Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 42.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtube.com/watch?v=tTelnNmRUH0
-
Dzień dobry Misiu znalazł skana posłał, a że miałem blisko i nikt sie nie kwapił... no tak wyszło Miałem posłać inna flote, ale oczywiscie nie było paliwa Pozdrawiam PN i koalke [center] Dnia 24-03-2018 19:18:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bohun [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca jj1 [DTB] ________________________________________________ Mały transporter 9.375 Duży tran…
-
Dzień dobry Siedzę se w pracy, roboty dużo wiec mam czas na klikanie. Skanuje patrze obserwuje i proszę stoi jak poranna ... recki w ruch lampki gasną to i leci reszta floty Krótkie PW do "kolegi" czy recki by nie pożyczył bo ja nie mam przecież tyle a już lecę.. że skąd ja wezmę, że mnie nie stać... że bida, że obiecali a nie dali itd itp.. pomarudził mi ale pomógł, dobry człowiek z niego naprawdę dobry. Nawet mi podesłał złom, no wspaniały człowiek. Pozdrawiam Hunters PN i Koalicje Dnia 14-08-…
-
Dzień dobry Patrze, obserwuje i wynajduje... W pracy zadowoleni bo coś robię, ale co robię? gram sobie a co, godziny trzeba wyrobić:) Pozdrawiam Hunters PN i Koalke Dnia 12-08-2017 08:46:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bohun [HUNTERS] ________________________________________________ Krążownik 500 Okręt wojenny 250 Pancernik 250 _________________________________________ Obrońca Zalew89 ________________________________________________ Mały transporter 66 Duży transporter 205 Lek…