Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 182.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Chciałem w wątku niniejszym odnieść się do kwestii dotyczącej zasad, jakie obowiązują w ogame - tych skodyfikowanych, a także takich, które wynikają z systemu wartości, jakim każdy z nas kieruje się uczestnicząc w tej kosmicznej rozgrywce. Jakkolwiek brak czasu z jednej strony (wynikający także z woli zamieszczenia starcia w ciągu regulaminowych 72 godzin), z drugiej zaś fakt, że doświadczyłem dziś w grze niemieszczących się w ramach dozwolonej krytyki wulgaryzmów, spowodowały, że do kwestii tej…

• Kilka raportów przedstawiam: 1. H B I [The Best] vs. kubryc [FAoE] ~ 391% Dnia 16-06-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor H B I [The Best] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Lekki myśliwiec 3.375.000 Pancernik 600 _________________________________________ Obrońca kubryc [FAoE] ________________________________________________ Duży transporter 5.340 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 2 Sonda szpiegowska 350 Pancernik 4 Wyrzutnia rakiet 390.953 Lekk…

• Cześć, Kulesławie. Dawno nie miałem okazji wpisywać się Tobie w tylu wątkach. Nie dlatego, że nie chciałem. Przeciwnie. Chciałem bardzo. Po prostu wcześniej nie mogłem znaleźć Twoich starć, gdyż pojedynczo błąkały się w gąszczu moich Tym oto skromnym żartem się posługując pragnę napisać, że jestem bardzo zadowolony z wyniku powyższej bitwy. Głosy naszych kolegów z innych sojuszy potwierdzają, że obrońcy flotę trudno było zezłomować. Gratuluję. DeeJeey'owi życzę odbudowy. Sojusznicy na pewno zrek…

• Gratulacje, marchewa. Cieszę się z tego starcia, tym bardziej, że akurat chciałem dokonać zakupu 58.533,178 deuteru, by móc wybudować 3902,21 pancerników. Cytat od kgb sputnik: „Graty Marchewa, passa HBI i Kulki przerwana (...) ” Przerwana, przerwana (didaskalia: mówi HBI przedrzeźniającym głosem). Wcale nie taka przerwana, Mości Sputniku! Zaległości może nawet dziś nadrobię, wklejając zaległe ST Pozdrawiam HBI

• Finezyjne, nietuzinkowe starcie, Kulesławie! Gratuluję. Wracaj, mam zamówienia na kolejne bitwy Rafusowi życzę odbudowy szybkiej. Pozdrawiam HBI

• Gratuluję udanej akcji. Pomysł w zasadzie sztampowy, jakkolwiek skuteczny najwyraźniej. Poszkodowanemu życzę odbudowy. Bilans faktycznie nie odpowiada rzeczywistości. Prawdziwy został zamieszczony przez lajta w raportach programu S&D. Pozdrawiam HBI

• Gratuluję. Popisałeś się, Mości Kulesławie, znakomitym wyczuciem! Mnie lekcja anatomii w wykonaniu Chojnego również natchnęła, jednak do włączenia urlopu Obrończyni odbudowy życzę, która zapewne już nastąpiła. Pozdrawiam HBI P.S. Szef widzę spamuje, zamiast skanować

• Gratuluję udanego starcia. Całkiem sympatyczny zysk osiągnęłaś Wiekowemu, jak sądzę, obrońcy życzę odbudowy. Pozdrawiam HBI

• H B I [The Best] vs. Arti4 [BHW] ~ 144.19% + kilka innych, spóźnionych powinno się tu pojawić. Dnia 10-06-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor H B I [The Best] ________________________________________________ Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca Arti4 [BHW] ________________________________________________ Duży transporter 4.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2 Sonda szpiegowska 1 Wyrzutnia rakiet 18 Lekkie działo laserowe 25 _________________________…

• Nie dotykaj misiu Krzysia, Krzyś był bardzo grzeczny dzisiaj, Lecąc flotą na stacjonuj Nie powiedział nic nikomu. Wprawne oko marchewkowe wykonało prac połowę, ja z egzekucyjnym wdziękiem chwyciłem zaś Krzysia za rękę Tak, by ów strachem skażony Nie dopuścił się obrony! Dziękuję, marchewo! Bez Twojego udziału nie powstałaby zapewne ta akcja Szczegóły zamieszania przedstawione zostały powyżej. Dodam jedynie, że dofarmiać nie mieliśmy odwagi, jakkolwiek obrońca, nie przejąwszy się wlotem numer jed…

• "(...) et habebant super se regem angelum abyssi, cui nomen hebraice Abaddon, graece autem Apolyon, latine habens nomen Exterminans." Apocalypsis . Cap . IX:11 Zdarza się potknąć nawet Aniołom Zagłady Flotę obrońcy obserwowałem sporadycznie, mając na względzie dość szeroki wachlarz możliwości i skłonności jej lokowania przez obrońcę. Lot przebiegł bez zakłóceń. Obrońca pogratulował po bitwie co jest zrozumiałe, biorąc pod uwagę Sojusz, z którego pochodzi. Nie spotkałem dotychczas gracza z KGH, z…

• "Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona." Albert Einstein Albert. Brat Albert. Regał Albert. Albert Einstein. Czy imię, jakie nosi dana osoba stanowi dla Was jakąś informację o tym, jaki charakter może mieć konkretny człowiek? Podpowiada coś na temat cech osobowości? Czy łatwiej byłoby Wam podejść i zagaić rozmowę z kimś, kto ma na imię Tomek czy z osobą, która nosi imię Onufry, Hermenegilda lub Hipolit? Czy imię ma w ogóle jakiekolwiek znaczenie w tym kontekście?…

• Pokonać w bitwie znanego rapera to jak kupić pusty los. Choć niekiedy raper opowiada ciekawą historię. Nie ten tytułowy raper. Takich jest mnóstwo. Bo któż chciałby słyszeć to, co można wyczytać z półmroku ulicy, gdzie toń kałuży jest membraną sumienia i słowa na kartach bramy zapisane specyficzną łaciną. Opowiedz mi wreszcie raperze historię, której nie słyszałem. Przenieś mnie do innego świata niż ten, który znam lub mógłbym poznać, gdybym urodził się Tobą. Jakkolwiek dzięki raperowi i jego ab…

• Gratuluję udanej vendetty Zaciekłe i nieustępliwe próby wyprowadzenia z równowagi jedynego, prawdziwego Zdobywcy dostrzegalne były na okolicznych falangach Tych kilka sztuk LMów wyglądało na tyle złowieszczo, że gotów byłem zaoferować pomoc Pozdrawiam HBI

• W kręgach wirtualnej mafii Mariano był jednym z największych i najgroźniejszych przeciwników. Wierny Omercie, dystyngowany, w ortodoksyjnym stylu przechadzający się po układach słonecznych piątej galaktyki, nawet w czasie, gdy wiele innych okolicznych sojuszy szło na materace. Ci, którzy znali go bliżej, mawiali o nim "padrone", nie mając oporów przed muśnięciem ustami sygnetu, dostojnie spoglądającego na nich przez zamgloną źrenicę szafiru . Kogoś takiego nie "odpali" zwykły cyngiel. Podejrzewa…

• Jaroslave? Niewolniczej pracy nakaz złamałeś. Gratuluję zgrabnego wlotu i całkiem niezłego zysku. Armada w dość niespodziewanych okolicznościach wyśledzona, miałeś świetne wyczucie. Pobieżnie obserwowałem los tej floty od czasu, gdy przyjemność miałem ją ujrzeć na księżycu w 1g jakiś czas temu. Wówczas również doszło do bliskiego spotkania Obrońca z reguły dobrze pilnował floty. Życzę odbudowy dobytku. Pozdrawiam HBI

• Skuszony powabem wciąż jeszcze dryfującego w powietrzu zapachu niewieścich perfum, przeniosłem się w czasie, by usłyszeć szloch niewielu po stracie tak bolesnej... W konduktu dal zapatrzony podąża wagon w rytmie II sonaty fortepianowej... Raz, dwa, trzy... Trzeci cios jak trzeci takt, sztyletem serce rozebrane na komory i przedsionki... Tętnice i żyły rozciągnięte na linii czasu, genewskiej quasi-rozpaczy wspomnienie... Sisi... Dokończyłem to, co zaczęto kilka dni wcześniej. Lot był spokojny, pr…

• Nie bez przyczyny niektórzy mówią o agresorze jedynie szeptem, tak, jakby imię jego nie było w stanie przedostać się nawet przez ściśnięte gardło pogrążonej w strachu wyobraźni. Gdziekolwiek się pojawia, budzi skrajne emocje. Jedni, rażeni tkwiącym w nim uosobieniem światła, padają na kolana, nie będąc w stanie racjonalnie ocenić, czy to zwiastun nadejścia ostatecznego sądu, czy jednak kolejny napad migreny z aurą. Inni natomiast, zamknięci w swym introwertycznym jestestwie, spoglądają na Jasnoś…

• Zgłaszam bugusing! Nie przebiłeś się, to niby skąd powstał taki zysk?! Mamy przykłady tego, że ktoś w ogóle może nie latać i mieć znakomite przyrosty, jednak ta sytuacja stanowi już skrajny przejaw penalnego ekshibicjonizmu. Cesare Lombroso z pewnością w szkicowniku zaznaczyłby u Ciebie wysokie czoło! Mając marchewę w drużynie można poczuć się nie tylko zdrowszym, ale i bogatszym o nietuzinkowe koncepcje oraz ogame'owe błyskotliwe rozwiązania. Gratuluję, Kompanie! Obrońcy życzę odbudowy. Pozdraw…

• Kulesławie, wybaczam W ramach ekspiacji proszę o przedstawienie planu, dzięki któremu obaj będziemy mogli wkrótce okiełznać pogrążonych w cwale przeciwników. Na wstępny zarys ewentualnej akcji czekam dziś do godziny 22:00. Jeśli miałby on przybrać również formę graficzną, proszę nie korzystać z pomocy Sputnika Dysponujesz znakomitym wyczuciem i orientacją w przestrzeni międzygalaktycznej. Gratuluję, Panie Profesorze! Jackowi życzę odbudowy. Pozdrawiam HBI