następnego lotu
-
Cytat od Dewey: „Nie dzis to jutro. Kochas o ciebie zadba. A wlotow gratulacje, trzeba sie czaic z kontra. ” Ile razy na mnie leciałeś? około 30 na pewno. Mieliśmy jedno ACS i to wystarczy. Puki co to potrafisz mi tylko satki kroić. A kontry się nie boje. Jak złoma dostać to dostać i bawic się daje:) Taco. Ja tylko z kontem Yodły i minatore się nie tykam. Reszta na mnie lata jak szaleni.
-
14-05-2020 17:14:36 Stokrotka86 [Viserion] ~ 224.83% Dnia 14-05-2020 17:14:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stokrotka86 [LWN] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 16.370 Okręt wojenny 500 Pancernik 290 Reaper 210 Pathfinder 4.000 _________________________________________ Obrońca sirmarkiz [Bractwo] ________________________________________________ Mały transporter 13 Duży transporter 1.800 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 14 Okręt wojenny 1 Statek koloni…
-
Witam w Ten SZalony dzień. Naprawdę szalony jak u mnie. Od czego by tu zacząć... Kładąc się wczoraj byłam pewna, że nic ciekawego się nie wydarzy. Tylko około 60 skanów ale to normalka teraz. Jak bardzo się myliłam. Wstając rano o 4 widzę 30 raportów.... Ki grzyba. Ekran na czerwono. A tu pan Kochanek vel top 2 leci mi mony zdjąć. Ciśnienie skacze ale po chwili. Gramy dalej. Flota leci na stacjonuj. Wiec niech poszukam sobie szczęścia. A nowe rogale się postawi raz dwa. Jednak jakie było moje zd…
-
11-05-2020 19:32:14 Stokrotka86 [ Viserion] ~ 225.72% Dnia 11-05-2020 19:32:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stokrotka86 [LWN] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 18.264 _________________________________________ Agresor Sugar Daddy [Bractwo] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Hellmar [PIWOSZE] ________________________________________________ Mały transporter 1.373 D…
-
Kurcze ale dziś piękna niedziela. Sama nie wiem jak zacząć. Wczoraj myślałam ze mnie cos zje. 120 skanów i strach było latać. Wiec efesik. Potem wieczór i cos tam kombinujemy. Kamil ściągał moon-a ale miał pusto na fali wiec poszedł spać. Wiec ja tez. Jednak zapomniałam efesa zrobić. Pobudka po 3 i flota stoi. Wiesz na szybko co tu robić? A ściągnę mona sąsiadowi gdyż wczoraj widziałam tam flotę 1 raz. Tak też zrobiłam. Lot i pam po rogaliku. Monik padł od 1 strzała. A potem piękny widok. Flota …
-
No no no Kamilku...Ładnie huknęło... GRaty loty lataj dalej . Teraz czekamy na druzyny. Kto będzie Śpiochem a kto Marudą
-
Graty dla kolegi za zacny %
-
DZIK [Mns] & Fifi [Mns] vs. MrKape [Br Deu] & Paulina86 [Br Deu] ~ 7003.77% - zawrócone stacjonuj
PostMiała byś zmyłka bo szefo podał że lecą na dwa czasy... Tylko kurcze ktoś nie dopowiedział .... Kolega upomnienie dostał. Ma mony? To mógł latac ja na stacjonuj między kilkoma. Wybrał błąd za który się płaci:D Dokładnie 2,5s bo serwer dalej ciut laguje Chciałam być w sT to jestem:D 200 sond odbije sobie. Jest gra- jest zabawa