Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-32 z 32.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrowienia dla sojka, buddy i oczywiście Wuja Nuteczka, która towarzyszy mi co raz częściej youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk Dnia 07-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Letty [EKB] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.960 Pancernik 3.300 _________________________________________ Obrońca Zolfik ________________________________________________ Duży transporter 597 Lekki myśliwiec 10.550 Krążownik 998 Okręt wojenny 138 Recykler 600 Sonda szp…
-
Próby moonowe
PostWymienię się próbami moonowymi, proszę o info w grze nick Letty
-
Gratuluje Panowie, piękny ten procent wykręciliście, dobre zgranie Przetapiajcie na nowe zabaweczki i fuuuuuuwajcie dalej Pozdrawiam
-
Po raz kolejny dziękuje za ten długi i na swój sposób wyczerpujący lot Cytat: „Co do samej akcji to.... " przypadkiem" zebraliśmy się w kilka osób w nocy i jakoś tak wyszło, że polecieliśmy A wszystko to zasługa Malwiny ” Moja zasługa Jest satysfakcja i to nieziemska Bryku ja czekam na kolejną Twoją akcje, tylko tym razem wstań wcześniej Przetapiajcie na eko moi sojusznicy bo flota wypadła z mody freelove- klikanie mam opanowane w 99.9%
-
Jeszcze raz dzięki za taki wspaniały locik Miło popatrzeć na taki piękny procencik Maja piękny Hallo Kitty Jesteś wspaniała i ten kolor różoffy Wss SzO
-
Panowie gratuluje Wam tego steka, procent i zysk jest powalający. Solenzo jak tam Twoje morale? Do ego +100, +100 do nieśmiertelności i + 1000 do odwagi (przecież w ciemno byś nie poleciał) Widze, że masz ciennnniuteńką tą flote, buduj i top bo i tak mnie solo nie zrobisz Dziękuje za dedki, Masz buziaka bo tyle w to pracy włożyłeś i wysiłku...