Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-37 z 37.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Jak to Dziki Pies napisał (widzę, że w ogóle ogarnął się trochę chłopak), lata świetności takich gier mieliśmy dekadę temu. A teraz można tylko szminkować trupa, bardziej z sentymentu niż z jakiegokolwiek rozsądnego powodu. Dla GF to też już pewnie tylko sentyment. Nie wiem od jakiego czasu autorka (autor?) tematu gra w Ogame, ale jeśli pisze "ogame wymiera" to musi wiedzieć (a jeśli gra długo, to na pewno pamięta), że takich wielkich wymierań, było już kilka, właściwie to ciągły proces. I takie…

• A tacy nieposkromieni byli I cisza

• Rocznica 10 sierpnia.

ZAiMeR - - Wspominki

Pomogę staremu miodziowi wyrobić średnią dwóch postów na rok w temacie... Wieta jaki ja już stary jestem?

• Rocznica 10 sierpnia.

ZAiMeR - - Wspominki

Siema siema Szcześliwego 2016 wszystkim

• Kasia321

ZAiMeR - - Członkowie Teamu

Dlaczego nie chodzisz w kino? Dlaczego mówi się, że lenie śmierdzą? Co mają wspólnego pępek i murzyn?

• Art

ZAiMeR  - - Członkowie Teamu

Art, dzięki za odpowiedź. Indestructible - czil :P

• Art

ZAiMeR  - - Członkowie Teamu

Art, stań się na chwilę naszym informatorem i opowiedz o nastrojach panujących we władzach GF. Przez wiele lat byliśmy świadkami masy zmian które wzbudzały wiele, wiele protestów i kontrowersji. Tematom z krytyką nie było końca. Zaczęło się dawno, od wprowadzenia oficerów albo jeszcze wcześniej, później współpraca z onetem i jej koniec, później nowy interfejs (pewnie już mało kto pamięta stary) później antymateria, zmiany w bashu, łączenia universów, nowe funkcje, nowe zasady, masa nowości ale t…

• Rocznica 10 sierpnia.

ZAiMeR  - - Wspominki

Eh. Co było nie wróci. Przykro. naprawdę przykro.

• Po pierwsze, sprzedaż kont już wieki temu powinna być dozwolona Ale to inna sprawa. Po drugie - żeby dać bana w grze musi być złamany regulamin gry. Mówienie, że chce się sprzedać konto to jeszcze nie sprzedanie konta. A tym bardziej jeśli mówi się to tylko gdzieś na gg czy w mailach, to nawet żaden dowód

• Na nowym uni powinna być możliwość przejmowania czyichś planet w całości - z obroną, surowcami i innym stuffem No chyba, że już to wprowadzili a ja przegapiłem

• Od wyglądu są graficy nie informatycy Informatykowi bliżej do matematyka w brylach

• Cytat od ciap: „ZAiMeR Nigdy nie napisałam że to jest dobra strona. To wykorzystanie programu którym robiłam statystyki do gry metaldamage i zamienienie bbcode na zwykłą brzydką tabelkę bez bazy danych. ;)” Ale ja zupełnie szczerze napisałem że cool projekt A emotki to tylko efekt zdziwienia* ogólnego, nie krytyka. * - czy może zaskoczenia bardziej

• cool projekt

• Cytat od adanio: „Kolejna kompromitacja...” Żadna tam kompromitacja. Ja ogólnie nie rozumiem o co takie wielkie halo i o co taki wielce oburzony ton Szaranowicza na TVP Popadało i przełożyli mecz, to coś wielkiego i strasznego? Niecodziennego, nadzwyczajnego? Bez przesady. Normalna sprawa która w baaaaaardzo wielu różnych sportach się zdarza, choćby w tenisie jest na porządku dziennym, o skokach narciarskich nie wspomnę. W piłce też nie raz i nie dwa razy mecze były przekładane. A to nawet nie b…

• Rocznica 10 sierpnia.

ZAiMeR  - - Wspominki

Chyba jednak nie taką dobrą tą pamięć mam Bo znów wypisaliście kilkanaście nicków/nazw które przecież znam bardzo dobrze A które przy okazji pierwszego posta mi umknęły. Ot, choćby tortoise czy Sezarsky czy DID. Albo CS Widmo. A pamiętacie nicki Shiwa Ayaku i naomi i Oscar? Sojusz SHIVAS / aSHIVAS? Sojusz DragonI? Nick mrovka? Nick McP? Nick Cybulek? Nick Arnhem? Upór aka Upierzasty? President Angelus? Shawn? Nick Craiven? Który był traktowany jako "nowy na uni" bo jakieś tam silne konto przejął…

• Gratuluję //Mogłabym prosić o dłuższe wypowiedzi? //Asiaa Prosić to zawsze //ZAiMeR

• Rocznica 10 sierpnia.

ZAiMeR  - - Wspominki

Oj dziaaaało się dziaaało kiedyś Historii można pisać wiele wiele wiele. Ale tak sobie myślę, po co? Jeśli ktoś był, widział, znał, pamięta. To wystarczy rzucić kilka nazw, sloganów, słów kluczowych. I wyobraźnia działa tak, że szok. Była Al i było All Must Die. Był rozwód Ala i wtk z NkillerS, był rozwód Ala i wtk. Było NkillerS i była Spectra. Był EoA AoS i Sentex mi szczególnie bliskie (Suchy, kysio, Kobyl (! :D), mipal (wiecznie złomowany ) , Gin, HiTech, Dyzio, duszolap, dragon, vallyah, ka…