Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-29 z 29.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzięki Panowie miło przystąpić do waszego grona 17 wybrałem na inne finezje gdyż sie nieźle napociłem przy tej akcji lot pod falangą na planetę w układzie, wbicie się w 40 minutową przerwę pomiędzy odświeżaniem podglądu a później jeszcze wybicie recyklerów które podbierały złom z pzta (musiałem je wyliczyć puszczając na atak 4 fale) EDIT znalazłem jeszcze do punktu 12 plus pokrycie poprzedniego punktu 3 Guras[PBro] vs grysiu1212[aACM] - 284% + zbiórka
-
a zgłoszę swoje 6 osiągnięć z tematu 1. Pułapka na moonie. ACS; Songo7[DXM] vs rybkins[PBro], Man of Sorrows[OUTCASTS], Guras[PBro] - 3419,6% TOP 1 ACS UNI 61 w obronie TOP 2 w reckach 2. Pułapka na planecie pod falangą. SOLO; BIGboss[Darkness] vs Guras_P[PBro] - 537,38% TOP 2 SOLO OBRONA 3. FS na PZ z moona. Guras[TWORKI] vs Desperate[MMIx] - 106,15% łapanka z PZ 7. Zalogowany, flota na planecie (obrońca ucieka flotą). Guras[TWORKI]&Ferdynand Kiepski[TWORKI]&ptysia[z_p] vs. name[Shadows] 41,04%…
-
jucek - maruda
guras - - Archiwum CT
PostCytat: „Kawa czy herbata? - Herbata napisał bym piwo ale nie ma do wyboru ” skoro sie znalazł degustator to ja zadam pytanie 1. W jakich ilościach 2. Jak często 3. Jakiś konkretny gatunek? Może marka piwa? Zapraszam na Kasztelana niepasteryzowanego do Włocławka
-
Teraz działa Jak dla mnie super gr8 job edit: chodź jednak mam dwie uwagi 1. Po co ten napis,, Tutaj większe bądź mniejsze sru''? Rozumiem że to dla każdego do edycji pozostawiłeś? Powinno pozostać jak było wcześniej czyli np. Po 5 rundach Jak ktoś ma ochote wpisać coś innego to zawsze sobie to sam zmieni 2. Brakuje jednej rzeczy pod koniec raportu Otóż napisu ........ został zniszczony Wiadomo że wynika to jednoznacznie z raportu ale uważam że taki zapis powinien sie znaleźć
-
ToP 10 ZŁOMIARZY
guras - - Hall of Fame
PostGuras [PBro] bigboss i abra i Guras i JoVi [TWORKI] vs foxxx [KADEX] - 186,16% JUBILEUSZ + WOJNA !!!! Guras i JoVi i abra [TWORKI] vs Chudy8989 [ Inhell] - 271,68% Guras[T_N_T] vs faksior[T.S.T.S.] 79,26% Guras[TWORKI] vs Desperate[MMIx] - 106,15% łapanka z PZ SOLO; BIGboss[Darkness] vs Guras_P[PBro] - 537,38% TOP 2 SOLO OBRONA SOLO; Guras_P[PBro] vs sirpipek[OLS] - 189,82% Guras & ROCCO & abra & Ferdynand Kiepski [TWORKI] vs. badboy[_KM_] 111% olek23(Deltafor), Blue Eyes(DXM), Guras(Tworki) vs …